Taky jsem se chtěl zeptat jaké zkušenosti máte s tónovacími foliemy jako jakou propustnost si mám dát aby to bylo schválené.
díky moc ahoj ivoš

Jenze vetsina novych kol, se dela s velkym otvorem - cca 70mm a pak sou k tomu dodavany ty krouzky - levnejsi vyroba nez u presne vrtanych kolTOm píše:Jinak jeste k tem kolum...kamos mi rikal ze neni moc dobre kdyz mas ten stred jinej a davas tam ty krouzky...je lepsi mit kolo ktery ma primo stred 54,1mm!! Mno a ET se doporucuje podle CanabikaET 35 - ET 40 ....
No pri 95% je videt prres den uplne normalne ....kolikrat koukam zenskym do oci co stoji zamnou a no problem... Z vyroby nevim kolikjk to je procentualne natonovany...ale myslim ze by to na sklech melo byt napsano....ivos píše:no hele děkuju za radu jen si nedovedu představit jak je vidět z auta když máš vzadu 95% folie, když sedíš vzadu jak je z auta vidět přes den a jak v noci?
a taky nevíš náhodou jak moc jsou natónovaný skla z výroby?
děkan
Sry to jsi nebyl ty...ale Beckem me psal, ze ET35 - 40Canabik píše:vazne?TOm píše:Mno a ET se doporucuje podle CanabikaET 35 - ET 40 ....
to som niekde pisal?
sory, I don´t remember..
inak nieco pravdy na tom bude...v aplikacnom dokumente OZ-tov je vsade napisane ET 37...ale roztece su tam 4x108....takze neviem
no myslim ze klasicky obchod na zliatinove disky nemame v ba...podla toho co za kolesa chces...skus napriklad www.combi.sk (su smerom na avion)romanca píše:neviete mi poradit dobry klasicky obchod na zliatinove kolesa v bratislave? nechcem si to kupovat cez internet a chcel by som si to najskor obzriet...
Ahoj, já jsem na svého Yariska nechal udělat bezfóliové tónování. Je na všech oknech na 80 % a vystavili mě na to kartičku, že je to schváleno, i v němčině, do zemí EU. Jsou v ní údaje na moje auto. Taky mám kód na oknech, který je v té kartičce. Žádné problémy nemám, ani na technické, stačí jím tento doklad a policie nemá žádnou možnost na ulici zjistit stupeň zatónování skel. Je přes to normálně vidět, jediný problém je v couvání v absolutní tmě, to si musím dát okno dolů. Jinak ve městě, kde svítí pouliční osvětlení je to vklidu. Dovnitř vidět není. Stálo to 6 tis. Kč. Jinak fotečka je pod mým nickem v seznamu členů. Teo.ivos píše:Ahoj chtěl jsem se zeptat jaký rozměr má lité kolo na yariska jakou rozteč atd ?
Taky jsem se chtěl zeptat jaké zkušenosti máte s tónovacími foliemy jako jakou propustnost si mám dát aby to bylo schválené.
díky moc ahoj ivoš
co tak tieto?romanca píše:sam neviem co chcem. chcem aby to auto dobre vyzeralo. chcem aby to bolo lacne a kvalitne aby sa to nerozpadlo. tak do 3000 sk. nechcem si to ale kupovat cez net, lebo neviem co dostanem a predsa len vacsina je to aj pneuservis a hned by som si to aj nechal osadit. takze stale hladam, tusim sa pojdem pozriet do toho forstingera.