CELOREPUBLIKOVÝ CELICA MEETING 17.9.-19.9.2010

oficiální i neoficiální akce Toyota Klubu
Odpovědět

PŘIJEDU NA CELOREPUBLIKOVÝ CELICA MEETING

ANO
40
75%
NE
13
25%

Celkem hlasů: 53

olik
Navigátor

Příspěvek od olik »

Ja dojedu v sobotu dopoledne. Neverim tomu, ze me nekdo po pulnoci pusti do kempu.
Foost
Manager Týmu

Příspěvek od Foost »

IMAM55 píše:Zdravim celicaře... Nevadilo kdybych přijel s Hondou? Celicu jsem měl a před rokem, ale bohužel bouračka na totalku a musela pryč...
Jasný není problém
Foost
Manager Týmu

Příspěvek od Foost »

Rozeslal jsem zase jako loni do některých auto časopisů info o akci tak jak se něco oběví tak to sem zase hodím.
czmk5
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od czmk5 »

Brňáci možná budou dělat aj nějaké ty vlajky, ale nemáme žádné logo pro reklamku. Nemáte někdo nějaké co se dá bez problému zvětšit aby nebyla hnusná kvalita. Šlo by nejspíše o logo se starým znakem celica supra a pod tím napsané celica. Cena by měla být jen za materiál tak jak bude logo tak bych zjistil cenu a mohlo by se jich víštak udělat víc i pro ostatní
Toyota Celica 2.0 GT, T20, 1994
Foost
Manager Týmu

Příspěvek od Foost »

czmk5 píše:Brňáci možná budou dělat aj nějaké ty vlajky, ale nemáme žádné logo pro reklamku. Nemáte někdo nějaké co se dá bez problému zvětšit aby nebyla hnusná kvalita. Šlo by nejspíše o logo se starým znakem celica supra a pod tím napsané celica. Cena by měla být jen za materiál tak jak bude logo tak bych zjistil cenu a mohlo by se jich víštak udělat víc i pro ostatní
Super nápad :-D taky jsem si nechal udělat vlajku obrys Celici text Celica a s odkazem na stránky. V reklamce mi to udělali i z malého formátu předlohy a v poho jinak zkus se mrknout sem http://www.google.cz/images?hl=cs&q=log ... 80&bih=659 nebo sem zde http://galerie.cz/hledat?q=celica a tohle mam na té vlajce já akorát lépe vyobrazené a s www stránkama. http://galerie.cz/hledat?q=celica# ale nevím jaký bude zájem.
LennyLeonard
Navigátor

Příspěvek od LennyLeonard »

Tak jsem psal člověku kdo organizuje cestu z Prahy a žádná odpověď. Psal jsem na tenhle mail- Praha a okolí -----) Andrey 773238222
andreey@gmail(.)com

Doufám že sem psal na správnej mail....
Foost
Manager Týmu

Příspěvek od Foost »

LennyLeonard píše:Tak jsem psal člověku kdo organizuje cestu z Prahy a žádná odpověď. Psal jsem na tenhle mail- Praha a okolí -----) Andrey 773238222
andreey@gmail(.)com

Doufám že sem psal na správnej mail....
Ano máš to správně Ondra ,řeší odkuď se bude z Prahy vyjíždět a v kolik určitě ti v čas dá vědět :lol:
Andrey
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andrey »

Pro vsechny kdo budete odjizdet z Prahy prosim zapiste se sem:
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=15753
Cas odjezdu zatim neni znam - snad to dame dohromady co nejdrive
Mam ted uzaverku v praci, takze mam trochu hekticky :-) Dik za pochopeni
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.matess »

minulý rok jsem jel s michalemS z od nás z české třebové (on jel z brna) takže doufám že se zas připojí ap ojedeme duo a teoreticky by se mohol připojit i hugo,cvok a salceer, ale uvidí se jak se to dohodne, ale byla by to pěkná pěti čeličí družinka :lol:
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Kysi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kysi »

martin.matess píše:minulý rok jsem jel s michalemS z od nás z české třebové (on jel z brna) takže doufám že se zas připojí ap ojedeme duo a teoreticky by se mohol připojit i hugo,cvok a salceer, ale uvidí se jak se to dohodne, ale byla by to pěkná pěti čeličí družinka :lol:
No a co kdybychom se k vam z brna pripojili cela grupa? to uz by nas pak byla celkem slusna kolona :wink:
Celica 2.0 GT 97' ST202 [3S-GE] (125kW/170HP)
Cvok
Řidič

Příspěvek od Cvok »

Kysi píše:
martin.matess píše:minulý rok jsem jel s michalemS z od nás z české třebové (on jel z brna) takže doufám že se zas připojí ap ojedeme duo a teoreticky by se mohol připojit i hugo,cvok a salceer, ale uvidí se jak se to dohodne, ale byla by to pěkná pěti čeličí družinka :lol:
No a co kdybychom se k vam z brna pripojili cela grupa? to uz by nas pak byla celkem slusna kolona :wink:
A vy všichni chcete jet až v sobotu nebo v pátek?
Celica AT200 + LPG
Kysi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kysi »

Cvok píše:
Kysi píše:
Proc v Sobotu? V Patek, to je snad jasnyy :)
Celica 2.0 GT 97' ST202 [3S-GE] (125kW/170HP)
Cvok
Řidič

Příspěvek od Cvok »

Kysi píše:
Cvok píše:
Kysi píše: No a co kdybychom se k vam z brna pripojili cela grupa? to uz by nas pak byla celkem slusna kolona :wink:
Proc v Sobotu? V Patek, to je snad jasnyy :)
Martin chtěl jet původně v sobotu 8-) To bychom se mohli sejít.
Celica AT200 + LPG
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.matess »

no já právě jedu až v sobotu ráno jaxi :? jednak se mi che spát doma a jednak mám pátek celkem zasekaný a rozlítaný takže tak... no tak uvidím kdo pojede kolem, kdyžtak pojedu singl :)
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Vladas
Navigátor

Příspěvek od Vladas »

Zdeňku PROSÍM potřeboval bych unás v chatce 1 volný místo pro mýho řidiče, šlo by to? tušim že tam jsou dvě volný místa. tak aby nemusel spát někde venku pod stromem :D nebo mam volat rovnou do kempu?
Odpovědět

Zpět na „Srazy Toyota Klubu“