Koupě Supry

vše ohledně modelové řady Supra
Odpovědět
MarcusZ
Člen Týmu

Koupě Supry

Příspěvek od MarcusZ »

Zdravím vás pánové, předem se přiznám, že se Suprami nemám žádné zkušenosti, ale láká mě jedna Supra MkIII. co je na prodej...
http://www.sportovnivozy.cz/6185-toyota ... Zobraz=vse
O MkIII. vím jen to co jsem tady na fóru načetl, tzn. že když má najeto 196000km tak ji prodává asi proto, že mu zaklepala na klice a chce se jí zbavit a bude potřeba GO... Ale třeba se mýlím, no uvidíme. Každopádně nevíte o ní někdo něco? Podle fotek vypadá održovaně, ale jestli jsou i vnitřnosti v pořádku to netuším... Sháním auto na kvalitní svezení, Supra mě láká něčím pro mě novým - turbo, targa atd. tak by mě zajímalo zda je použitelná a hlavně schopná jezdit dejme tomu po celé léto bez újmy, nebo jestli bude den jezdit a měsíc stát... Díky za rady :)
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: Koupě Supry

Příspěvek od Idaho »

MarcusZ píše:Zdravím vás pánové, předem se přiznám, že se Suprami nemám žádné zkušenosti, ale láká mě jedna Supra MkIII. co je na prodej...
http://www.sportovnivozy.cz/6185-toyota ... Zobraz=vse
O MkIII. vím jen to co jsem tady na fóru načetl, tzn. že když má najeto 196000km tak ji prodává asi proto, že mu zaklepala na klice a chce se jí zbavit a bude potřeba GO... Ale třeba se mýlím, no uvidíme. Každopádně nevíte o ní někdo něco? Podle fotek vypadá održovaně, ale jestli jsou i vnitřnosti v pořádku to netuším... Sháním auto na kvalitní svezení, Supra mě láká něčím pro mě novým - turbo, targa atd. tak by mě zajímalo zda je použitelná a hlavně schopná jezdit dejme tomu po celé léto bez újmy, nebo jestli bude den jezdit a měsíc stát... Díky za rady :)
u čerstve koupené supry nikdy nevís. Jestli je trosku zkušenejsí a klepání odhalil včas, nalil tam 15W40 nebo i hustší olej a klepání tak na několik tisíc klidných kilometru oddálil.
Na to co je v ní podle inzerátu nasypáno ji prodává dost levne, na druhou stranu je ta investice z 50% k ničemu pokud je motor před smrtí.
Bohužel to nevíš a nepoznáš. Určité indicie se dají odhalit, pokud prodávající není obeznámen s tím jak je zakrýt. Asi tak.

Jinak motorový porstor vypadá velice udržovaně a za výkonem se s tím autem pravdepodobně taky nehonil.
pepa.76
Člen Týmu

Příspěvek od pepa.76 »

TOYOTA SUPRA MKIII r.v88 nd
TOYOTA SUPRA MKIII r.v91
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

ups a odpoved je na svetě :)
pepa.76
Člen Týmu

Příspěvek od pepa.76 »

Idaho píše:ups a odpoved je na svetě :)
:idea:
TOYOTA SUPRA MKIII r.v91
MarcusZ
Člen Týmu

Příspěvek od MarcusZ »

Idaho píše:ups a odpoved je na svetě :)
Díky za rady Idaho :) akorát jak jsem si pročetl ten odkaz na druhé fórum, tak jsem z toho moc nepochopil co s ní je... Zaklepala na klice, nebo co? :?
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

nikdo to nezminuje ale to je asi jediný problém který by mohla mít - pokud ji nenabořil a to vypadá že ne..
MarcusZ
Člen Týmu

Příspěvek od MarcusZ »

Idaho píše:nikdo to nezminuje ale to je asi jediný problém který by mohla mít - pokud ji nenabořil a to vypadá že ne..
jasny, takze to chce kontaktovat, vzit nekoho zkuseneho sebou a jet ji obhlidnout...
Btw. nikdo jiny o ni nic nevi? Treba pepa.76...
pepa.76
Člen Týmu

Příspěvek od pepa.76 »

MarcusZ píše:
Idaho píše:nikdo to nezminuje ale to je asi jediný problém který by mohla mít - pokud ji nenabořil a to vypadá že ne..
jasny, takze to chce kontaktovat, vzit nekoho zkuseneho sebou a jet ji obhlidnout...
Btw. nikdo jiny o ni nic nevi? Treba pepa.76...
maš tam sz
TOYOTA SUPRA MKIII r.v91
Odpovědět

Zpět na „Supra“