josuk píše:nikam nejezdit, zavolat záchranku a resucitovat na místě. Záchranka přijede, přiletí většinou dostattečně rychle, mají veškerý vybavení a důležitá je v první řadě stabilizace pacienta na místě, až pak teprve nějaký převoz!!
těch zbytečně vykrvácených lidí na zadních sedačkách při převozu, nebo udušených po vdechnutí zvratků bylo přece dost..!!!
Převoz sám nic neřeší, natož když řídí ožralej..

Dostatečně rychle jak kdy no... Mě se stal doma úraz,bouchl jsem se do hlavy o ostrej špičatej jekl. Nic mě nebylo,najednou jsem měl celej obličej od krve a bylo mě špatně. volal jsem přítelkyni at zavolá záchranku,nemohl jsem si vzpomenout v tu chvili na číslo. Po asi 15 minutách jsem dostal křeče do noh,nemohl jsem chodit a špatně se mi dýchalo a potom to přišlo i do ruk,měl jsem je napnuty,nešli ohnout,ani jsem nemohl zvednout telefon ze země. Po pár minutách se mě to podařilo,tak sem přítelkyni řekl že už to nezvládnu,at pro mě přijede. když pro mě přijela,plácal jsem se před domem jak opilej,nemohl jsem se skoro hýbat. když volala sanitku,řekli jí že je na cestě a že přijede do 10 minut. tak mě sbalila do auta,kam jsem se teda nemohl dostat,protože jsem se nebyl schopnej ohnout ani otevřít dveře. v nemocnici jsme byly za 6 minut,rychlou,ale né šílenou jízdou. kde byla ta sanitka těch 20minut? to je moje špatná zkušenost se sanitkou.