Celoroční svícení

vše ohledně modelové řady Celica
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

za chvíli se to tu popere :lol: :lol: :lol: já si každopádně pořídim světla pro denní svícení a nějak je do toho čumáku naordinuju, ale mrkat když je hezky odmítám :)
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
TheEagle
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TheEagle »

Ja nevim co tady resite mlhovky, ja to zakladal kvuli svetlum pro denni sviceni, coz mlhovky teda ani omylem nejsou :roll: (taky nemam rad sviceni mlhovkama kdyz nejsou potreba) Jinak se ptam kudy chodim, ale zatim nikdo nevedel kam s nima... Ale co sem videl obrazky jinych aut s tema svetlama, tak je mely dole u mlhovek, takze by to snad melo projit. ;-) Jinak sem taj zahlid ze nekdo psal trochu zkreslenou cenu, takze upresnim - Hella dela dve provedeni: podlouhly za 1750,- a kulaty za 2450,-
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr »

garfielld píše:za chvíli se to tu popere :lol: :lol: :lol: já si každopádně pořídim světla pro denní svícení a nějak je do toho čumáku naordinuju, ale mrkat když je hezky odmítám :)
ale ja např. svítím mlhovkama a policajtům říkam že to nejsou mlhovky že je to americká verze ale mě se to více libí to auto vypadá opticky nižší ale to už jsem tu psal
a kdybych je neměl tak bych mrkal bez problému tot vše z mé strany HOWGH.....
ALIEN
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

ALIEN

Příspěvek od ALIEN »

ja nevim jak vi ae ja stopadesat jezdim pomerne casto....kdybych chtel jsezdit pomalu taxi nekupuju sportaka do kteryho se nic nevejde......
Koupim svetla na deni sviceni.....mrkat budu pres noc......
Bunny
Řidič

Příspěvek od Bunny »

2 Alien: Do Celici se nic nevejde??? Mně ten kufr docela vyhovuje...

Co se svícení týče, když budeme celoročně svítit, tak budou aspoň naše autíčka víc jako živý, ne? Buď budou spát (zavřené oči) nebo si je probudíme a vyrazíme na silnici 8)
Ford Focus ST (2006) - 2015-????
ex Lexus IS 200 (2000) - 2011-2015
ex Toyota Celica 2.0GTi (1991) - 2005-2011
ALIEN
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ALIEN »

form BUNNY ... mas pravdu 8) ..me se taky libi ze u auta s takovym zamerenim se naslo misto i pro zavzadla..je to good(sice na ukor spolucestujicih...ale kdo by tam chtel koho vozit :) akorat remcaj kdyz to svihnes do zatacky :) )
Hafan
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hafan »

kam s tema svetlama na denni sviceni by pry mel rict vyrobce nebo importer.Dokonce nektery autorizovany servisy ty svetla pro denni sviceni montujou.
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Mlhovkama místo DRL nesviťte, protože mlhovka je osazená obvykle žárovkou H3 s výkonem cca 50W, což je opravdu hodně - svítí často výrazně jasněji než potkávačky. HELLA světla používá malinkou halogenovou žárovku s udávaným výkonem 6W, ale svítit to bude pěkně a nebude to oslňovat, protože světla pro denní svícení (DRL) jsou primárně pro zvýraznění auta (proto svítí nejvýš tak jasně jako tlumený a víc jak parkovačky). Ta žárovka co je v těch HELLA světlech má patici jinou než klasický parkovačky, takže ji do parkovaček nedáte. A suma sumárum, HELLA má ty DRL atestovaný pro provoz na našich silnicích, kopie homologace je v balení, takže pokud by příslušník při kontrole prudil, že svítítě "mlhovkama", tak máte papír, že tomu tak není.

A prodávám je u sebe na e-shopu v sekci přídavný světla - http://www.tuning-store.cz

P.S.: Ačkoliv vyhláška argumentuje nějakýma rozměrama kam by se ty světla měly na auto dát, tak samotná HELLA je pro pár aut nabízí s montážním rámečkem do pozice pro mlhovky, takže bych se na to vysral :twisted:
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
BRunner
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRunner »

2 Beaver: a umíš sehnat ty samotný halogenky do tý HELLY? Pokud ano, za kolik?
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

BRunner píše:2 Beaver: a umíš sehnat ty samotný halogenky do tý HELLY? Pokud ano, za kolik?
Žárovku objednat pochopitelně jde, stojí 99 kaček klasická a a 323,50 za provedení Long Life (což má být žárovka s prodlouženou životností, ale kolik má nasvítit oproti té obyčejné mi zatím nikdo neřekl). Obyčejná H3 od HELLA do mlhovek se pohybuje pravda zhruba kolem padesáti kaček, ale svítit se s nima nesmí :wink: Jinak dvě ty žárovky H6W jsou samozřejmě součástí balení těch světel.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Mrk

Příspěvek od micron »

Kuk juk... aerodynamica mě netrápí, 5.GEN má právě tu zajímavost, že má 2 "ksichtíky" a to je fain. 2 různý pohledy 1-zvědavej a 1-zákeřnej Yeah! sexi
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

myslíš sleepy eye? (mrkačky an půl žerdi :) )
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Hafan
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hafan »

toho jsem chtel dosahnout ale jaksi uz si nepamatuju jak? jak udelam abych je mel vylezly jenom na pul?
Ado
Řidič

Příspěvek od Ado »

Hafan píše:toho jsem chtel dosahnout ale jaksi uz si nepamatuju jak? jak udelam abych je mel vylezly jenom na pul?

ked ich budeš zatvarať a pojdu dolu tak potom pootoč pačku do prvej polohy
Ex:RAV 4 II (XA2) 2.0 VVTi 4WD,r.v.2004
Lexus RX400h,rv.2008
ALIEN
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ALIEN »

no ale to se nezaseknou presne v pulce,ale proste v uhlu na kterym popotoci tou packou zejo...??
Odpovědět

Zpět na „Celica“