Doky přestavba 6G 3S-GE na 3S-GTE/300-350 hp/ předokolka

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

No není to moc jednoduché udělat z 2 kolky 4 kolku ,některé věci jsem s již s Liborem probíral je toho schopen.Díly má ze 4 kolky rolly a sázka je sázka :lol: no bude to vyžadovat hodně práce.

Myslím že na hraní má čas ten to rok budu se hrát já s TA22 s tím že se budu věnovat renovaci karosérie až pak GT4 event. někdy v zimě další rok když ji nebudu potřebovat ať si užiju ježdění a odpočinku s tím spojeným za čas sezony.Takové mé rozhodnutí padlo a toho se budu nyní držet.Rok príšera bude jezdit s tím co se udělalo chci si to vyzkoušet.Studijní projekt je studijní projekt vše s rozmyslem a i když pořídím GT4 tak na ní udělám komplet repasi zbytku auta a až pak nastane překládka celého předku.

Za ten rok mám ověřeny lidi,ověřeny zdroje dílů, ověřenu schopnost výroby úplně atypických komponent ve fabrice mám sladěné postupy a dostupnost dílů atd.Bude to nyní již měnší krok do neznáma.

Kysi schvaluju ti tvůj postup radši pomalu a s rozmyslem a mít připravenou finanční rezervu jak najednou se vysypat totálně.A uvidíme se.

Jo Lotus 7 repliku si chce postavit Libor totiž má kompletní dokumetaci ohledně originál rámu co je absolutní výjměčnost mít přesné rozměry atd. atd.No a motor se taky povedlo sehnat tak proč nepostavit hračku na víkendy a sluněční dny.
Nějaké ty auta doma jsou.
BaraS
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BaraS »

co Doky nebude nekdy cesta prez Hermanak? ze bych se podival na monstrum a ty treba jak dopadla moje slupka od bananu,nazor dalsiho cloveka pac pujdu do ty opravy asi uz sem rozhodnul se ji nevzdat.
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

BaraS do Hermaňáku mam 6 minut cesty :lol: tak určite bude cesta a když nebude sněžit budoucí týden tak kdykoli tam přijedu.A můžu kouknout i na Tvé auto.
stenky
Věčnej rejpal

Příspěvek od stenky »

ojojooooo Lotus Seven.... pamatam tak 2-3 roky dozadu ako na spektre bezal serial o takom vylizanom britovi co to skladal ako Kit Car (Mark Evans). no mohol som na tom oci nechat a strasne som chcel si daky lotus zo Sierry Cosworth poskladat... Bohuzial na SVK su Kit Cary takmer neprihlasitelne teda neviem kto by to dal na znacky...... mne sa Sedmicka strasne paci ajked vsetci tvrdia ze je to krabica :) proste to je nadcasovy minimalisticky design...
A nedavno som sa podobne zamiloval do jednej britskej skladacky lancie Stratos (V6 z Alfy 164 a pod ho- mala raketa)
Daco z tohoto raz mat doma, zavriem oci a umriem od stastia :)
Obrázek
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Já to budu dělat na bázi caterham roadster s motorem 2.0 zetec dohc. Do původem britského auta nebudu dávat japonský motor. :) i když..... nikdy neříkej nikdy. :) no mám stavět jeden nebo dva,to je jedno,jestli chceš. Je to hrozně jednoduché a bez agregátu se vejdes do cca 2000eur. Přihlásit u vás by to neměl být problém pokud už to bude mít české papíry. To otypování vyjde tady na 25000. A sny je třeba si plnit,kdo ví co bude zítra. Doky už ten svůj sen má. :)
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Jo 1 bude za chvíli doma :lol: a další 2 na cestě :lol: .Ve čvrtek se teším.
stenky
Věčnej rejpal

