Zarovky Osram Silverstar
Já mněl žárovky Bosch xenon blue a svítivost se oprati standard zlepšila.Barva byla bílá (fakt jako xenony) přitom sklo bylo čiré.....psaly tym,že žárovka je plněna nějakám extra plynem a ten dělá tu nádherně bílou barvu.S autem jsem ale bohužel havaroval a žárovky se odporoučely. 

MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
Asi půl roku vyrábí Osram žárovky Nightbreaker, které slibují o 90 % více světla. Mám je v autě týden a mohu potvrdit, že svítí opravdu skvěle a oproti normální žárovce je to neskutečný rozdíl! Cena je o trochu vyšší než u Silverstar, ale mohu vřele doporučit!
Toyota Avensis 1.6 + LPG 81 kw 4A-FE '98
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=6495Smith píše:Asi půl roku vyrábí Osram žárovky Nightbreaker, které slibují o 90 % více světla. Mám je v autě týden a mohu potvrdit, že svítí opravdu skvěle a oproti normální žárovce je to neskutečný rozdíl! Cena je o trochu vyšší než u Silverstar, ale mohu vřele doporučit!
EX:Toyota Corolla E 11 1.3 Compact 63 KW/120 Nm
Tak jsem si ty silverstary nakonec koupil. Za 129,- Kč kus přímo na prodejně Osramu. Budu testovat tu životnost a jestli to svítí fak' víc.
Nicméně trochu mě zaskočila jedna věc: Po vyndání z krabičky na mě vypadla žárovka sice s tou stříbrošedou špičkou, ale bez jakéhokoli nápisu. Kdybych to kupoval někde na tržnici, asi bych zaváhal, ale tady.....?
Nicméně trochu mě zaskočila jedna věc: Po vyndání z krabičky na mě vypadla žárovka sice s tou stříbrošedou špičkou, ale bez jakéhokoli nápisu. Kdybych to kupoval někde na tržnici, asi bych zaváhal, ale tady.....?
- Ne2d
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, měl bych otázku ohledně vhodných žárovek, mám corollu E11 po faceliftu, a jak jsem se dozvěděl z jiných vláken, mám jako potkávací i dálkové typ žárovky HB4a tak se chci zeptat, zda někdo má nějaké zkušenosti, případně co byste doporučili.. výběr totiž neni moc velký a měl bych rád jasno, co koupit až to praskne
sháním něco jako Silvestary ,ale ty se asi nedělaji v tomhle provedení .
Jinak rozdíl mezi HB4 a HB4a je v čem ??? ta patice je jinak?
Díky moc..

Jinak rozdíl mezi HB4 a HB4a je v čem ??? ta patice je jinak?
Díky moc..
Já jezdím na Osram Silverstar s 50% svítivostí navíc, potkávačky H4 a dálky H1, mám je namontované už přes tři roky a stále svítí.
Když je budu měnit tak jen v případě nové technologie. Jinak super viditelnost.
Když je budu měnit tak jen v případě nové technologie. Jinak super viditelnost.
Camry SXV10L
5S-FE
r.v. 7/1994
312.000Km
V období kolem roku 1994
Toyota Celica GT4 ST165
5S-FE
r.v. 7/1994
312.000Km
V období kolem roku 1994
Toyota Celica GT4 ST165