Doky přestavba 6G 3S-GE na 3S-GTE/300-350 hp/ předokolka

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

No ja k tomu řeknu iba tohle , seděl jsem v pár letadlech ale takovej zvuk nemělo ani jedno :lol: asi proto že byly povětšině proudový :lol: No je to masakr a elektroniku jsme se dnes po kávě rozhodl zatím nedávat.To letiště jsem schválil a rád Vás všechny uvidím.Děkuju za podporu padla mi v tomto období dobře. Zítra něco málo Libor bude dělat ohledně haubny a nějakých pitomostí a pak se pokusí udělat věci už tak ať může dát kapotu a jít ven.Dnes jsem s ním mluvil a má moc dobré pocity z toho jak to auto jde za plynem je pružné a prostě se ním do libovůle dá hrát.Plní to představy které jsem do toho vkládal a až nyní si žačínám uvědomovat co vlastně se to v podmínkách v ČR povedlo udělat.Kolega mi volal ze států když si pustil video že tohle nepředpokládal že jsme schopni stvořit popravdě mile mně potěšilo že to řekl.
Nějaké ty auta doma jsou.
Preatorian
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Preatorian »

Idaho píše:uzavřenou v tom smyslu že nas tam nebude nikdo otravovat, - proste jen pro lidi co přijedou s náma :)

a pokud to vyjde nebyl by pak problém mít to letište pro sebe třeba pravidelně jendou měsíčne na odpoledne / večer :)
Se mnou taky počítejte, jsem pro každou špatnost :D

Doky: Je to fakt kráska i když je to příšera, už se těším na předváděčku a držím palce ať se vše vydaří a dokončí, obvzláště v týhle zmatený předsváteční době :wink: Myslím, že můžeš bejt právem hrdej na sebe, autíčko a dicomp za to co se povedlo vytvořit. Jen tak dál a držím palce :wink:
Celica 6.g. 1.8 červená "MIKAELA"
Marty
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty »

kudl píše:Dokonce sem tam videl i tu svoji nadheru :lol: :lol:
čeče taky jsem ji tam viděl. a přišlo mi, že má něco s motorem :lol: :lol: :lol: že tys ji zase zkoušel opravovat :lol: :lol: :lol:

Jinak letiště na předávačku je super nápad :twisted:
Můžu poskytnout svůj HW a SW na měření .. umím měřit 1/8 mile, 1/4 mile, 1000 m, 1 mile, 0-60 mph, 0-100 km/h, 0-100 mph, 0-200 km/h, 80-120 km/h, 60-160 km/h, 100-200 km/h + datalogging GPS, s čímž se pak dá vyhodnotit leccos dalšího v externím SW v PC.

Dalo by se to třeba změřit všem a udělat takový žebříček :) Kdo bude první, Doky? :twisted:
Obrázek
'06 Mazda 6 2.0 MZR-CD 105kW
ex '97 Corolla AE111L 4A-FE 81kW
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Děkuju.Ono v podstatě vlastně šlo i o to dokázat že je možno postavit na atmosfére která má některé/ věci lepší/ od 3S-GTE, motor lepších parametrů jak kvalitativně tak výkonově jako rovnou to vyskládat na klasike tím žes e dá těsnění a narve velké turbo atd.ani ti kteří na klasiku stavěli s neporovnatelně vyšším rozpočtem se jim nepovedlo zatím sprovoznit dané motory a tohle byla výzva!!!

Kombinace VIPEC+použité komponenty v motoru a ty byly voleny absolutně nekompromisně/jak ostatně víte :lol: / + PLX snímače atd. je naprosto v ČR pionýrske rešení a já to takhle si vymyslel a chtěl a ani v zahraničí se tahleta kombinace identicky spojena nevyskytuje.To že jsem si něco vymyslel ale naneštestí nestačilo a já to neumím udělat, naštestí věřil jsem že dopadne a tyhle videa již stálo za to vidět.To že někdo považuje za šílenství že když někdo vyhodí více jak 50-100 tisíc. no a co vždyť jde o h...o když mi nejde o zdraví a o život nejde o nic.A někteří kteří mě znaj vědí o čem právě mluvím.Jde tu i o techniku o to že se to fakt dá udělat, řeknu mám moc dobrý pocit že i přes veškeré potíže auto ukazuje velký potenciál a stalo je pro mně výjmečným kouskem v mém ,,inventáři".A to že jsem zvolil výkonovou rezervu na každej komponent a nebudu hnát vše do maxima poskytuje motoru prostor si jezdit bez ,,námahy" a naběhat požadované km.

Zatím Vám všem moc děkuju za rady, podporu a rád si s Váma dám kávu ta je na mně :lol: kdykoli i na předání.

