Jop, na spolujezdcově straně jsem to zvládl, ale s žárovkou na straně řidiče jsem zajel do servisu. 200,-Kč, měli to hotový ještě dřív, než vytiskli paragon.mil píše:a menil niekto teda ziarovku v servise?
Vymena H4 ziaroviek
Tak už som aj ja menil na yariske a zatým, čo som napísal si ale pevne stojím!!!!!!!! (a to som yarisák telom aj dušou) yaris-cca 7 min, ff2-cca 1 min a hlavne "bez nervov"rotkaf píše:mio ford focus: 1. jedna skrutka von 2. svetlo von 3. zhodiť kryt 4. vymeniť žiarovku 5. nahodiť kryt 6. zasunúť svetlo 7.zaskrutkovať skrutku
Trvalo mi to dlhšie napísať ako vymeniť. Nič proti Japoncom ale veci sa dajú spraviť aj jednoduchšie...

Ahoj, jsem tu nový tak jsem tady hledal návod na výměnu žárovky
, no dopadlo to tak že jsem odmontoval pojistkovou skříňku popondal baterii a ejhle místa bylo více. Když jsem měl superba, tak musel kvůli výměně xenonu dolů nárazník
, takže vcelku brnkačka 

VW PASSAT 3C 2005 Highline, Toyota YARIS 2007, Aprilia Pegaso Trail 2007
Ahoj, 34 tis. a odišla vodičova. Ako si odmontoval poistkovú skrinku ? Ak sa nemýlim držia ju 3 skrutky (možno, že sa mýlim
) Na tú tretiu, pod svetlom na pravo som nemal nadstavec aby som ju povolil, tak som to skúsil klasicky. Von to ešte ako tak išlo, ale naspäť (to bolo svätých obrázkov)... Kúpil som "long life" (pfuj pfuj pfuj) tak dúfam v to čo je tam napísané, že vydržia 3x dlhšie (takže najbližšie mením pri 136 tis.
)

Mńa by zaujímalo,či su lepšie(?) tie life halogeny naozaj lepšie a hlavne či to nie je na ukor napr. vypalenia(vyhriatia) vnutornej strany paraboly nad žiarovkou-ako sa to rozoberá na iných stránkach-vieš čo myslím...
Ja som sa objednal na výmenu parabol(dúfam,že prejde moja "reklamácia" v centrále po odfotení) a verím,že mi ich vymenia...
Ja som sa objednal na výmenu parabol(dúfam,že prejde moja "reklamácia" v centrále po odfotení) a verím,že mi ich vymenia...
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
rotkaf píše:Ahoj, 34 tis. a odišla vodičova. Ako si odmontoval poistkovú skrinku ? Ak sa nemýlim držia ju 3 skrutky (možno, že sa mýlim) Na tú tretiu, pod svetlom na pravo som nemal nadstavec aby som ju povolil, tak som to skúsil klasicky. Von to ešte ako tak išlo, ale naspäť (to bolo svätých obrázkov)... Kúpil som "long life" (pfuj pfuj pfuj) tak dúfam v to čo je tam napísané, že vydržia 3x dlhšie (takže najbližšie mením pri 136 tis.
)
Mám spoustu různého nářadí, takže trošku odřené ruce, trochu sakrování, ale po druhé to už půjde samo

VW PASSAT 3C 2005 Highline, Toyota YARIS 2007, Aprilia Pegaso Trail 2007
Musim sa pochvalit!!
takze po mesiaci mi odisla aj druha ziarovka.. ale povedala som si, ze vyskusam..a ziarovka je vymenena vlastnorucne!
Odhadom to trvalo cca 10minut, ale vo veelmi pozvolnom tempe.
Inak dala som tam ziarovku co bola dodana toyotou ako povinna vybava. Vzhladom na to, ze ziarovky odisli po troch rokoch a 45tisic km, tak si myslim, ze zivotnost slusna, nie?
Co ma ale trochu mrzi, mam aj akysi flak na parabole..skoda ze som to nepozrela skor..zaruka skoncila pred tromi mesiacmi

takze po mesiaci mi odisla aj druha ziarovka.. ale povedala som si, ze vyskusam..a ziarovka je vymenena vlastnorucne!

Odhadom to trvalo cca 10minut, ale vo veelmi pozvolnom tempe.
Inak dala som tam ziarovku co bola dodana toyotou ako povinna vybava. Vzhladom na to, ze ziarovky odisli po troch rokoch a 45tisic km, tak si myslim, ze zivotnost slusna, nie?
Co ma ale trochu mrzi, mam aj akysi flak na parabole..skoda ze som to nepozrela skor..zaruka skoncila pred tromi mesiacmi

Tyjo tak to já ne...na benzince v noci operace na 10 minut...jednalo se o LZ obrysofkuBobešek píše:Já měl problém příjít na to jak vyměnit zadní 5W žárovku na obrysovce. Nakonec jsem musel celou zadní lampu odšroubovat a i tak byl problém celoskleněnku z lampy dostat.![]()
![]()

Camry XV30 3,0 V6 automat - na prodej
Corolla Verso 2005 1,8 beňo
Yarda Verso 1,3 po FL - prodáno
Corolla Verso 2005 1,8 beňo
Yarda Verso 1,3 po FL - prodáno
no tak som si to vyskusal aj ja
casovo to ani nebolo take hrozne ale ruku mam jak drevorubac dobitu
fakt to bol magor co to navrhol
inak kupil som v toyote ziarovky optivision svietia krasne na bielo (4000K) a maly by podla letacika dlho vydrzat
zatial uplna spokojnost aj viditelnost a aj auto lepsie vyzera
cena je ale hrozna 29 eur 
ked budem doma hodim foto ako to vyzera

casovo to ani nebolo take hrozne ale ruku mam jak drevorubac dobitu

inak kupil som v toyote ziarovky optivision svietia krasne na bielo (4000K) a maly by podla letacika dlho vydrzat

ked budem doma hodim foto ako to vyzera