Zdravím všechny majitele a příznivce RAV 4. Už ji mám taky, je to r.v. 97, trochu zanedbaná, ale byla za dobrou cenu a už se těším, až ji začnu dávat do pořádku.
Všude se na foru píše o manuálu, ale zatím se mi jej nepodařilo stáhnout. Uvítal bych spíše tištěnou verzi, popř i návod k obsluze, tak kdyby někdo měl, rád odkoupím.
První dojmy ze svezení vesměs příznivé, náhon na 4 kola je v tomto počasí perfektní. Trochu mi vadí hlučnost, ale ta se ozývá hlavně od odvalování pneumatik a další zvuky - hvízdání jde od řidičova okýnka. Co to může být? Okno těsní dobře.
Spotřeba trochu vyšší, tažení velkého přívěsu s plachtou po dálnici skoro 12 l na 100km. Ale to je asi v normě. Bude řešením LPG ? Škoda, že ta bomba bude zavazet v už tak malém kufru.
Uvítám Vaše názory, zdraví Jan.
Mě hvízdal u okýnka řidiče špatně docvaklej plastovej rámeček na zrcátku, ale je to 2003.
Plyn by asi částečným řešením byl, ale jak jsi psal, zabere to kus kufru. Já jsem teda nikdy s ničím na plyn nejezdil, ale myslím, že velkej rozdíl proti benzínu už to dnes asi nebude. Teda co se týká pocitu při jízdě. Ale to by spíš posoudil někdo, kdo s tím má zkušenost.
A mít s benzínovou Ravkou spotřebu 12l po dálnici a s velkým přívěsem bude asi odpovídající..