Celoroční svícení
Ještě k tomu výkonu: Proč by mělo bejt 6W málo? Světla pro denní svícení maj ostrý světlo, aby bylo dobře vidět vedne, ale nemusej osvětlovat silnici (na to už je výkon potřeba), to je snad jasný, ne? Navíc tam píšou 6-20W, tak se daj koupit i silnější...
Ford Focus ST (2006) - 2015-????
ex Lexus IS 200 (2000) - 2011-2015
ex Toyota Celica 2.0GTi (1991) - 2005-2011
ex Lexus IS 200 (2000) - 2011-2015
ex Toyota Celica 2.0GTi (1991) - 2005-2011
- Petr
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
pánové já to vyřešil už dávno jezdím se zapnutými mlhovkami v létě i v zimě přes den pokud není šero nebo tma to svítím normálně mrkačkami
když mě zastavý policajti a řeknou proč svítím mlhovkami tak odpovím:
že to nejsou mlhovky jelikož mám americkou verzi a že jsou to přídavná světla a že vyhlašku splnuji a svítím a neoslnuji sehnal jsem si oranžový parkovačky z americké verze a v blinkrech mám dvou vláknový žárovky jak maj americký auta
a vyhláška říka že mlhový světla mají mit zelenou kontrolku v palubce a to na těch našich celicích není jen zadní oranžová že?takže vám nemůžou dokázat na místě že to jsou mlhovky a ještě jim říkám že na tech.kontrole jsem s tím neměl problémy a z policíí taky ne a v pohodě
jedinej problém jsem měl za svítící ostřikovače modré barvy a nalepenou přední značku.a ješrě ze zadních mlhovek mám udělaný další obrysová světla takže mi svítí 4 obrysová světla taky jsem do nich přidal dvou vláknové žárovky taže fungují jako obrysová i jako mlhová světla je to vlastně podobné jako brzdová a obrysová světla v jednom.
a víte že švýcarská verze celici má zadní SPZ čtveratou a německá verze má normální jak v předu.
a po pravdě řečeno mám švýcarskou verzi z mlhovkami ale všem říkám co tady nahoře píši.
mě osobně se to auto líbí když svítí těma mlhovkama protože vypadá ve zpětném zrcátku auta jedoucího přede mnou opticky nižší a to je bomba tak nějak svíti i corvety z mrkačkami
když mě zastavý policajti a řeknou proč svítím mlhovkami tak odpovím:
že to nejsou mlhovky jelikož mám americkou verzi a že jsou to přídavná světla a že vyhlašku splnuji a svítím a neoslnuji sehnal jsem si oranžový parkovačky z americké verze a v blinkrech mám dvou vláknový žárovky jak maj americký auta
a vyhláška říka že mlhový světla mají mit zelenou kontrolku v palubce a to na těch našich celicích není jen zadní oranžová že?takže vám nemůžou dokázat na místě že to jsou mlhovky a ještě jim říkám že na tech.kontrole jsem s tím neměl problémy a z policíí taky ne a v pohodě
jedinej problém jsem měl za svítící ostřikovače modré barvy a nalepenou přední značku.a ješrě ze zadních mlhovek mám udělaný další obrysová světla takže mi svítí 4 obrysová světla taky jsem do nich přidal dvou vláknové žárovky taže fungují jako obrysová i jako mlhová světla je to vlastně podobné jako brzdová a obrysová světla v jednom.
a víte že švýcarská verze celici má zadní SPZ čtveratou a německá verze má normální jak v předu.
a po pravdě řečeno mám švýcarskou verzi z mlhovkami ale všem říkám co tady nahoře píši.
mě osobně se to auto líbí když svítí těma mlhovkama protože vypadá ve zpětném zrcátku auta jedoucího přede mnou opticky nižší a to je bomba tak nějak svíti i corvety z mrkačkami
- Jakuza
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
no ja sem nasel tvarove naprosto stejny jako ma ta hella bez homologace (coz myslim policajt asi nepozna) a za dve ty svetla chteji asi 750kc
) dneska sem to pri prolejzani mladou na hadrech nasel.. cirou nahodou okolo autodilu
))) pristi tejden koupim, vyfotim a kdyztak muzu sirit dal, je to nejakej noname autodily, ale vypadalo to dost schopne.. i ty svetla, byli celkem kvalitne udelany, zadny mezery a tak.. jinak ty od ty helly myslim stoji asi 3jku.. jinak ja mam MR2, takze me taky to sviceni neni moc prijemny, ale resim cocky do svetel a primraceny lampy uz by byli zas moc fajn.. uz vim, ze potrebuju cocky z fabie ty sou jen 40mm nebo s fiat punto
)

http://www.hifonics.cz/
MR2 (1993) sold
MR2 (1991) sold
VW Bora Variant (2000) sold
Volvo V50 (2005) total crash
Volvo V50 (2006) sold
Lexus IS220d (2007) sold
BMW 325d (2009)
MR2 (1993) sold
MR2 (1991) sold
VW Bora Variant (2000) sold
Volvo V50 (2005) total crash

