Děkuju.Ono v podstatě vlastně šlo i o to dokázat že je možno postavit na atmosfére která má některé/ věci lepší/ od 3S-GTE, motor lepších parametrů jak kvalitativně tak výkonově jako rovnou to vyskládat na klasike tím žes e dá těsnění a narve velké turbo atd.ani ti kteří na klasiku stavěli s neporovnatelně vyšším rozpočtem se jim nepovedlo zatím sprovoznit dané motory a tohle byla výzva!!!
Kombinace VIPEC+použité komponenty v motoru a ty byly voleny absolutně nekompromisně/jak ostatně víte

/ + PLX snímače atd. je naprosto v ČR pionýrske rešení a já to takhle si vymyslel a chtěl a ani v zahraničí se tahleta kombinace identicky spojena nevyskytuje.To že jsem si něco vymyslel ale naneštestí nestačilo a já to neumím udělat, naštestí věřil jsem že dopadne a tyhle videa již stálo za to vidět.To že někdo považuje za šílenství že když někdo vyhodí více jak 50-100 tisíc. no a co vždyť jde o h...o když mi nejde o zdraví a o život nejde o nic.A někteří kteří mě znaj vědí o čem právě mluvím.Jde tu i o techniku o to že se to fakt dá udělat, řeknu mám moc dobrý pocit že i přes veškeré potíže auto ukazuje velký potenciál a stalo je pro mně výjmečným kouskem v mém ,,inventáři".A to že jsem zvolil výkonovou rezervu na každej komponent a nebudu hnát vše do maxima poskytuje motoru prostor si jezdit bez ,,námahy" a naběhat požadované km.
Zatím Vám všem moc děkuju za rady, podporu a rád si s Váma dám kávu ta je na mně

kdykoli i na předání.
P.S.nejrychlejší bude ten kdo uteče

a podle mně určitě mezi Váma jsou lepší sprinteři jako já a príšera.Sprintovat alespoň já budu na jiném autě

Nějaké ty auta doma jsou.