Doky přestavba 6G 3S-GE na 3S-GTE/300-350 hp/ předokolka

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Neboj to jen Libor psychicky nevydržel to že se byl svést venku a kompletně testoval režimy a pak mi chtěl ukázat že to vskutku bude s přenosem přes LSD fungovat že elektronika nebude zapotřebí.Ale gumy mužeš určitě když máš 17" klidně přivézt můžeme je nahodit a můžeš do zničení se s nima hrát :lol:
Nějaké ty auta doma jsou.
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Je pravda že nejlepší trakcní kontrola je mozek a noha na pedálu :) a pak taky myšlenka na to,kolik mě ty nové gumy budou stát. :D jinak jsem s chováním motoru moc moc spokojený a zbytek opravdu záleží na Dokym jak s výkonem naloží. Výkonu je tam dostatek na to aby je udelal do 5min.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Jak s tím výkonem naložím??? :lol: Rozumně :lol: tohle auto si na rozdíl od jiných které jsme měl u mně už získalo úctu a to určitě ne kvůli investovaným penízkům ale tomu co ho doprovázelo.Získal jsem i díky němu o mnoho víc jak jsem očekával.
PerryCZ
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PerryCZ »

dnes jsem tam byl a slysel jsem ji nazivo, ty videa co tu jsou je o proti tomu co je ve skutecnosti uplny ho*no :-D . To co jde z toho motoru je nepopsatelny zazitek. Asi si to dam pozdeji jako melodii na mobil :banana:
Toyota Celica 2.0 GT
Toyota Celica 2.0 GT na dily - http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 21&t=33639
Toyota Corolla 1.3 16V na dily - http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 21&t=35106
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

kolega ma jako oznameni prichozi sms zvuk startujiciho motoru. take uvazuji dat si startovani a posleze vytaceni Prisery jako zvoneni na Dokyho prichozi hovory ( snad jich bude vic ;) ).
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Tohle není špatný nápad a ozývat se jakmile nyní ukončím jednu záležitost určitě budu častěji mám toho nyní nějak na hlavě moc a pak budu rešit mnoho věcí ohledně Vás tak ti Honzi bude ještě zvuk príšery nahánět,, strach" jak ti bude vyzvánět. :lol: jen ať to už mám za sebou a hlavně úspěšně.
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

super chlapi. Jen ty videa mi nejdou-furt tam vyskakuje přez něj reklama-a to mám vyskakovací okna zakázaný.
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
PerryCZ
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PerryCZ »

Tonda píše:super chlapi. Jen ty videa mi nejdou-furt tam vyskakuje přez něj reklama-a to mám vyskakovací okna zakázaný.
nema to cenu ani stahovat :-D na zivo je to uplne jiny :-D na videu si reknes... hm pekny, kdyz to slysis na zivo tak ti beha mraz po zadech a praskaj ti bubinky od vsech moznych veci. Vazne, z toho motoru jde respekt az takovi ze ja jsem blazen dost velky a stejne se ho bojim...
Toyota Celica 2.0 GT
Toyota Celica 2.0 GT na dily - http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 21&t=33639
Toyota Corolla 1.3 16V na dily - http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 21&t=35106
stenky
Věčnej rejpal

Příspěvek od stenky »

mne sa strasne paci ako "ju" demonizujete :D
Obrázek
PerryCZ
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PerryCZ »

stenky píše:mne sa strasne paci ako "ju" demonizujete :D
ja osobne z ni nic nedelam... ona to ze sebe dela sama... jeste si ji neslysel :-D pockej :-D
Toyota Celica 2.0 GT
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Neveř jim Stenky :-) je to milé a příjemné pohodové auto jen s trochu vylepšeným motorem a laufem jinak je príšera stejná jak předtím/a príšera se jmenovala od koupi/ co ji mám a to jen snila o novém motoru :) .Každé mé auto má jméno. Focus je Marco.Carina zůstala vždy Carinou:-) ta jmeno nechtěla.Subaru bylo Suba.Mitshubishi bylo Mišák každý doma věděl s čím jedu pryč.BMW jsem volal Hanz:-) podle pána od kterého jsem ho koupil atd.atd. autům které jsem měl víc jak půl roku jsme vždy dali s tátou nějaké to ,,jméno".

Libor vylepšil mapu a nyní nabíhá od spodních otáček líp bez hádání se s rychle nabíhajícím turbem a s amíkem domluvil změny na vačke s natočením jiného úhlů ať nejde výkon do ,,výfuku" byl to pěknej pokec včera sice jen krátký protože nemám čas ale je to další posun vpřed.No a podle času se začne kompletisovat předek.
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Tak a tohle mi nedá neříci neboli nenapsat.Díky Jaguesovi z fóra mám co se týče desingu poslední díl skládačky príšery.Zadní křídlo :lol: které jsem chtěl se náhodou objevilo a já jsem jeho novej šťastnej majitel.Děkuju za hezkej dárek :lol: jsem dlužník!!!!Pomoc se cení.Doky
Toro
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Toro »

Foto :shock:
Tak na kdy se plánuje letiště?
Darujte krev. Je i pro vás...
Omlouvám se za gr. chyby :sneaky: :blush:
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Foto křídla,je to to které jsem chtěl jako jediný doplněk na,,zadek".

Obrázek

Toro něco tento týden hrozně důležitého mám ve středu a od toho se všechno bude odvíjet i další moje fungování celkově , i projekty i další věci.Určitě dám vědět kdy se všichni domluvíme , mně jde o to si s Váma posedět taky :lol:
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Vzhledem k pozitivnímu posunu který se mi dnes povedlo udělat profesijně se budu moci věnovat více zálibám a dokončit príšeru už úplně.

Libor dnes říkal že zítra půjde na větší vyjíždku k doladění map atd. a že konečně dle spektrofotometrie se povedlo získat číslený kód barvy IDAHOVI který na autě mám po lakování a tak budoucí týden by měla príšera být úplně v kompletním stavu co se týče vyskládání.Výfukovej trakt opraven přibyla příruba a změnil se trochu průběh a nikde to neklepe.Změnilo se nastavení vaček a vyskládalo se i vše co se týče baterie a Apexi.Přes zimu pak přibudne křídlo to si dám jako bonus k vánocům já už dárek si udělal dnešním dnem.
Odpovědět

Zpět na „Celica“