Avensis 2.0 VVT-i exclusive-elegant rok 04
Ex: Lexus RX 450h rok 13
Ex: Nissan Murano rok 06
Ex: Lexus RX300 rok 99
Ex: Lexus GS 450h rok 08
Ex: Carina E 1,6 16V 79kw GLI rok 93 s LPG
Ex: Škoda Favorit 135 L rok 90 s LPG
Hliník nepřirezne? Jde spíš o to, že střed rezne i z venku a občas trochu přeroste. Takže už jsem viděl i přirezlý hliníkáče. A opravdu je nejlepší to řešit "lehce" těžkou palicí a trpělivostí.
osobně jsem jeden disk na dárci pro Camry sundaval 5kg palicí a nahřejval se... Nakonec pomohla prasárna... Trám pod břicho a disk chytit ocel.lankem a autem škubnout...
Darujte krev. Je i pro vás... Omlouvám se za gr. chyby
Toro píše:osobně jsem jeden disk na dárci pro Camry sundaval 5kg palicí a nahřejval se... Nakonec pomohla prasárna... Trám pod břicho a disk chytit ocel.lankem a autem škubnout...
au
-----------------------------------------------------------------------------------------
v práci jsme sundávali litá kola z kamionu který stál v kopřivách 5 let. Desetikilová palice-nic........autogen-nic...........panenka 10t-nic.......nakonec pomohlo vše najednou
disk zůstal pod brzd.kotoučem... Ten krycí plech tam nebyl... Teda zbyly z něj nerozpoznatelné kousky šrotu... takže suma sumárum dobře...
Zdůrazňuju, že se jednalo o dárce orgánů na rozborku... Na své pro denní ježdění, bych to neopakoval...
Darujte krev. Je i pro vás... Omlouvám se za gr. chyby
Toro píše:disk zůstal pod brzd.kotoučem... Ten krycí plech tam nebyl... Teda zbyly z něj nerozpoznatelné kousky šrotu... takže suma sumárum dobře...
Zdůrazňuju, že se jednalo o dárce orgánů na rozborku... Na své pro denní ježdění, bych to neopakoval...
Tonda píše:lepší sranda je když koupíte auto a zjistíte že k bezp. šroubům nemáte klíč To je potom srandy kopec
good!!! Tak nakonec jsem to vyřešil jinak...auto jsem dal do servisu na výměnu destiček... tak mi volali,že co a jak...tak jsem dělal překvapenýho... no a zadarmo mi to udělali...
Tonda píše:lepší sranda je když koupíte auto a zjistíte že k bezp. šroubům nemáte klíč To je potom srandy kopec
good!!! Tak nakonec jsem to vyřešil jinak...auto jsem dal do servisu na výměnu destiček... tak mi volali,že co a jak...tak jsem dělal překvapenýho... no a zadarmo mi to udělali...