Zima
- kuro
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
to iste mam aj ja, cez prostriedok mi fuka studeny ale iba vtedy, ked nastavim ofukovanie celneho skla. ked to prepnem do inerieru, tak ide teply... tiez som si myslel, ze je to nejaka zavada 
takze riesim to tak, ze ked ofukujem celne sklo, stredny vetrak zatvaram...
co uz...
zima o chvilu skonci... dufajme

takze riesim to tak, ze ked ofukujem celne sklo, stredny vetrak zatvaram...
co uz...
zima o chvilu skonci... dufajme

LEXUS IS200
"ex cariňák:-)"

-
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
tak to se musim podivat na carinu jestli mi to taky tak dela, ale rekl bych, ze ne
vim, ze kdyz nastavim cirkulaci vzduchu na vnitrek, tak vzduch to nasava u spolujezdce dole jak mam v palubce reprak a to tam pak je taky pekna zima...
zima uz by mohla skoncit, chudak toyotka v takovym mrazu. ted s ni ani moc nejezdim, ale vcera vecer sem zkusil nastartovat a slo to (-17st.). tata mel na Renaultu 19 problemy
vim, ze kdyz nastavim cirkulaci vzduchu na vnitrek, tak vzduch to nasava u spolujezdce dole jak mam v palubce reprak a to tam pak je taky pekna zima...
zima uz by mohla skoncit, chudak toyotka v takovym mrazu. ted s ni ani moc nejezdim, ale vcera vecer sem zkusil nastartovat a slo to (-17st.). tata mel na Renaultu 19 problemy
crashed :'-( Toyota Carina II 1.6 GL ...prodana
Nissan Primera 1.6 LX (P10)
Nissan Primera 1.6 LX (P10)
- WTE-greenfa
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
tak abychom se trochu pohli
delala to naše 92rolla, 95rolla a taky 93 carina E - nevím jestli zrovna aby nekomu neco nekam foukalo, asi něco jako přívod čerstvého vzduchu - prostě to něhoho v japanu napadlo a je to tak - není to závada je to vlastnost.
spíš mě vadí že krom corolly 92 - model 92a výš nemá žádná navíc mřížku taky na sloupku volantu - v zimě foukal na nohy víc teplý a v létě spíš na kolena studený vzduch - mooc dobré -

delala to naše 92rolla, 95rolla a taky 93 carina E - nevím jestli zrovna aby nekomu neco nekam foukalo, asi něco jako přívod čerstvého vzduchu - prostě to něhoho v japanu napadlo a je to tak - není to závada je to vlastnost.
spíš mě vadí že krom corolly 92 - model 92a výš nemá žádná navíc mřížku taky na sloupku volantu - v zimě foukal na nohy víc teplý a v létě spíš na kolena studený vzduch - mooc dobré -
celica 97 super black&white edition