Kolik je tu Ravkařů(RAFANŮ)????
- HAJEK-MILAN
- Člen Týmu
-
- Navigátor
nazdar chlape,trochu sem se odmlčel,měl sem na pilno,stěhoval sem dílnu.Začinám přemýšlet o tom srazíku,dílna už bude skoro hotová.Dám vědět.....juba píše:Jestli jsou ty kilometry skutečný, tak gratulujuarrow píše:Haló, haló, dneska jsem zakoupil ravku (r.v 2001, najeto 50tis.), takže se hlásím do klubu.

RAV4 1.gen.-Chrome
Hlásím nového rafana (sebe). RAV4 2001 2,0 VVTi, 115000km (reálných, nevytuněných
Ještě to bude chtít tak 10-15 litrů vrazit do zabezpečení, opravy těsnosti diff. a dát dohromady brzdy, ale jinak lape pěkně. BTW...nemám ve zvyku dělat někomu reklamu a nikdy bych do sebe neřekl, že se sám od sebe pochvalně vyjádřím o nějakém českém autobazaru, ale nemůžu jinak - bazar AutoMudra, Karlovy Vary můžu z hlediska jednání se zákazníkem jen doporučit. Trochu jsem je potrápil, ale to je tím, jakou mají bazary v ČR pověst. Naštěstí tenhle je fakt světlá výjimka, takže zatím naprostá spokojenost s přístupem i autem.

Já se taky hlásim!
Ahoj všichni. Taky se hlásim. Mám krásnou Toyotu RAV4 D2D 2005, jsem s ní moc spokojený, je spolehlivá, byl jsem s ní u Atlantiku, u Středozemního, Jaderského i Černého moře a jede, pořád jede bez jakýchkoli závažnějších oprav - potvora jedna. A udělal jsem si v ní svou druhou dceru, takže jsem spokojen po všech stránkách... Ahoj.