Bílé žárovky

nová modelová řada - nástupce Corolly
paul.knight
Člen Týmu

Příspěvek od paul.knight »

Zkoušel jsem v Aurisu vyměnit původní Philips Long Life H11ky za Osram Night Breaker a popravně ten rozdíl není moc vidět (světlo je bělejší to ano), přímo před autem je to více méně stejné .. jen úplně po stranách je víc světla, za ty peníze co za H11ky chtějí to určitě nestojí. Spíš to chce občas vyčistit světla.
E10 1.4 r.v.97, koupeno pravých 65000km k 17.11.08
( 88000km k 17.11.09 )
--------------------------------------------
PRODANO
cuba66
Manager Týmu

Příspěvek od cuba66 »

paul.knight píše:Zkoušel jsem v Aurisu vyměnit původní Philips Long Life H11ky za Osram Night Breaker a popravně ten rozdíl není moc vidět (světlo je bělejší to ano), přímo před autem je to více méně stejné .. jen úplně po stranách je víc světla, za ty peníze co za H11ky chtějí to určitě nestojí. Spíš to chce občas vyčistit světla.
Já zase vyzkoušel po dvou letech provozu na Philips H11 Long Life vyměnit žárovky za nejběžnější Osram H11. No a jak to dopadlo? Svítilo to subjektivně o něco lépe, ale vydržely půl roku. Takže jsem tam dal zpátky ty staré Philipsy (ještě, že jsem si je schoval) a svítí doteď (2,5 roku). Dají se koupit za 350,- s DPH a podle mně je to jediná volba. Stejně jsem dopadl u zadních světel, po dvou letech jsem vyměnil všechny žárovky (už úplně černé, ale svítily) za Bosch - no a vydržely rok. Šmejd to je! Musí se kupovat jen Long Life nebo Ultra Life nebo jak tomu říkají....
Naposledy upravil(a) cuba66 dne stř 25.08.2010, 17:07, celkem upraveno 1 x.
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

jeste ze mam japonsky zarovky a za 3 roky jsem menil jen jednu a to uz byly pouzity 8) predni zkusim taky vymenit casem za "lepsi" a uvidim co vydrzej
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Henry33
Věčnej rejpal

Příspěvek od Henry33 »

ja som kupil tieto priamo v toyote a svietia dobre ;) vsak pozri na obrazok

Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Auris“