Doky přestavba 6G 3S-GE na 3S-GTE/300-350 hp/ předokolka

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Martine pomůžeš mi s tím, půjčil bys mi ji na odlitek k tomu úhlu ať to můžu udělat?nezničím jí a pokuď ano tak si ji prostě od tebe koupím.šlo by to?Fakt by mně to pomohlo, nemusel bych v té hrozné zimě to vše měřit a dobrušovat v garáži ale doma/chudák kuchyně/

Děkuju za pochvalu, včera jsem se nedostal jezdit ale dnes ano a popravdě rečeno jsme ji pak rychle rovnou zavřel, je nebezpečná a rychle návyková!!!

Když bude teplo uvidíš ji naživo mám to k Tobě na skok a beztak ti,,dlužím" návštěvu a tu vzpěru zapoměl jsme na ní a když půjdu vyměnit olej tak ti ji donesu....pokuď ji již nemáš.
Nějaké ty auta doma jsou.
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.matess »

klidně zapůjčím stav se pro ni a je tvá na dobu xxx ;) zatím ji na nic nepotřebuji ;) jinak vzpěru mezi tlumiče již nepotřebuji :) protože sem vyměnil stroj za 2.0 a ta jaxi má vzpěru ale díky že si nezapoměl, jinak ale když bude sucho a oočíš se příšerou tak mi to plně vynahradíš :lol:
Naposledy upravil(a) martin.matess dne ned 13.12.2009, 20:35, celkem upraveno 1 x.
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
xNorys
Člen Týmu

Příspěvek od xNorys »

Cau jel bych se hned podivat zajimalo by me jak to jede ses dobrej.
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

xNorys píše:Cau jel bych se hned podivat zajimalo by me jak to jede ses dobrej.

ááá jak by řekl kamikatze samurai micron : další blue scifi cat 2.0 dirty girl :)
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Toro
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Toro »

Jak jede Příšerka? Šíleně krásně a vysmátě :lol: Stojí za to si k Dokymu udělat vejletík...
Darujte krev. Je i pro vás...
Omlouvám se za gr. chyby :sneaky: :blush:
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Toro píše:
Jak jede Příšerka? Šíleně krásně a vysmátě :lol: Stojí za to si k Dokymu udělat vejletík...

z dokyho se asi stane zachvíli takovej malej zábavní park pro celifetišisty :)
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Toro
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Toro »

martin.matess píše:
Toro píše:

z dokyho se asi stane zachvíli takovej malej zábavní park pro celifetišisty :)
to jo :D Příšerka je kousek kterej za to stojí... Nehledně za to, že se s Dokym a klukama dá dobře pokecat :wink:
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Martine děkuju přijedu asi nyní Focusem ale pak s ,,príšerou" jakmile již bude lepší počasí ať se někde pod někakým namrzlým stromem nevysypem a projedem se pořádně:-)

No když to říká Toro že to stálo za to tak jsem rád!!!PerryCZ chtěl přijet ale v Chrudimi byl sníh a mokro tak jsme to zabalili respektive já.Včera jsem byl jezdit a domluvil jsme se s Liborem že vyměníme silentbloky za tekutý polyuretan tvrdosti 60 ono při ,,blbnutí" nevadí když to auto jde jako Nko ale na dlouhou jízdu bych ještě rezonoval další hodinu tak musíme udělat kompromis a dát tam měkkčí siláče ať odizoluju kastli více, pomůžou určitě i ty vzpěry které se vyrábějí.

XNorys klidně se stav ale dej mi přes SZ vědět ať se nepotkáš se službama a ať si najdu čas.Jinak nyní auto jsem hodil do garáže a nyní moc jezdit nemíním, jakmile přijde jaro a teplejší počasí kdykoli pak není problém se jít projet a trochu zrelaxovat v mém zábavném parku:-).
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Zítra skočím do České Třebové pokuď nebudu po službě úplně mrtvej, zatím to vypadá špatně mám tolik lidí že nestíhám ani něco sníst.Ale bude palubka a možná o víkendu první experimenty s vyráběním kapličky na PLX a to mně těší.
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

tak doky má mikuláše z přístrojovkou a já zase že mi potvrdil mou doměnku že mám ss nápravu a samosvor :) muhehe to je radosti na starym bělidle, jinak díky za pokec doky, ale krátký příště polepčit a musíme pořádně podrbat :) 8)
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Jasně už se těším přijedu na dýl včera ta cesta k Tobě po službě v tý vánici nebyla teda nic moc a párkrát šel Focus i bokem jak jsem neodhadl některé zatáčky ale nové gumy podrželi na zadku ale jsem rád že na poslední chvíli jsem se tam dostal pak už nebude čas budu pořád v práci.Díky za půjčenou palubku možná něco o víkendu už začnu dělat v teplíčku v kuchyni místo vaření a pečení.

No máš hezkou 129 kW , s SS nápravou a chladičem oleje převodovky a tak máš na 99 % i LSD :lol: .Myslím že je to ta lepší alternativa 6G. Má hezký zvuk motoru jak jsi ji nahodil.Vypadá jak moje :lol:
Toro
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Toro »

Doky píše:Vypadá jak moje :lol:
Sááákra :lol:
Pavel Liška
Věčnej rejpal

doky přestavba 6g 3s-ge na 3s-gte/300-350 hp

Příspěvek od Pavel Liška »

Doky hloupý dotaz,máš přibližnou přectavu o spotřebě na příšerce při normální jízdě?Chtěl bych se touto cestou omluvit Liborovi za jeho ztrátu času,že to nevyšlo,ale dospělo to do situace buď já nebo.
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Pavle nemám ani přibližnou najezdil jsem zatím málo km abych mohl hodnotit spotřebu protože jsem nestihl udělat nějaký rozumný režim ježdění.Jakmile natankuju plnou a projedu se v rozsahu 1000 km tak to řeknu slibuju.Pokuď auto jelo na,,atmosféru" tak se ručička palivoměru hýbala pomalu ale když jsem mu na cca 40 km naložil a jel hodně zostra v testu a naložil jí slušně tak se hla fakt rychle :huh:
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Chtěl jsem udělat foto ale padl jsem za vlast mám chřiku a Celicu jsem zazimoval.

Sorry Benny musím se dát do kupy a pak to ukážu jeké samolepky mi udělal.Vypadá to hezky, moc hezky.
Odpovědět

Zpět na „Celica“