Doky přestavba 6G 3S-GE na 3S-GTE/300-350 hp/ předokolka

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
krosmen
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krosmen »

hehe je to příjemný pocit když to někomu člověk "natře" já sem loni při projíždění tohoto coupe http://www.youtube.com/watch?v=ZLMw-kBLi9s
potkal na dálnici nové GTR no a chlapec docela koukal že sem se ho držel až do 280......
nesmál sem se sice jako majitel coupe na videjku ale rohlík sem měl taky.....
specializovaný servis Toyot tel 777193983
dotazy? ktmotorsport@mujmail.cz
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Já jsem nechtěl ale když jsem uviděl že schválně autu nahulil ať zrychlí tak jsem to,,zkusil" a byl klid.Nebudu tvrdit že jsem se neusmál.Ten kluk se řehňá hezky.Já tohle zkoušet nebudu:-) a obzvlášť s Liborem v autu ten nebyl odvázanej když jsme auto zkoušel.Ale kola budem dávat alespoň na předek 225/45 tak se na ně koukni na nějaké ježděné na blbnutí....když chceš ať někam pak jedu za Váma v závěsu ...:-)

Ještě bych si asi měl dát takovou svítící věc do zadu že ,,nafta patří do kamen" a nemělo by mně rádo asi tak 50 % lidí navíc.Ne ne ona nafta dnes je supr věc na šetření na dlouhé tratě pro firmy atd.Sám jsem měl a určitě i budu mít opět,,chrochtáka"ono je to trend asi na ježdění a spotřebu mít tyhle auta a proč ne.Jen já nemám rád SUV.

Mám rád Toyotu Land. ale to není SUV :lol:

Dnes jdu opět venku na dalších 100 km jarných.
Nějaké ty auta doma jsou.
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

krosmen píše:hehe je to příjemný pocit když to někomu člověk "natře" já sem loni při projíždění tohoto coupe http://www.youtube.com/watch?v=ZLMw-kBLi9s
potkal na dálnici nové GTR no a chlapec docela koukal že sem se ho držel až do 280......
nesmál sem se sice jako majitel coupe na videjku ale rohlík sem měl taky.....
chces mi rict ze jsi se drzel nissana GTR s tim fiatem? :lol: :lol: :lol:
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
krosmen
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krosmen »

FIAT MÁ 321ps A 390nM A VÁHA TOHODLE ODSTROJENÝHO JE 1090KG O TOM SE GTR MŮŽE JEN ZDÁT :-) 400m 12,5s
specializovaný servis Toyot tel 777193983
dotazy? ktmotorsport@mujmail.cz
TomasGT20
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasGT20 »

Doky :>Taky bych se mozna dojel podivat na tvoji celdu, jestli by ti to nevadilo :)
Toyota Celica ST202, SS, LSD
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Samozřejmě že mi to nevadí!!!Proč by i mělo.Budu tam od 22. do 24. a rád s Váma pokecám bude to pro mně odpočinek a změna po přednáškách.A domlouval jsem se s Gabkem ze Slovenska že pak jdu za rodičema na Východ a dáme někde taky kávu.
Toro
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Toro »

Chtěl bych zkusit se svést v Příšerce nějakejch 150-200km v kuse :D
Darujte krev. Je i pro vás...
Omlouvám se za gr. chyby :sneaky: :blush:
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

I na to dojde.Tak jsem to trochu počítal no celkově ten výlet na kongres a pak Slovensko nějaké to běhání autem na daných místech a spátky bude celkově více jak 1500 km.No jsem zvědavej kolik mě sežere príšera benzínu doufám že to nebude 20l/100 km to by mně asi.....lo.
Toro
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Toro »

:D Doky těch 20/100 je hned :lol:
Supřinka mi vzala 5L na cca 24km a to nedostávala "plnej" pořád... Ale bylo v tom i zahřátí... :?
Darujte krev. Je i pro vás...
Omlouvám se za gr. chyby :sneaky: :blush:
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Tak dnes si Krosmen odvezl k plánované servisní kontrole auto k sobe do servisu, keďže já mám toho času nějak málo.

