Jediné, co mi vadí, je aerodynamický hluk. Ta přední okna těsní dost špatně a je to spíše záležitost konstrukce, než vymačkaného těsnění. Jenom nevím, jestli jsem to sem někdy před čtyřmi lety už nepsal, to téma je opravdu velmi staré

tak nad tymto uvazujem aj jagarfielld píše:a pak to je fofrklacek jak převzatej z autobusu.... nechápu kto to vymyslel? naštěstí sem se naštval a po úmorný dřině(maj to z nějaký extra ocely) ten fofrklacek zkrátil tak na polovic:)
To mas dobre ze ti nic nevrze, gratulujuJimmi píše:To skoro vypadá na nějaký dřívější neodborný zásah. Mě ani v jedné Corolle nic nevrže ani po těch letech. Občas mi provrzne sedačka, ale tu je třeba vymontovat a znova přišroubovat, to už jsem někde tady vyčetl.TomasGT20 píše: ...vrzani, vrzani a vrzani...
tak zalezi jestli je to moc nebo ne, me uz skoro nevrze , jen mlati neco jineho nekde vzadu , driv mi vrzali treba dvere o balubku , ale vetsinu pazvuku jsem odstranil a to jsem to mel nekolikrat rozebrene , ani kolem oken mi nefoukalo , dokud mi nejakej curak nebouch na parkovisty do zrcatka smerem dopredu , od ty doby mi zase fuci , ale jestli se neco nepovedlo pak je to treba pristup k motoru 3SGE treba v 5 generaci , ruzne konektory , vzpery svodu , atd. . to je paradickastenky píše:ja mam pocit ze 5g a 6g vrzgaju snad vsetky