P.S.nejrychlejší bude ten kdo uteče :lol: a podle mně určitě mezi Váma jsou lepší sprinteři jako já a príšera.Sprintovat alespoň já budu na jiném autě :lol:
Toro
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Toro »

a co takhle představení na letišti spojit s pozdní grilovačkou???
Darujte krev. Je i pro vás...
Omlouvám se za gr. chyby :sneaky: :blush:
kudl
Manager Týmu

Příspěvek od kudl »

marty: Jo menil sem foukly tesneni na chalupe, ale bohuzel se ukazalo ze je i kriva hlava,navic sem nemel ani novy srouby, takze tam melo jit 4a-ge, ale zjistilo se ze ctyrkola ma jinak uchyceny altik a nejake kable navic kvuli uzaverce difu... :cry: takze zustavam u puvodniho motoru a hned jak nasetrim nejake penize pude tam to gecko.
Corolla E9 1,6( 77Kw :-(( ) limousine a hlavne 4WD:-)
http://www.youtube.com/watch?v=cbY7v41nNDw Novy video
Marty
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty »

kudl píše:marty: Jo menil sem foukly tesneni na chalupe, ale bohuzel se ukazalo ze je i kriva hlava,navic sem nemel ani novy srouby, takze tam melo jit 4a-ge, ale zjistilo se ze ctyrkola ma jinak uchyceny altik a nejake kable navic kvuli uzaverce difu... :cry: takze zustavam u puvodniho motoru a hned jak nasetrim nejake penize pude tam to gecko.
Vždyť já to vím všechno, jen rejpu :lol:

Toro: pokud vím, s nějakým grilováním se počítá.
Obrázek
'06 Mazda 6 2.0 MZR-CD 105kW
ex '97 Corolla AE111L 4A-FE 81kW
czmk5
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od czmk5 »

Kluci bude tam někdo z vás v sobotu? Pojedu kolem tak že bych se tam za vama stavil.
Toyota Celica 2.0 GT, T20, 1994
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Kluci neblbněte grilování? :D Vždyť je zima, to bychom mohli tak na přípecku u Honzi a to by musel uklidit halu jak jsem koukal i když většina z nás by se tam cítila nejlíp :lol: .Ale určitě něco vymyslíme asi to vyjde na větší sešlost tak se uvidí.Já jen doufám že nepadne sníh na autě jsou letní pneu a zimní se mi nechce dávat.No uvidíme koncem měsíce to vidím slušně i s mým časem.Libor mi říkal že zfinalizuje vše budoucí týden i včetně toho výfuku i včetně kapoty atd. , kontrolek a natvrdo začne záběh.Psal mi i GT4 George možná se staví taky.
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

czmk5 píše:Kluci bude tam někdo z vás v sobotu? Pojedu kolem tak že bych se tam za vama stavil.
bohužel víkendy jsou ted dost krušne - přestavuju barák a mates si nabrknul jednu v práglu druhou v kladne takže má taky víkendy rozlítaný :lol: :lol:
Toro
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Toro »

Doky píše:Kluci neblbněte grilování? :D Vždyť je zima, to bychom mohli tak na přípecku u Honzi a to by musel uklidit halu jak jsem koukal i když většina z nás by se tam cítila nejlíp :lol: .Ale určitě něco vymyslíme asi to vyjde na větší sešlost tak se uvidí.Já jen doufám že nepadne sníh na autě jsou letní pneu a zimní se mi nechce dávat.No uvidíme koncem měsíce to vidím slušně i s mým časem.Libor mi říkal že zfinalizuje vše budoucí týden i včetně toho výfuku i včetně kapoty atd. , kontrolek a natvrdo začne záběh.Psal mi i GT4 George možná se staví taky.
Zima? :lol: Bohužel to mam do Dobříše trošku dál, takže mi cesta bude trvat... a já jsem věčně hladovej... Zima/nezima :lol: A věřim že nejsem jedinej :lol: Navíc nevim jak jinak by jsme přestaly slyntat...
Bude to dobrá slezina :wink:
Darujte krev. Je i pro vás...
Omlouvám se za gr. chyby :sneaky: :blush:
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

Idaho píše:
mates si nabrknul jednu v práglu druhou v kladne takže má taky víkendy rozlítaný :lol: :lol:
Teď se akorád modli, ať se ty ženské nedovi o fóru. Sorry za OT :lol:
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Nezapoměl jsi na mně Jardo s těma podložkama :D :?:
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

PerryCZ
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PerryCZ »

jaj tak to abych na predavacku privezl kazdej aspon dve gumy :-D nebot jak tka na to koukam tak jeste 3 takove to dny a je po gumach :-D
Toyota Celica 2.0 GT
Toyota Celica 2.0 GT na dily - http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 21&t=33639
Toyota Corolla 1.3 16V na dily - http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 21&t=35106
Odpovědět

Zpět na „Celica“