Volvo V50 (2006) sold
Lexus IS220d (2007) sold
BMW 325d (2009)
- ALIEN
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
a ja myslim ze se shodnem na tomhle : Celorocni sviceni urcite prospeje bezpecnosti provozu, viz zapad..
Ale pro majitele mrkacek, by se mela v hlave lidi z rad POLICIE objevit urcita mira tolerance..a mohli by pak za deni sviceni brat treba vyraznejsi obrysovky..nebo ty pridavny svetla a nikterak moc se nepidit po homologacich atd.......Vzdyt mrkaci auta.....budou za par let unikaty,protoze se uz nevyrabi...a byla by skoda kdyby se jich lidi zbavovali kvuli ...VYHLASCE...
Ale pro majitele mrkacek, by se mela v hlave lidi z rad POLICIE objevit urcita mira tolerance..a mohli by pak za deni sviceni brat treba vyraznejsi obrysovky..nebo ty pridavny svetla a nikterak moc se nepidit po homologacich atd.......Vzdyt mrkaci auta.....budou za par let unikaty,protoze se uz nevyrabi...a byla by skoda kdyby se jich lidi zbavovali kvuli ...VYHLASCE...
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
vyklop to
Mno, já si teda myslim, že problém vyklopených světel rozhodně neni v "nedokonalosti designu" viz mý album RE-operation. I POP UP může vypadat dost COOL
Jedinej problém je v tom, že když nabouráte tak to většinou odnese právě to vyklopený světlo... to bouchne do kapoty a je finito. Ale že by něco celica ztratila na estetice se mi nezdá
kuk juk ale žádnej floYD mě nedonutí z důvodu nějakýho stupidního zákona jezdit "jen" pop UP. fuck da police

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- WTE-greenfa
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
a protože mám schade 120 tak si budu jezdit v rychlem pruhu jakmile pojedu svou maximálkou, co na tom že je to 110, jedu max. - tak v rychlym.
Hele borci - mlhovky jsou na svícení v mlze a tehdy když je potřeba, přes den to tedy neva, ale pitomec co mi svítí mlhovkou večír si vždy vyslouží zadní at si taky užije.
a na dálnici je to taky super když má někdo pocit že musí být viděn v zrcátku jako camro...
Pořid si fotku dej si ji nad okno a vypněte si mlhovky
)
Hele borci - mlhovky jsou na svícení v mlze a tehdy když je potřeba, přes den to tedy neva, ale pitomec co mi svítí mlhovkou večír si vždy vyslouží zadní at si taky užije.
a na dálnici je to taky super když má někdo pocit že musí být viděn v zrcátku jako camro...
Pořid si fotku dej si ji nad okno a vypněte si mlhovky

celica 97 super black&white edition
- Petr
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
ja nevím co tu furt řešíte jestli vyklopit nebo ne vždyt to auto ja na tom postavéný má to mrkačky tak co to jste si meli koupit auto bez světel nebo novjejší celicuALIEN píše:fckffsvitit nebudu..a kdyz tak mlhovkama.....at stim jdou doprdele...tak a jeto
znám lidi co se jim líbí jen z vyklopenýma světlama jak pravá rallye cars ala carlos-saint
a aerodinamika ....hoší probudte se copak jezdíte pořád 150km a výš a při 80km v normálním provozu to nemůžete poznat
supře nebo porsche se taky vysouvaj spojlery až nad 100km u supry je to přední pod světlama ale jen u evropské verze
a někde jsem četl že ten spojler vzadu na celice má přítlak až hodně přes 100km za hodinu v 60km to nefunguje jak by mělo u celici to křídlo je funkční od výroby a aerodynamika gut ale až při vyšších rychlostech
- Slam
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Petr píše:ja nevím co tu furt řešíte jestli vyklopit nebo ne vždyt to auto ja na tom postavéný má to mrkačky tak co to jste si meli koupit auto bez světel nebo novjejší celicuALIEN píše:fckffsvitit nebudu..a kdyz tak mlhovkama.....at stim jdou doprdele...tak a jeto
znám lidi co se jim líbí jen z vyklopenýma světlama jak pravá rallye cars ala carlos-saint
a aerodinamika ....hoší probudte se copak jezdíte pořád 150km a výš a při 80km v normálním provozu to nemůžete poznat
supře nebo porsche se taky vysouvaj spojlery až nad 100km u supry je to přední pod světlama ale jen u evropské verze
a někde jsem četl že ten spojler vzadu na celice má přítlak až hodně přes 100km za hodinu v 60km to nefunguje jak by mělo u celici to křídlo je funkční od výroby a aerodynamika gut ale až při vyšších rychlostech
Moje řeč.. Osobně bych všem těm frajerům, co neví, kdy se SMÍ použít mlhovky, ty jejich světýlka do mlhy rozstřískal....
Slam
EX Corolla E9 5D hatchback 1,3 rv. 08/89
EX Corolla E11 liftback 4ZZ-FE 1.4, rv. 11/01
EX Corolla E12 5D NG 4ZZ-FE 1.4, r.v. 12/06
EX Yaris NG 1.0 5d, r.v. 03/06
RAV4 2,0 1AZ r.v. 08/08
Yaris 1,5 Hybrid 5d, r.v. 05/2021
EX Corolla E9 5D hatchback 1,3 rv. 08/89
EX Corolla E11 liftback 4ZZ-FE 1.4, rv. 11/01
EX Corolla E12 5D NG 4ZZ-FE 1.4, r.v. 12/06
EX Yaris NG 1.0 5d, r.v. 03/06
RAV4 2,0 1AZ r.v. 08/08