Pazvuk u motoru

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
Boban
Člen Týmu

Pazvuk u motoru

Příspěvek od Boban »

Chci se zeptat ostatních toyotářů zda se u jejich Yarise objevuje cvaknutí v motorovém prostoru po této operaci ( po jakémkoli couvání se po rozjetí do předu ozve z předního prostoru cvaknutí jako tam spadne železná tyčka nebo jak mám ten zvuk popsat ). Mám Yarise 1.0 s najetím cca 5 000 km. Prakticky to dělá od začátku. Dík.
beckman
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od beckman »

No já mám Yarise 2002 a mám najeto kolem 40tis ale nic takového mi to neděla. To mi přijde divný!!!!
Radus2,0Gti
Věčnej rejpal

Pazvuk

Příspěvek od Radus2,0Gti »

No mohla by to dělat poloosa, nebo něco v kole(ložisko apod.), Zkus to jestli to dělá na všechny kvalty, po zpátečce tam zkus dát 1 nebo 2 a i ostatní rychlosti. Pokud by to dělala jen jedna rychlost tak to bude převodovka. Ale snad to bude jen nějaká banalitka.
RAV4 D-CAT
ivos
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ivos »

Ahoj ten samej problem sem mel a mam :) v servisu mi rikaly ze jsou to celisti na kotoucich nestihnou se vratit a tak to cvaka takovej divnej kovovej zvuk :)
TOm
Věčnej rejpal

Příspěvek od TOm »

Mam najeto 8000km a nic takoveho mi to nedela....
aevn
Řidič

Příspěvek od aevn »

nazdar, jak píše ivos, většinou to dělají brzdové destičky, které mají vůli v čelistech. Origoš by tam měly být nerezový pérka, aby to necvakalo.
alpo
Člen Týmu

zvuk

Příspěvek od alpo »

Mě teď, jak jsou velké mrazy, -20 a víc, se ozývá takový divný zvuk - jde to asi od drážkovaného řemene.
Je to jako když protáčíte motor bez svíček, takové divné "šlehtání".
Doufám, že je to jen od řemene...
Odpovědět

Zpět na „Yaris“