Koupě MA70

vše ohledně modelové řady Supra
Odpovědět
Rada36
Člen Týmu

Koupě MA70

Příspěvek od Rada36 »

Ahoj chtěl jsem se zeptat jestli neznáte tuto Supru osobně. Vypadá hezky a majitel dokládá GO fotkama, jen se bojím že když se ladil výkon aby nebylo něco špatně. pro motor, musím se ho ještě optat. Od vás mě zajímá osobní názor a čeho se vyvarovat při koupi MK3. Na co trpěli atd.Dík za postřehy
http://www.sportovnivozy.cz/10633-toyot ... k3-liberec
Honda Civic B18 Type-R
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

dej si pozor aby nežrala olej přes turbo - mam takový pocit když jsem ji videl naposledy že tam origo turbo nebylo. Jinak majitele znám osoben, dost čatso spolu neco na MAčkách řešíme...
Auto je to hezké, jen jak říkám, je to dlouho co jsem ho videl, takže jiste pořádně obhlédnout...

osoben si mylsím že částka za investici do motoru je přehnaná, a koukám že i o tom turbu píše... pohlídej si kouř z výfuku a pokdu možno teplotu ( neveř budíkum sahni si zda jsou natlakované hadice, koukni se na rezovou usazennu kolem víka chladiče nebo výstupu expanzky ( když vře tak tudy chcije voda a po uschnutí vetšinou zustane stopa po rezavé vode - takže neže by to auto rezlo :D )..

Hlavne se u supry nench unést tím "jak jede" pamatuj si je to supra takže takhel muže jet taky třeba už jen 500km, nebo jeste 10tis km..

další bveci co si dát pozor při koupi supry atd klinde po SZ, je to tu probíráno už tolikrát že bud heldej, nebo zvedni telefon a zavolej :)
Rada36
Člen Týmu

Příspěvek od Rada36 »

Idaho děkuju ti za vyčerpávající odpověď, už jsem zde nějaké topicy prolezl ale stále každá rada dobrá :) Jak víš víc se pohybuju na H-C a tohle by byla moje první Toyota.

Ještě to tu pořádně prolezu a možná ten telefon zvednu a poprosím tě o par rad než pro ni vyrazím ;)
Honda Civic B18 Type-R
Odpovědět

Zpět na „Supra“