já bych to potřeboval jen kvuli blbym radarum ve městě .... Pasaty neřeším takže o řidičák strach nemám...josuk píše:pokud je záznam z kamery, je to bez blesku a dělá to serii několika fotek za sebou, tudíž z trochu rozdílných úhlů... tady nic takového nepomůže. Pokud jedeš uplně bez značky (s nečitelnou) tak za to je pul roku bez řidičáku..
jo asi to může občas zafungovat proti těm starším radarům, co jednou jedinkrát blesknou, ale proti modernější nahrávací technice, včetně toho co je v passatech..to bych ty peníze investoval radši uplně jinak..
vycetl nevim kde, ale treba tady http://www.rozhlas.cz/motozurnal/pravnik/_zprava/549981biscuit píše: tohle si nekde vycetl? to je totiz z principu hloupost. nejses povinnej sledovat za jizdy, jestli mas znacku a nebo jestli se ti zrovna nezaspinila
Yokohama píše:já bych to potřeboval jen kvuli blbym radarum ve městě .... Pasaty neřeším takže o řidičák strach nemám...josuk píše:pokud je záznam z kamery, je to bez blesku a dělá to serii několika fotek za sebou, tudíž z trochu rozdílných úhlů... tady nic takového nepomůže. Pokud jedeš uplně bez značky (s nečitelnou) tak za to je pul roku bez řidičáku..
jo asi to může občas zafungovat proti těm starším radarům, co jednou jedinkrát blesknou, ale proti modernější nahrávací technice, včetně toho co je v passatech..to bych ty peníze investoval radši uplně jinak..
Tak to u vás máte veselý tedajosuk píše:Yokohama píše:a složenka už mi rok leží na stole![]()
tak to je veselý... policajti uz to nějaký čas nevymáhají ... chodí rovnou exekutor
(doufám že snad jim v budoucnu snížejí ty nekřestanský odměny)..
Tady na to mají i písničku:Tonda píše:Jinak čitelnej musí být i obličej? Dát si nalepovací fousy,vatu za škraně,brýle,šiltovku do čela a jedéééééééémmmmm
btw: http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/dopr ... 47287.htmlTomasGT20 píše:No za sklem mi to prijde taky v pohode
No toto ! Jen stovku ? Já za jízdu v noci (tankoval jsem o půlnoci plnou do Supry) bez značek, bez malýho techničáku, bez STK a bez emisí dostal litrTomasGT20 píše:No za sklem mi to prijde taky v pohode, ale problem je v tom, ze pokud mas znacku za prednim sklem, tak to nedokaze precist radar, proste se mu to asi nejak odrazi nebo nevim co, ale kazdopadne tu znacku nerozpozna, takze jakoby tam nebyla. Vse je to o lidech a kdyz je policajt blb neudelas nic, tak jako tady psali predemnou. Ja mel celkem kliku zatim na normalni, takze kdyz jsem si zapomnel uplne vsechny doklady a na zadnim sedadle jsem vezl radio, ktere jsem zrovna koupil od kamose a nemel od neho zadny papir ( ptali se me jestli jsem ho neukradl), tak mi dali za kilo a jeste jsem s nima pokecal