Vymena H4 ziaroviek
No vidíš
To je už niečo iného
Super !!!!!!!! Takže nemám čo fotiť a porovnavať-je to jasné...
Teraz len si držať palce,aby vydržali nejaký ten rok,dva,tri...
(ja nejazdím sice až tak vela-cca 8000km za rok),ale predsalen skoro každý deň ho pužívam a svietim.Zatial klop-klop...svietia.Takže tieto potom by mali u mňa vydržať aj 5 rokov
Inak -takú poznámku k tej výdrži H4-podla mńa (aj)preto odchádzaju skoro tie Halogeny,lebo každý -nielen predavač- odporúča,aby sa zatvarala kapota pustením cca z 20-30cm výšky.Podla mna to nie je šťastný nápad,lebo tým sa dosť otriasa aj žiarovka a podpisuje sa na rýchlom vypalení.Netvrdím samozrejme,že je to len tým,ale je to jeden z faktorov,ktoré sa pod to podpisujú...Ja zatvaram kapotu jednoducho tak,že S CITOM pritlačím na kraj kapoty pri zámku a krááásne sa zacvakne.Tri roky to tak robím a nemám žiadnu preliačinu na kapote
Apropoo- tieto žiarovky sa daju kupiť len v Toyote??- Aký je to výrobca? Zeby to bolo konkretne na tento voz?-lebo nikde ich neviem vygoogliť

To je už niečo iného

Super !!!!!!!! Takže nemám čo fotiť a porovnavať-je to jasné...
Teraz len si držať palce,aby vydržali nejaký ten rok,dva,tri...
(ja nejazdím sice až tak vela-cca 8000km za rok),ale predsalen skoro každý deň ho pužívam a svietim.Zatial klop-klop...svietia.Takže tieto potom by mali u mňa vydržať aj 5 rokov

Inak -takú poznámku k tej výdrži H4-podla mńa (aj)preto odchádzaju skoro tie Halogeny,lebo každý -nielen predavač- odporúča,aby sa zatvarala kapota pustením cca z 20-30cm výšky.Podla mna to nie je šťastný nápad,lebo tým sa dosť otriasa aj žiarovka a podpisuje sa na rýchlom vypalení.Netvrdím samozrejme,že je to len tým,ale je to jeden z faktorov,ktoré sa pod to podpisujú...Ja zatvaram kapotu jednoducho tak,že S CITOM pritlačím na kraj kapoty pri zámku a krááásne sa zacvakne.Tri roky to tak robím a nemám žiadnu preliačinu na kapote

Apropoo- tieto žiarovky sa daju kupiť len v Toyote??- Aký je to výrobca? Zeby to bolo konkretne na tento voz?-lebo nikde ich neviem vygoogliť
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
Mnooo...tak myslím si, že tohle novopečený majitel slyšet nechtěl
Každopádně vím jak utratit líp 30,- Eček...a navíc jsem je nikde nenašel. Nemůžou se jmenovat Philips X-treme Power? Tady je nějakej odkaz...
Cena by tomu jakeštakeš odpovídala.

Cena by tomu jakeštakeš odpovídala.
Camry XV30 3,0 V6 automat - na prodej
Corolla Verso 2005 1,8 beňo
Yarda Verso 1,3 po FL - prodáno
Corolla Verso 2005 1,8 beňo
Yarda Verso 1,3 po FL - prodáno
no tak som vam to nasiel
trochu som sa sekol v tom nazve je to optiblu
http://translate.google.com/translate?j ... l=pl&tl=sk

trochu som sa sekol v tom nazve je to optiblu

http://translate.google.com/translate?j ... l=pl&tl=sk
- telleke
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Mohu vám doporučit žárovky BOSCH Extralife Puls 60. Mám je v autě rok, svítí jako blázen a zatím nepraskla ani jedna. Pořizovací cena byla asi 160,- za jednu. Denně s nimi najedu tak hodinu a půl, takže mají nasvíceno kolem 500 hodin a drží. Svítivost pořád stejná jako u nových.
Toyota Yaris Verso 1.3VVTi rv. 12/2000, Toyota Yaris 1.0VVTi rv. 11/2001
- telleke
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Před týdnem jsem zakoupil žárovky BOSCH PLUS 90 a z pohledu svítivosti je mohu jen doporučit. Svítí opravdu velmi silně a přitom mají příjemnou barvu světla. Ani studená bílá, ani žlutá, prostě taková akorát při které je skvěle vidět. Zatím nevím jak jsou na tom s životností, to se ukáže až časem. Každopádně svítí jako blázen. Jen ta cena 400,- za kus není moc pěkná.
Vyleštěné plexi + Bosch plus 90 = světlo jako ve dne
Vyleštěné plexi + Bosch plus 90 = světlo jako ve dne

Toyota Yaris Verso 1.3VVTi rv. 12/2000, Toyota Yaris 1.0VVTi rv. 11/2001
Ach boze ... vymena ziarovky
. Vedel som to, ze to raz pride
Menil som uz ziarovku na vselicom, ale sem sa uz fakt nevopcham. A to som si myslel, ze vymena na i30 je natesno
Menil ziarovku niekto na strane vodica aj inak ako hmatom naslepo (vybral svetlo ...)? Lebo ja si tam labu nevopcham

Menil ziarovku niekto na strane vodica aj inak ako hmatom naslepo (vybral svetlo ...)? Lebo ja si tam labu nevopcham

Yaris 1,0 r.v. 2006
No,tiež som si myslel asi pred 3-4 mesiacmi...Uvidíme od januáraPT píše:No hej niekto sa mamuco píše:No ja som to vyriešil tak,že som kupil nové auto a mám zasa na 3 roky asistenčné služby..............![]()
![]()
.

Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid