Doky přestavba 6G 3S-GE na 3S-GTE/300-350 hp/ předokolka

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Jo kluci vzhledem k mé přednáškové činnosti to budu dělat tak že se nenechám vozit na přednášky nebo nepůjdu Focusem ale prostě si na ni půjdu po vlastní ose Celicou a udělám si tím i vyjížďky pro radost tak určitě některé z Vás můžřu vidět a pokecat.S Jamou to mám už zažité a půjdu za ním určitě.Pak když budu mít auto u sebe napíšu nějakej závěr.Něco jsme psal na JDM fóru a pak to hodím i sem. Dojmy, zkušenosti, chyby atd. atd.Prostě vše tak abych za tuhle kapitolu mohl poděkovat a užít si ji budoucí rok naplno v sedačce auta a jezdit si pro radost.Byl to náročnej rok a Celica byla v něm takovou milou drobností a radostí oproti věcem které jsem musel rešit a povedla se fakt parádně :lol: .No udělal jsem si Mikuláše kluci tento rok sem nezlobil moc.Vánoce jsme již měl :lol: dokonce 2x.

No a za rok spíše ale za dva :lol: se možná budem se radovat z TA22 :lol: ta nyní dostavá zelenou/opět budu sloužit od vidím do nevidím ať mám na novej lak, opravu interiéru a repas náprav :lol:, :lol: , :lol: /

P.S. Děkuju za přání Lachtane.Moc.Vážil jsem si podpory a pomoci kterou i tydy na fóru lidi mi poskytli.Časové vytížení v Dicompu pak moje atd. nedovoluje nějaké ofiko větší předání které bylo v plánu ale na tom přece nesejde kdo chce tak může kdykoli skočit i do Chrudimi nebo Pardubic a dát si se mmnou kafe a pokecat jen tak neofiko :lol: a já budu rád že se dostanu mimo realitu v které funguju.
Nějaké ty auta doma jsou.
Toro
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Toro »

Chce to další projekt... Lachtane, jak jsi na tom? U mě to bude na delší dobu, páč už dost dlouho řešim prostory s ČD a bohužel to je stát ve státě, tak to ještě nějakou dobu potrvá :cry:
Darujte krev. Je i pro vás...
Omlouvám se za gr. chyby :sneaky: :blush:
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

No někdo my mohl převzít nyní štafetu :wink: , já s i fakt potřebuju trochu vydechnout.Měl jsem těžkej rok a chtěl bych mít připravené i finance na TA22 takovým způsobem ať nenastanou věci které bych pak nezvládal. Budu pracovat, brát služby navíc , někde přednášky ať započaté věci dotáhnu do konce ale ne v takovém zběsilém tempu.

Libor staví Corrolu ale někdo by doma jak ty Toro mohl něco začít fakt vytvářet.Taky se chci pokochat na něčem co někdo vytvoří hlavně ať je to technicky zajímavé.Je jedno co to bude ale něco ať je, ať mám taky potřebu tam jít a kouknout se na to.Tak jak chci vidět Rasťovu Corrolu z Sk a jiné auta napr EWO 500 atd.
Raimok
Manager Týmu

Příspěvek od Raimok »

Myslim, Doky, že nejlepší Mikuláš,což? :) Příští týden má být dle probnóz zase 10°C. :wink: Musim vymyslet, kdy se za tebou vydám. Neskutečná obluda se narodila, perfektní.
:-) Celda 6g, ST202-SS, 1994, 129 kW
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Doky píše:No někdo my mohl převzít nyní štafetu :wink: , já s i fakt potřebuju trochu vydechnout.Měl jsem těžkej rok a chtěl bych mít připravené i finance na TA22 takovým způsobem ať nenastanou věci které bych pak nezvládal. Budu pracovat, brát služby navíc , někde přednášky ať započaté věci dotáhnu do konce ale ne v takovém zběsilém tempu.
Na tu se tesim nejvic,

jinak treba ja mam v hlave vymyslene 3 projekty , ale jak to tak byva nejsou penize. Vlastne se "zivim" vymyslenim projektu - sice v rovine budov a uzemnich celku diky studiu a tak z hlediska celkoveho projektu vim co chci a to je hlavni , jen prozradim jedna se o MR2 MKI , TA22 a TA2? V8 ale jak je z nazvu videt nejsou to "lacine" projekty :lol: a tak si jenom preju aby "nekdy" neco vyslo , a ted jdu zase rysovat vykresy do skoly :?
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Raimoku napiš mi a klidně pak skoč.Pavo uff tak tohle jsou projekty při kterých člověk jen může tiše sedět a ani neducat :) není nad klasiku to beru.S tím co budeš mít za kšeft jako projektant si myslím určitě dáš do kupy nějaké ty sny.

