Pochlubte se svojí Rollkou
- MiTMaN
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
LaBuS : diky
,jo no , ale nevim jestli by to proslo 
CharlieCh : diky chlape
.. jako koukal jsme jak to vypada u tebe a prave ze takovy nevsedni.. tak sem rek.. dam tam vetsi a limce a zkusime to
co ty a to kridlo ?:) uz tam je?
fildis: dikes kamo
no ty cerny zratka furt premejslim 
AlkyonE10 : hej, jakto? kurna
a ja se tesil co z toho vykouzlis, ale neni doufam vsem dnum konec vid?
CharlieCh : diky chlape
fildis: dikes kamo
AlkyonE10 : hej, jakto? kurna
-----------CAR HISTORY--------------
Toyota Corolla E10 4EFE(sold)->Toyota Ceres 4AGE 20V(rip)->Toyota Corolla E10 4AGE 20V (sold)->BMW E39 530D
Toyota Corolla E10 4EFE(sold)->Toyota Ceres 4AGE 20V(rip)->Toyota Corolla E10 4AGE 20V (sold)->BMW E39 530D
Mitman - Je pěkná, ty kola se mi líbí (musím říct) mnohem víc, než cos měl dřív. S těma prahama a lízátkama, už si nepamatuju, tys tam už měl? Nebo si je sháněl? Prahy mi příjdou spíš z 5dv, tady by se víc hodily ty 3dveřákový, ale aji tak to vypadá dobře. No a ty křídla, mám to spodní co ty, ale se sloupkem uprostřed, po pravdě mě na corolle žádný křídlo 2x nesedí, proto sem ho zatím na auto nerval... asi bych možná taky ubral to vrchní, ale když tam swapneš nějaký to GEčko, tak to by tam ani tak nevadilo
No a taky je dobrej ten lak na předním nárazníku, ta černá uprostřed.
No a taky je dobrej ten lak na předním nárazníku, ta černá uprostřed.
Holomek!
Kdepak, na montáž jsem domluvený s kamarádem na jaro, to všechno rozkvétá, tak ať se má Rollka dobřeMiTMaN píše:CharlieCh : diky chlape.. jako koukal jsme jak to vypada u tebe a prave ze takovy nevsedni.. tak sem rek.. dam tam vetsi a limce a zkusime to
co ty a to kridlo ?:) uz tam je?
PS - vyzvedni si PM.....
Toyota Yaris Blue 2004 1.0 VVTi 48 kW 5D
Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
- MiTMaN
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Rampa : dikes
prahy,lizatka a kridla tam byli uz
je to tam prej uz od doby co to nekdo v rakousku koupil .. nejaka rakouska verze
Ty prahy 3dverakovy ale pak navazujou i na zadek.. a me by to tam nesedelo
Badger : mas ji peknou
ale to ty stejnak vis 
Ty prahy 3dverakovy ale pak navazujou i na zadek.. a me by to tam nesedelo
Badger : mas ji peknou
-----------CAR HISTORY--------------
Badger: Slušivej novej kabát 
Corolla E10 1.3 16V 3D 97
4E-FE 55Kw
Ronal 6Jx16 ET38
195/45 R16
Trocha úprav ještě nikomu neublížila
http://database.mangacars.fr/data/media ... llae10.PNG
4E-FE 55Kw
Ronal 6Jx16 ET38
195/45 R16
Trocha úprav ještě nikomu neublížila
http://database.mangacars.fr/data/media ... llae10.PNG
V lednu to budou 2 roky. Měl sem předtím stříbrnou, co byla doma od novoty, ale povedlo se mi ji zlikvidovatGabo píše:Rampa89 odkedy mas tu ciernu Corollku? Akoby mojej z oka vypadla. Alebo zo svetla?
Teď sem se konečně zbavil vrzání sedadel, u obou předních sem rozdělal sedáky a vypodložil molitan-plech starým ručníkem a taky hlavně místa šroubů a je po starostech
Holomek!
A za kolko si ju kupil? Aku mas spotrebu? Na nasej Corollke tiez obcas vrzga sedadlo, ale to nie je take strasne, ako to, co ma neskutocne serie - kusok pred spolujazdcovym clonítkom proti slnku pocut zvuky, podobne praskaniu. Je to vnutri medzi strechou a "kobercekom" na strope, dufam, ze som to dost zrozumitelne napisal
A s tym sa asi neda nic robit, jedine cele to dat dole a zistit, co to je. Ale na to nie je cas a ani zrucnost
Mimochodom, dnes sa vypalilo prave predne svetlo - presne 25 mesiacov vydrzalo. Svetim kazdy den bez vynimky. Lave svetlo svieti vyse 3 roky, pretoze tak dlho mam Corollku.
Toto su jedine "zavady" na Corollke
Mimochodom, dnes sa vypalilo prave predne svetlo - presne 25 mesiacov vydrzalo. Svetim kazdy den bez vynimky. Lave svetlo svieti vyse 3 roky, pretoze tak dlho mam Corollku.
Toto su jedine "zavady" na Corollke
Toyota Auris TS Hybrid 2016
Gabo - No představ si, dal sem za ni 33 tísíc
, už sem o tom tady mnohokrát psal, měla vadnou automatickou převodovku - ale jezdilo to, jenom to vydávalo všelijaký zvuky, já měl doma nabouranou tu svoji stříbrnou, tak jsem z ní dal do černé manuál a krom měsíčního papírování auto slouží jedna radost.
Spotřebu mám léto 5,4-8, zima 6-8,5 podle toho jak jezdím. Ale průměr bych viděl těch 6,5.
To praskání, není to spíš z palubní desky? Jako mě to vrzání sedadel už rozčilovalo, hlavně když sem někoho vezl... a trochu mi popraskává palubní deska, je to ale taky tím, že jsem ji měl několikrát rozdělanou - když sem předělával tu převodovku.
V předním světle sem žárovku snad neměnil, spíš vzadu nad spz odchází občas - když s tím člověk bouchá a má zapnutý světla.
Spotřebu mám léto 5,4-8, zima 6-8,5 podle toho jak jezdím. Ale průměr bych viděl těch 6,5.
To praskání, není to spíš z palubní desky? Jako mě to vrzání sedadel už rozčilovalo, hlavně když sem někoho vezl... a trochu mi popraskává palubní deska, je to ale taky tím, že jsem ji měl několikrát rozdělanou - když sem předělával tu převodovku.
V předním světle sem žárovku snad neměnil, spíš vzadu nad spz odchází občas - když s tím člověk bouchá a má zapnutý světla.
Holomek!
My sme nasu kupili v roku 2006 za 113.000, vtedy este slovenskych korun
Cena bola najnizsia zo vsetkych predavanych Coroll, ktore boli v tom case na predaj v Nitrianskom kraji. Teraz sa mi to zda vela, kedze bezne stoja okolo 1500euro. No ale ceny klesaju stale, len spolahlivost zostava
Tie zvuky nie su z palubnej dosky, odtial nejde ziadny pazvuk. Ide to na 100% z miesta kde je clonitko, pretoze ked na to miesto stlacim rukou, tak to prestane. Este som zabudol dodat, ze mozno to ma nieco spolocne aj so stresnym oknom, pretoze tam sa nachadza ten vystup - tvrdy bezovy plast. Spotrebu mam tiez priemernu 6,5l a ked jazdim na spotrebu, ide to o litrik a aj viac dolu.
Toyota Auris TS Hybrid 2016