Příspěvek od stenky »

libor12 píše:Já to budu dělat na bázi caterham roadster s motorem 2.0 zetec dohc. Do původem britského auta nebudu dávat japonský motor. :) i když..... nikdy neříkej nikdy. :) no mám stavět jeden nebo dva,to je jedno,jestli chceš. Je to hrozně jednoduché a bez agregátu se vejdes do cca 2000eur. Přihlásit u vás by to neměl být problém pokud už to bude mít české papíry. To otypování vyjde tady na 25000. A sny je třeba si plnit,kdo ví co bude zítra. Doky už ten svůj sen má. :)
tak to si ma potesil :) ono jasne ze tam patri daky ztec 2.0 z forda alebo idealnejsie poradny britsky cosworth co sa pchali do Sierry (otazne ako potom poriesit povodne 4x4 na RWD)

takze bez motora to mas tych 2000 Evro
motor (skoda rezat drahu Sierru Cosworth ktorych je ako safranu) daky normalny 2.0 Ztec povedzme aj s celou sierrou tak 1500Evro ratam a otypovanie v CR + kontrola originality v SR 1500 Evro. A mas karu

Za 5000Evro.... Lotus 7 co caterham predava za tak 30.000 Evro :twisted: povedzme ze sa mi to velice velice paci :) iked prachy na take daco budu asi az o 5 rokov ak vobec :(
Obrázek
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

No kdybych si se vším říkal za 5let tak asi nic dělat nebudu. Na co sušit peníze. Je to oběživo tak se má točit :) mě se podařilo sehnat zetec z ford sierra ghia už od výroby 4klapka s 205hp. Ty normální měli kolem 140. Navíc majitel auta vůbec nevěděl co má doma a tak mi to nechal za odvoz a přepis. Papíry pro to budou základem přestavby. No a počítám že časem se na motor nastěhuje vrtulka. :)
stenky
Věčnej rejpal

Příspěvek od stenky »

ja som ledva ususil peniaze na ST182 pre mna su prachy vzacne obezivo :) aste 3 roky studia budu musiet moje sny preckat :D
Obrázek
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Nárazník v perfektním stavu a s pěkným lakem se nyní nahazuje na auto. Silenbloky vyrobeny a taky se nahazujou dnes.Mám velkou radost a zítra se těším jak si konečně sednu a vydechnu si po tolika měsících.Libor vypadal jak hodnej kmotr :lol: když mi to referoval.Peníze jsou Stenky vzácné obeživo pro všechny a hrozně ti přeju ať prečkáš studioum a vyděláš si tak ať jsi spokojenej.
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

silentbloky zde Obrázek Obrázek
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Jo tohle bylo nutné Libi.Tak zítra.

Zítra mi Libor doveze auto z Dicompu.O víkendu budu kluci doma a mám volno na telefonu takže v okolí Chrudimi když chcete dát kafe můžem klidně nebudu s tím mít problém.A k Jaquesovi do HK jdu až za týden.Platí to pro všechny takže pohoda.Psát všem bych strávil více času.Kdo půjde kolem tak ať se klidně staví.Sice to nebudete mít s technickým odborným výkladem jak od kluků z Dicompu ale možná Vám to bude stačit.

Přes svátky již sloužím :mad:
Marty
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty »

Ty siláče jsou paráda. Libore, když dodám původní pouzdro, kolik by vyšlo udělat nové výplně?

Zajímá mě, co to u příšery udělá s chováním celé kastle při řazení a přidání/ubrání plynu.
Obrázek
'06 Mazda 6 2.0 MZR-CD 105kW
ex '97 Corolla AE111L 4A-FE 81kW
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Marty píše:Ty siláče jsou paráda. Libore, když dodám původní pouzdro, kolik by vyšlo udělat nové výplně?

Zajímá mě, co to u příšery udělá s chováním celé kastle při řazení a přidání/ubrání plynu.
chování je neskutečně znát,cena je 4800 za oba,bohužel polotovar pur je drahý a opět zakázková výroba
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Příšera je ode dneška zpět u svého pána a doufám že mu bude dělat jen a jen radost. Bylo to jako loučit se s dítětem :) Dorazil se podívat i Toro :) tak doufám že mu těch 200km stálo za to :twisted: 8) :D :)
Odpovědět

Zpět na „Celica“