Doky přestavba 6G 3S-GE na 3S-GTE/300-350 hp/ předokolka
Tak dnes jsem koukal na dlouhodobou předpověd a ta hnusná zima od března poleví a bude se oteplovat.Príšera dostane pěkne na frak v okolí Pardubic a případně cestou do Hradce.Musím trochu zaběhat motor k výměně oleje jak mi nařídil Libor a vychytat mouchy kdyby se něco dělo.Baterka nabita, křídlo připraveno další věci připraveny no bude to hezká sezóna.
Nějaké ty auta doma jsou.
Mam 17:-( a popravdě nějaké na ježdění dajší slušné 17:-) v rozměru klidně 225/45 bych bral.děkuju Toro že jsi si vzpoměl.A jak jsem ti napsal přijedu za Tebou.A Jama bude mít návštěvu taky jdu v dubnu na kongres Diabetologický do Luhačovic a tak s ním počítám ještě mu napíšu a stavím se ve Zlíně.
- Pavel Liška
- Věčnej rejpal
doky přestavba 6g 3s-ge
Mám to do Luhaček 25 km,konkrétní datum konference?
Kongres je cca od 22. do 24.dubna tak se ozvi a něco porešíme
dame kavu.A oblek nechám na hotelu neboj beztak když řídím a zastavěj mě policajti a mám oblek v príšere tak něvědí co dělat po předložení dokladů
.Dnes mám nutkání jen na chvilku vyndat príšeru, venku svítí slunce.No nevím nevím.

Rád Vás taky všechny uvidím a spoznám, pokecáme rozeberem nějaké věci poradíte mi v něčem atd.Bylo by to fajn.Napíšu dnes Jardovi a můžem si dát mini-mini srázek tak termín je mezi 22. až 24.4. na 100% t.j. čtvrtek, pátek a sobota nyní mi to schválil primař já v rámci nemocnice mám v podstatě tenhle kongres povinnej v rámci oboru.V průběhu března budu vědět kdy mám volnější den ohledně programu a popravdě nějaký společenský večer který tam je jak nyní koukám a nějaké společeneské představení snad divadelní mně moc nebere a radši s Váma pokecám.Přednášky jsou dopoledne a odpoledne do rozumného času na které potřebuju jít a pak mám čas!!!Zítra vyndávám príšeru na projížďku ale opatrně po cestě jsou namrzlé úseky.
Včera jsem se byl svést tak cca 100 km a v rámci toho jsme navštívil /v rámci toho že jsem se šel omluvit že jsem u něj zapoměl letní pneu s diskama na Focuse/ zdejšího mého pacienta majitele větší autodopravy, servisu a čeho já už ani nevím.Párkrát mi pomohl s pneumatikama na které po výměně vždy zapomenu a s vlekem atd. atd.Milej chlap na nic si nehraje a to by mohl mít tucet príšer a ani by nemrknul
tak jsem cca půl hodiny koukali na motor a pak jsme se svezli.Rezumé,, doktore jste blázen to je zbraň
".Povinně jsem dostal,,příkaz" přijet když bude sucho.
Pán s Tuaregem s TDI V10 na kopečku když jsem se vracel si řekl že má velkej krouťák a ta stará plechovka snad nebude soutěžit s jeho vymazleným ,,SUV" tak mazlu naložil ta kouřová clona co na mně vybafl po dání ,,směrovky"a jeho zrychlení když jsem chtěl předbíhat......celica vzbuzuje odpor jak v zpětném zrcátku tak i pohledem cez předni sklo.Mně to prostě nedalo krouťák nekrouťák jak jsem byl nasranej ze dne tak jsem probudil krakena zhltnul jsem ten naftovej hybridní pekáč a pak znovu jel předpisově.Už mně nepředbíhal pán a jel pěkně předpisově jako já.
Učím se ještě odhadovat jak to má meze jak to zrychluje na mokrém podkladě na 2 bez šance postě to protáčí kola a lítá po cestě že je problém to udržet, ve 3 je nutné odhadovat jak zabere turbo atd. prostě se na tom opět učím jezdit.Jinej posez.Jinak reagují tlumiče a auto jinak skáče, naštestí brzdy jsou jedovaté jak mají být.nejdou mi dobře se strefovat zatáčky prostě nemám auto v rukou tak jak bych chtěl.
Bude zapotřebí dothánout nějaké věci více se pohrát s uchyceném hadic.A jiné věci dělám si takové souhrny co a jak je třeba doladit v rámci prvních km.Počítám že když pojedu v březnu za Liborem a Petrem tak budu mít 1000 ostrých v kolech.

Pán s Tuaregem s TDI V10 na kopečku když jsem se vracel si řekl že má velkej krouťák a ta stará plechovka snad nebude soutěžit s jeho vymazleným ,,SUV" tak mazlu naložil ta kouřová clona co na mně vybafl po dání ,,směrovky"a jeho zrychlení když jsem chtěl předbíhat......celica vzbuzuje odpor jak v zpětném zrcátku tak i pohledem cez předni sklo.Mně to prostě nedalo krouťák nekrouťák jak jsem byl nasranej ze dne tak jsem probudil krakena zhltnul jsem ten naftovej hybridní pekáč a pak znovu jel předpisově.Už mně nepředbíhal pán a jel pěkně předpisově jako já.
Učím se ještě odhadovat jak to má meze jak to zrychluje na mokrém podkladě na 2 bez šance postě to protáčí kola a lítá po cestě že je problém to udržet, ve 3 je nutné odhadovat jak zabere turbo atd. prostě se na tom opět učím jezdit.Jinej posez.Jinak reagují tlumiče a auto jinak skáče, naštestí brzdy jsou jedovaté jak mají být.nejdou mi dobře se strefovat zatáčky prostě nemám auto v rukou tak jak bych chtěl.
Bude zapotřebí dothánout nějaké věci více se pohrát s uchyceném hadic.A jiné věci dělám si takové souhrny co a jak je třeba doladit v rámci prvních km.Počítám že když pojedu v březnu za Liborem a Petrem tak budu mít 1000 ostrých v kolech.