Myslím že na hraní má čas ten to rok budu se hrát já s TA22 s tím že se budu věnovat renovaci karosérie až pak GT4 event. někdy v zimě další rok když ji nebudu potřebovat ať si užiju ježdění a odpočinku s tím spojeným za čas sezony.Takové mé rozhodnutí padlo a toho se budu nyní držet.Rok príšera bude jezdit s tím co se udělalo chci si to vyzkoušet.Studijní projekt je studijní projekt vše s rozmyslem a i když pořídím GT4 tak na ní udělám komplet repasi zbytku auta a až pak nastane překládka celého předku.
Za ten rok mám ověřeny lidi,ověřeny zdroje dílů, ověřenu schopnost výroby úplně atypických komponent ve fabrice mám sladěné postupy a dostupnost dílů atd.Bude to nyní již měnší krok do neznáma.
Kysi schvaluju ti tvůj postup radši pomalu a s rozmyslem a mít připravenou finanční rezervu jak najednou se vysypat totálně.A uvidíme se.
Jo Lotus 7 repliku si chce postavit Libor totiž má kompletní dokumetaci ohledně originál rámu co je absolutní výjměčnost mít přesné rozměry atd. atd.No a motor se taky povedlo sehnat tak proč nepostavit hračku na víkendy a sluněční dny.