Přeju ti to Pavo a jen tak mimochodem nevezmeš toho prezidenta klubu?Myslím že bys nad tím měl pouvažovat, podlě mně jsi jeden z nej kandidátů kteří by tohle zvládali a posunuli to do nové roviny, tak jak Foost se srazem!
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

A to se mi Doky jeste doma vali predvalecna JAWA pred renovaci ktera i tak ma docela hodnotu , ale jak se rika: nic neni zadarmo :)
Kysi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kysi »

libor12 píše:Neboj Doky na Moravu určitě dorazí,takže než bude v běhu tvůj projekt budeš mít možnost. Jinak pane Kysi :) začínám se nudit :D jak jste na tom? :D
No ja taky doufam ze budu mit nekdy s Dokym tu cest :-)
Jinak Libore u me je to tak, ze jsem zjistil par nemilych veci... nektere male ktere me ale z funkcniho hlediska pekne zerou (postupne se mi je dari eliminovat :-) ) ale hlavne ty velke jako odchazejici podvozek me nenechaji klidnym, takze Vipec nejspis budu muset odlozit k ledu a soustredim se nejdrive na podvozek (chtel bych nova lehka kola, tlumice, silentbloky...?) a samoz chtel bych to vsechno naraz, ale finance nejsou, takze cas je mym nepritelem :?
Celica 2.0 GT 97' ST202 [3S-GE] (125kW/170HP)
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

V pohodě. Pustím se tedy do corolly a lotuse. Corolla dostane podvozek 4x4 a s největší pravděpodobností turbo ct 26 a budu se motor snažit dotlačit k 500koním při 10500.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Kysi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kysi »

libor12 píše:V pohodě. Pustím se tedy do corolly a lotuse. Corolla dostane podvozek 4x4 a s největší pravděpodobností turbo ct 26 a budu se motor snažit dotlačit k 500koním při 10500.
Nic osobniho, ale ty jsi jen male hovadko co? :lol:
Celica 2.0 GT 97' ST202 [3S-GE] (125kW/170HP)
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

No jo,když já se zase vsadil. :D třeba to nevyjde a motor to nevydrží,ale taky by mě žralo to alespoň nezkusit. A když Doky bude mít tu gt 4....
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
kudl
Manager Týmu

Příspěvek od kudl »

Masakr Libore ty si se teda vsadil? :twisted: Tak to je mazec :D . A jak budes delat to 4x4? Pokud to teda neni tajemstvi sefkuchare?
Corolla E9 1,6( 77Kw :-(( ) limousine a hlavne 4WD:-)
http://www.youtube.com/watch?v=cbY7v41nNDw Novy video
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

ono neni moc slozite udelat 4X4 jen musi clovek vedet kde riznout flexou a kde co navarit , a Doufam ze Libor dovnitr navari peknou klec , protoze jestli se to stado zplasi :twisted:
stenky
Věčnej rejpal

Příspěvek od stenky »

mne zasa neda nespytat sa ze akeho Lotusa ides skladat Libore? nebodaj Seven? :shock: alebo kieho certa?
Obrázek
kudl
Manager Týmu

Příspěvek od kudl »

Pavo.B. píše:ono neni moc slozite udelat 4X4 jen musi clovek vedet kde riznout flexou a kde co navarit , a Doufam ze Libor dovnitr navari peknou klec , protoze jestli se to stado zplasi :twisted:
Neni slozite? Mno nerek bych co treba ta zadni naprava? Nebo Prevodovka? Kardan? Leda to pouzit z nejake 4x4 corolly. A pak teba ja mam uplne jinej stredovej tunel, vybreni u spolujezdce na prevodovku, uplne jinak stabilizacni tyc ve predu atd atd atd... Nepochybuju o tom ze to Libor vymysli, ale jednoduchy to podle me neni-je to uplne jinej podvozek, vlastne i predek je jinej :lol: Ale to je mimo tema sry...
Corolla E9 1,6( 77Kw :-(( ) limousine a hlavne 4WD:-)
http://www.youtube.com/watch?v=cbY7v41nNDw Novy video
Odpovědět

Zpět na „Celica“