Sání motoru E12
Sání motoru E12
Zdar Corolláci, mám drnčivé sání motoru, kde se dá lacině sehnat, či opravit ?
Re: Sání motoru E12
lubos99 píše:Zdar Corolláci, mám drnčivé sání motoru, kde se dá lacině sehnat, či opravit ?

MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
Dělá to přímo paroží, který je z plastu. Já se celkem divím, že se tomu divíšTonda píše:A přesně který díl sání to dělá?

Ještěže jsou lidi jako tady Martin, možná ho v budoucnu bude volat otec. Co vím tak po záruce se to celkem prodražilo v toyotě - alespoň co jsem četl.
Říkám to furt, je to krám

Holomek!
- Ahold
- Věčnej rejpal
Teď budu vypadat jak blb, ale když jsem měnil vzduchovej filtr tak tam nic hliníkového nebyloRampa89 píše:Dyť ty máš ale hliníkový paroží a né ty plastový atrapy, tebe se to netýká.Ahold píše:Boha jeho, já jsem byl u jednoho mechanika a ten mi tvrdí že mi tam chybí gumky na upevnění výfuku :X
Snad to je to co myslím, v malých otáčkách? Jak stoupnou nad 1 500 tak už je ticho po pěšině.

Asi to teda fakt bude ten výfuk.
Jsem Zoofilní plyšomil a nestydím se za to.
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
Re: Sání motoru E12
Ahoj, diky za vase typy, jeste jsem to nekoupil.Prodejce tvrdi ze je to praskla klapka a taky to muze byt pouze rezonujici spodni kryt jak jsem se dozvedel na anglickem foru http://www.youtube.com/watch?v=yDbV-09I0Pc
Kazdopadne se v tom hrabat nebudu a pripadne vyuziju tvoji pomoc.
Kazdopadne se v tom hrabat nebudu a pripadne vyuziju tvoji pomoc.
-
- Člen Týmu
Re:
Musím také sklonit pochvalu před Martinem. Opravdu super domluva i přístup. Doporučuji. Díky Martine za opravu sání. Bratr je velice spokojen a motor má konečně zvuk jak se sluší a patří.Vrabčák píše:Ahoj,umím to opravit.Dělal jsem to několika lidem z fora a všichni zatím spokojeni.Muj tel.603512317.Martin.Plzen