Tak můžu potvrdit stavil jsem se cestou na přednášky v Dobríši.
Report je nasledovný
1.Co se týče mechanických komponentů náprav a brzdy jsem spokojenej, čistá odvedená práce, vše ošetřeno jak má být i povrchově.
2.Práce na motore a kontroloval jsem doslova celej motorovej prostor
Periferiie,filtry, hadice , hadičky, elektroinstalaci - celkové provdení výborný dojem.Dobrá kvalita odvedených prací , je jasné co kde vede, vše je zdvojováno, přehledně uloženo atd.Matky jsou dávaný nové, jejich fixace prováděna jak jsem si přál.Držáky a všechny doplňující mechanické věci nově povrchově ošetřeny.Maximální spokojenost.
3. PLX budík umístění vzhledem k mé výške musí být rešeno jinak
4.Odvod k IC se akorát povrchově upravoval a budou na něm ještě 2 vstvy laku, vypadalo to perfektně.
5.Nárazník jsem schváli tvar a hloubku otvoru v něm přivádějící vzduch k olejovému chladiči- ten je na moje překvapení větší jak se zdál na fotkách- vynikající výběr.Nárazník se musí doupravit- sklony bočné , dorovnání dolní linie do roviny atd.
6.V čase když jsem tam byl tak nešlo hodit jiskru, Libor běhal jak lev v kleci-VYREŠENO!!!!!

Tohle mě stálo tolik nervů jak jeho.
7.Již velká a i citelná nervozita všech zúčastněných z důvodu čekání na odvětrání kliky na kterém to nyní vše stojí

.
8.Nutno dorešit nalakování nárazníku do již jinak provedeného odstínu laku celkového na autě jak je lak originální- to je věc navíc.Dále osadit tahokov dle mého rozhodnutí nastříkaný na matnou černou.
9. Dutiny byly ošetřeny taky
10. Zadní náprava po předchozí částečné repasi s výměnou stabíků ok.
Konečné resumé spokokenost v kvalitou a rozsahem učiněných prací!!!Jejiž rozsah byl více jak polovina auta je nového.Nutnost dokončit nárazník a vyrešit jeho nalakování.Toť moje dojmy, kluci odvedli dobrou práci z vizuelního hlediska/zatím nemůžu posoudit jak vrčí motor/ další report po tom jak se auto nahodí.Děkuju kluci jsem spokojenej

.
P.S. Vencovi taky díky za moc dobrou kávu.
Nějaké ty auta doma jsou.