Taky bych řekl, že sem jdou jen turci. Já mám sice anglána, ale je koupený ve Francii. Ale neboj, ojebávaj je všude stejně - jak to není dělaný v Japonsku.........Pj píše:pokud je to tak, tak mám turka! A zajímalo by mě jestli má někdo anglána?
Myslím že k nám se dováží jen turci.
Vaše první zkušenosti
- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
Ja mam presne to stejne, taky tam mam nulu a nechapu proc, asi to ma Toyota jinak...Pj píše:na 10 pozici ve VINu mám nulu na 11 taky nulu.
tak jsem asi tatar ale rok výroby tam fakt nevidím
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox

- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
Domontoval jsem si do Aurise parking assistent (bez nutnosti vrtani) 
Nejdriv detekce cloveka...tam jsou trosku jine vzdalenosti, ptz voda a maso neni pro dynamickou antenu plast nebo kov
)
Pak pri couvani autem jsem umistil reproduktor tak, ze neni slyset z venku, jen zevnitr a kufr jsem proti te zdi otevrit nemohl
Tak tedy tady je link:
http://www.youtube.com/watch?v=Qj1F8pn8IkM
Popis produktu:
Elektromagnetický parkovací systém (asistent) s hlasitou zvukovou signalizací. Sestává se z řídící jednotky a antény, která se přilepí na zadní nárazník (je možné ji přilepit i z vnitřní strany, tj. není vidět)
Funkce:
- Automatické spuštění v okamžiku zařazení zpátečky
- Dostatečně hlasitá zvuková signalizace vzdálenosti od překážky - slouží i jako varování pro případné chodce
- Velmi snadná montáž, bez vrtání otvorů do nárazníku
- Signalizuje překážky od 0 do cca 70 cm
Výhody elektromagnetického parkovacího systému oproti ultrazvukovému:
- snadnější a šetrnější montáž
- při správné v podstatě bezporuchový
- nemá "hluchá místa"
Neýhody elektromagnetického parkovacího systému oproti ultrazvukovému:
- menší detekovaná vzdálenost
- pracuje na dynamickém principu (občas nabízeno i pod názvem "parking dynamic"), a tedy je schopný detekovat překážku jen pokud se k ní přibližuje/vzdaluje

Nejdriv detekce cloveka...tam jsou trosku jine vzdalenosti, ptz voda a maso neni pro dynamickou antenu plast nebo kov

Pak pri couvani autem jsem umistil reproduktor tak, ze neni slyset z venku, jen zevnitr a kufr jsem proti te zdi otevrit nemohl

Tak tedy tady je link:
Popis produktu:
Elektromagnetický parkovací systém (asistent) s hlasitou zvukovou signalizací. Sestává se z řídící jednotky a antény, která se přilepí na zadní nárazník (je možné ji přilepit i z vnitřní strany, tj. není vidět)
Funkce:
- Dostatečně hlasitá zvuková signalizace vzdálenosti od překážky - slouží i jako varování pro případné chodce
- nemá "hluchá místa"
- pracuje na dynamickém principu (občas nabízeno i pod názvem "parking dynamic"), a tedy je schopný detekovat překážku jen pokud se k ní přibližuje/vzdaluje

kdes ho kupil?:) a jakyLuke_Luke píše:Domontoval jsem si do Aurise parking assistent (bez nutnosti vrtani)
Nejdriv detekce cloveka...tam jsou trosku jine vzdalenosti, ptz voda a maso neni pro dynamickou antenu plast nebo kov)
Tak tedy tady je link:
Popis produktu:
Funkce:
- nemá "hluchá místa"
Toyota Auris 1,33 dual VVT-i 101k
- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
http://www.parkujeme.cz/produkt/parkova ... bez-vrtani
Ty mas ten ultrazvukovy primo montovany od Toyoty, ne?

nemam nic, tyjo ale todle nevypada spatne noLuke_Luke píše:http://www.parkujeme.cz/produkt/parkova ... bez-vrtani

Toyota Auris 1,33 dual VVT-i 101k
- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
Mate nekdo problemy s origo bluetooth handsfree?
Ja mam takovy, ze pri pripojeni, kdyz chci volat pres hlasovy prikaz, tak se nekdy blokne telefon, musim ho vypnout tak, ze vytahnu baterku, zapnu znova a pak vse funguje OK, problem je, ze hovor se spoji, tedy ten na druhe strane, normalne hovor prijme, ale muj nezacne ani zvonit...
Pokud to ale neudelam pres hlasovy prikaz, ale vyberu ho rucne ze seznamu, hansfree funguje tak jak ma...coz nechapu...ma nekdo podobny problem??
Dale mam maly problem pri silnejsim brzdeni, kdy je tesne pred sepnutim ABS, tak lehce piska elektronika v aute, pry je to nejake rele a je to normalni(pred pulrokem to neumeli diagnostikovat)...
Ja mam takovy, ze pri pripojeni, kdyz chci volat pres hlasovy prikaz, tak se nekdy blokne telefon, musim ho vypnout tak, ze vytahnu baterku, zapnu znova a pak vse funguje OK, problem je, ze hovor se spoji, tedy ten na druhe strane, normalne hovor prijme, ale muj nezacne ani zvonit...
Pokud to ale neudelam pres hlasovy prikaz, ale vyberu ho rucne ze seznamu, hansfree funguje tak jak ma...coz nechapu...ma nekdo podobny problem??
Dale mam maly problem pri silnejsim brzdeni, kdy je tesne pred sepnutim ABS, tak lehce piska elektronika v aute, pry je to nejake rele a je to normalni(pred pulrokem to neumeli diagnostikovat)...

Bluetooth nemam, ale to mirne piskani slysim take. Nijak jsem se nad tim nepozastavoval, stejne tak jako nad tim, ze me porad nekde neco praska, lupe, skripe (palubovka, dvere, sloupek u prednich pasu, neco vzadu atd.)Luke_Luke píše: Dale mam maly problem pri silnejsim brzdeni, kdy je tesne pred sepnutim ABS, tak lehce piska elektronika v aute, pry je to nejake rele a je to normalni(pred pulrokem to neumeli diagnostikovat)...
Auris 1.6, r.v. 2008
To pískání je systém EBD. Dělá to motor, který vyvažuje brzdnou sílu. Mě to dělá pouze tehdy, když brzdím výrazně nebo jsem v nějaké zatáčce a tak. Na rovince to nepiska. Ještě mi dělala randal ta odkladaci policka pred spolujezdcem. Mel jsem tam tu tezkou knizku od auta. Tak jsem ji dal pryc a uz to nemlati.
To ti bude nejspíš pískat brzdový asistent(BA) při malém sešlápnutí brzdového pedálu ti zapíská a sešlápné víc za tebe to je BA ten je s EBDA ( EBDA má v sobe ASR= protikluz ten je ale už zastaralý a TRC je lepší v kombinaci s VSC, jinak ESP musí mít taky v sobe ASR,... EBDA funguje stejně jako ESP ale Toyota preferuje EBDA a není sama z asijských zemí kdo to preferují..)Luke_Luke píše:Co presne dela system EBD? To je rozdelovani te brzdne sily podle zatizeni kol?? No ale proc by to melo piskat nechapu....