Jo kluci vzhledem k mé přednáškové činnosti to budu dělat tak že se nenechám vozit na přednášky nebo nepůjdu Focusem ale prostě si na ni půjdu po vlastní ose Celicou a udělám si tím i vyjížďky pro radost tak určitě některé z Vás můžřu vidět a pokecat.S Jamou to mám už zažité a půjdu za ním určitě.Pak když budu mít auto u sebe napíšu nějakej závěr.Něco jsme psal na JDM fóru a pak to hodím i sem. Dojmy, zkušenosti, chyby atd. atd.Prostě vše tak abych za tuhle kapitolu mohl poděkovat a užít si ji budoucí rok naplno v sedačce auta a jezdit si pro radost.Byl to náročnej rok a Celica byla v něm takovou milou drobností a radostí oproti věcem které jsem musel rešit a povedla se fakt parádně

.No udělal jsem si Mikuláše kluci tento rok sem nezlobil moc.Vánoce jsme již měl

dokonce 2x.
No a za rok spíše ale za dva

se možná budem se radovat z TA22

ta nyní dostavá zelenou/opět budu sloužit od vidím do nevidím ať mám na novej lak, opravu interiéru a repas náprav

,

,

/
P.S. Děkuju za přání Lachtane.Moc.Vážil jsem si podpory a pomoci kterou i tydy na fóru lidi mi poskytli.Časové vytížení v Dicompu pak moje atd. nedovoluje nějaké ofiko větší předání které bylo v plánu ale na tom přece nesejde kdo chce tak může kdykoli skočit i do Chrudimi nebo Pardubic a dát si se mmnou kafe a pokecat jen tak neofiko

a já budu rád že se dostanu mimo realitu v které funguju.
Nějaké ty auta doma jsou.