Září
- fajry
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
takze musim sa trosku pochvalit.
Toyota Team Slovakia usporiadal prvy zraz - bol tuto stredu v Bratislave. Bolo tam asi 10 aut - toyota + japan. Zaciatok bol o 16:00. Islo vlastne len o zoznamenie sa, pretoze nas klub je novy a este sa medzi sebou osobne nepozname. Mali by byt aj fotky, ktore potom zavesim na www.toyotateam.sk. Ja som tam vsak chybal (pre pracovne povinnosti)
Zalezitosti ako chystate vy (kemp a na viac dni) budeme organizovat asi az buduci rok, ked sa trosku rozbehneme.
Dufam, ze v buducnosti zorganizujeme nieco aj spolocne - SK & CZ Toyota zraz
)
fajry
Toyota Team Slovakia usporiadal prvy zraz - bol tuto stredu v Bratislave. Bolo tam asi 10 aut - toyota + japan. Zaciatok bol o 16:00. Islo vlastne len o zoznamenie sa, pretoze nas klub je novy a este sa medzi sebou osobne nepozname. Mali by byt aj fotky, ktore potom zavesim na www.toyotateam.sk. Ja som tam vsak chybal (pre pracovne povinnosti)
Zalezitosti ako chystate vy (kemp a na viac dni) budeme organizovat asi az buduci rok, ked sa trosku rozbehneme.
Dufam, ze v buducnosti zorganizujeme nieco aj spolocne - SK & CZ Toyota zraz

fajry
Slovensky Toyota klub:
ToyotaTeam Slovakia
www.toyotateam.sk
sluzobak
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9
ToyotaTeam Slovakia
www.toyotateam.sk
sluzobak
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9
Tu hospodu jsem navrhnul původně já, ale už jsem tam skoro rok nebyl... doufám, že se nezkazili... radši to tam asi půjdu omrknout... a ve čtvrtek se teda konečně zchlastáme jak ty klokani... jak tu někdo kdysi navrhoval, jo....? 
A tady je ta hospoda:
http://www.mapy.cz/handler.py?action=de ... jectType=0

A tady je ta hospoda:
http://www.mapy.cz/handler.py?action=de ... jectType=0
Je vidět co je v tobě za člověka.Pouze jsem se optal a ty pohrdavě odsekáváš .Jěště několik lidí jako jsi ty a na sraz opět nikdo nedorazí.Situace bude stejná jako je v clubu.wz.Jenom rozšťourat a nechat bejt.Moc dobře to znám z jiných srazů.Jsem si jist že užna žádný sraz nepojedu! Jsem znechucen z obou clubů.Měj se ty nejchytřejší KOMANCHI !Jirka
- ToyotaMan
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Víš největší rozdíl je ten, že zde nevládne pouze jeden člověk, ale vládneme si všichni navzájem. Přečti si pořádně můj dopis k začátku působení tohoto klubu, který jsem psal něco jako stanovy.Jirka píše:Je vidět co je v tobě za člověka.Pouze jsem se optal a ty pohrdavě odsekáváš .Jěště několik lidí jako jsi ty a na sraz opět nikdo nedorazí.Situace bude stejná jako je v clubu.wz.Jenom rozšťourat a nechat bejt.Moc dobře to znám z jiných srazů.Jsem si jist že užna žádný sraz nepojedu! Jsem znechucen z obou clubů.Měj se ty nejchytřejší KOMANCHI !Jirka
O sraz jsem se pokoušel, nikdo z vás pořádně nic neřekl, nepomohl, vyjma toho že nemá čas.
Takže jestli máš chuť, máš možnost já ti rád pomůžu, ale čas na to abych vše zařídil sám jako tenkrát ten zimní bohužel už nemám. Snad na jaře uděláme něco s klukama ze Slovenska. Ty, jak u nich čtu, dělají pěkné srazy takže já určitě na jaře na jeden vyrazím a jestli se ještě někdo přidá, …………………………..
A abych skončil v duchu toho čím jsem začal, nezapomeň, že jestli jsi znechucen tím co se děje a píšeš to veřejně, tak to píšeš i sám o sobě, protože tady je rovnoprávnost a já bych se takhle před ostatními neshazoval!

No... prostě se letos asi nezadařilo.....
Možná by bylo dobrý se dohodnout na nějakým datu půl roku dopředu aby se nikdo nemohl vymlouvat. Pak někdo navrhne nějakej príma kemp kdekoliv v republice. Mimo sezónu někde kde bude určitě volno. Nechá se tu spojení na kemp a každý si tam individuálně objedná nocleh. Pokecáme, zachlastáme, vykoupeme se v ledový vodě, odjedeme. Manžel(k)y a podobnou verbež ano/ne dle většinového názoru. Souhlas......?
Jinak by tu musel být silný organizátor s neomezenými možnostmi, přehršlí volného času, a nekonečným nadšením. A takový tu momentálně mezi námi asi není, takže nám zřejmě jiný způsob nezbývá......

Možná by bylo dobrý se dohodnout na nějakým datu půl roku dopředu aby se nikdo nemohl vymlouvat. Pak někdo navrhne nějakej príma kemp kdekoliv v republice. Mimo sezónu někde kde bude určitě volno. Nechá se tu spojení na kemp a každý si tam individuálně objedná nocleh. Pokecáme, zachlastáme, vykoupeme se v ledový vodě, odjedeme. Manžel(k)y a podobnou verbež ano/ne dle většinového názoru. Souhlas......?

Jinak by tu musel být silný organizátor s neomezenými možnostmi, přehršlí volného času, a nekonečným nadšením. A takový tu momentálně mezi námi asi není, takže nám zřejmě jiný způsob nezbývá......

- ToyotaMan
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
OK, víc než jsem čekal!!Jimmi píše:No... prostě se letos asi nezadařilo.....![]()
Možná by bylo dobrý se dohodnout na nějakým datu půl roku dopředu aby se nikdo nemohl vymlouvat. Pak někdo navrhne nějakej príma kemp kdekoliv v republice. Mimo sezónu někde kde bude určitě volno. Nechá se tu spojení na kemp a každý si tam individuálně objedná nocleh. Pokecáme, zachlastáme, vykoupeme se v ledový vodě, odjedeme. Manžel(k)y a podobnou verbež ano/ne dle většinového názoru. Souhlas......?![]()
![]()
![]()

-
- Člen Týmu
Jsem pro může to být super..podmínky a otázky posílejte na corollaxxx@seznam.cz
-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Možná jsu mimo já ale nějak jsem nepochopil tvůj příspěvek?corollaxxx píše:Jsem pro může to být super..podmínky a otázky posílejte na corollaxxx@seznam.cz

2005 1m, MČR dBDrag Racing Super Street 1-2 NW
2006 3.m MČR dBDrag Racing Super Street 1-2
Spinner Audio 2x15" SPL 144,7dB
http://el-diablo.cz e-shop s autohifi pro každého
2006 3.m MČR dBDrag Racing Super Street 1-2
Spinner Audio 2x15" SPL 144,7dB
http://el-diablo.cz e-shop s autohifi pro každého