Bude se dělat.

1.Přední nárazník doladění barvy , je jinej odstín a lakýra již popři tom udělá i zadní nárazník kterej je škráblej a provede se rozleštení celé karoserie.Přece jenom byly dělaná kapota a střecha lakovaná a ať to není jak gepard.

2. Nahodí se křídlo zadní

3. Výměna olej Castrol 10W-60

4. Dám jiný termostat chci lepší optimálku tepelnou

5. Zdvojí se odvětrání kliky přece jenom to vypadá že na ten výkon a to turbo to bude dobré mít zdvojeno

6. No a Libor se pohraje s Vipecem

7.Vymění se zámky na dveřích

A já pak v dubnu můžu řádit naplno a auto si užít.Trochu sem se naučil s autem jezdit ale pořád i po těch ,,pár" km nejsem s ním zžijej jezdí se s ním jinak jak předtím nejenom kvůli výkonu ale i kvůli brzdám které jsou o poznámní jedovatější a hlavně asi změně v SS nápravě a asi i diff.Prostě nějak jinak v tom jezdim jak jsme byl zvyklej protože jsem projížděl hlavně úseky které jsem znal a věděl jak do nich najíždět a auto prostě reaguje co se týče podvozku jinak.
Raimok
Manager Týmu

Příspěvek od Raimok »

To víš, Doky. Odemknul si další level :D
:-) Celda 6g, ST202-SS, 1994, 129 kW
gabko24
Věčnej rejpal

Příspěvek od gabko24 »

Doky, skus trosku opisat, ako inak reaguje a ci je to podla teba lepsie, alebo horsie... lebo ja som jazdil 2x5gen a teraz 6gen mc pherson a su to auta velmi podobne sebe, co sa prejazdu zakruty tyka.. su skvele :-D
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS 300
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Gabko úplně jinak to reaguje jak předtím musím jít v jiné stopě stopě do ,,zákrut" a neumím se strefit tak ať mám tu stopu takovou ať ten výjezd je akorát určitě to souvisí i s tím že dávám pozot na záběr Turba ať se mnou nesekne nekopne a nejdu do hodin.....Je to o tom že to buď to pak zavřu nebo nedotahuju a tu trasu jsem měl s McPearsonem najetou na centimetry přesně.Dále reakce tlumičů SS je tvrdší jak McPearson auto míň na předku houpe uřčitě souvis že jsou úplně nové tlumiče na autě a zrepasovaná náprava bez vůlí a líp vede a mám dojem že auto změnilo chrakter že více zatáčí a drží se asfaltu víc jak předtím předkem a neujede je tvrdší.A popravdě jsem si nedovolil to posunout tak že bych jel tak abych předkem natočeným trochu se snažil, jít do smyku"trochu mám respekt - jiný by řekli v kalhotech.

P.S. To SS se mi zdá lepší co se týče jízdných vlastností a je to v mých rukách ne v autě, trochu se na těch úsecích hledám a mám dojem že auto ještě může ale ja už ne.S McPearsonem jsem přesně věděl že v dané chvíli už jede do smyku a tady to neumním odhadnout v tom je ten rozdíl hlavní.
gabko24
Věčnej rejpal

Příspěvek od gabko24 »

plne rozumiem. Pretoze ozaj na mc pherson sa da krasne najst hranica, kedy to klze a da sa smykom na predku... No dufam najdes aj hranicu pri SS a zreferujes, ci je to lepsie, rychlejsie, presnejsie :-)
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS 300
stefancelicaT20
Manager Týmu

Příspěvek od stefancelicaT20 »

Dobre vidim.... Doky ty ides k rodicom na vychod Slovenska a kde presne?

Moze to byt aj tym ze SS ma tvrdsi podvozok auto sa takmer nenakloni v zakrute ale pride do bodu kedy proste fyzika nepusti a ides von?
Odpovědět

Zpět na „Celica“