Minisrazek Brno

oficiální i neoficiální akce Toyota Klubu
Odpovědět
Spookey
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Spookey »

petiss2.0Gti píše:
Ale prd že jsem kecka, do půl šesté jsem stál u delta pekáren připravenej odpřáhnout návěs a jet ke hřbitovu. Jenže ty jsi říkal že tam dorazíš až tak o té půl osmé. No a tak když mi po půl šesté zavolal Spookey, že na šestou jede na okruh, tak sem si dal sraz s ním u okruhu před vstupem k hlavní tribuně. Tam jsem s kolegem přeskočil ke Spookeymu do autíčka a jeli sme na "Céčko" mrknout na jízdy autíček. A Spookey dorazil i s DrGisem, takže sme si udělali kinder sraz bez aut. No a na závěr se Spookey svezl s kamionkem tak půl kiláku u okruhu aby poznal, že těch 460 kobyl co dává 13tilitrovej motůrek dokáže pěkně táhnout i naloženej návěs :P A ještě jsem mu říkal ať pak u hřbitova pozdravuje ;)
Takže závěrem: pokud následující týden bude stejný jak minulý tak by ten čtvrtek mohl konečně klapnout ;)
jj :-D sice toyota to neni ;-) ale na traktor to jede fakt moc pekne :-) a v kabine respekt fakt skoro pojizdnej karavan :-D
Celica 94' ST202 SS, 3S-GE 129 kW "Vendulka"
scruupp
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od scruupp »

Tak to vypadá že se po dlouhé době ukážu u UH a jestli vše zítra dobře dopadne tak dokonce i s celikou
TOYOTA CELICA 4g 2.0 GTi + BMW 325i Touring (2.5->170k + špéra->radost z jízdy dveřma napřed)
Kysi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kysi »

Ok bezva, ja se taky ukazu :wink:
Celica 2.0 GT 97' ST202 [3S-GE] (125kW/170HP)
petiss2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petiss2.0Gti »

Spookey píše: jj :-D sice toyota to neni ;-) ale na traktor to jede fakt moc pekne :-) a v kabine respekt fakt skoro pojizdnej karavan :-D
Já ti dám traktor prde 8) Ale opravdu v té kabině se dva, případně tři lidi krásně nají u stolečku, to se mi taky hrozně líbí :)
petiss2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

scruupp píše:Tak to vypadá že se po dlouhé době ukážu u UH a jestli vše zítra dobře dopadne tak dokonce i s celikou
Jsem tě dneska ráno viděl, byl jsi těsně před Rosicema a blikal, že pojedeš k STK. Kde jsi nechal SPZky??? Jinak čelda vypadala pěkně ;) Škoda, že zítra budu s Celerakem někde v Německu, takže se určitě neukážeme :(
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celerak2.0Gti »

jojo, jak píše petiss, beru ho sebou na výlet na západ, takže bohužel, zítra dobou srazu budeme stát někde v okolí Siegenu - Hagenu (oblas u Kolína nad Rýnem, cca 900km z Brna..) tak si sraz užijte i bez nás, pacholci ;);)
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
scruupp
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od scruupp »

petiss2.0Gti píše:
scruupp píše:Tak to vypadá že se po dlouhé době ukážu u UH a jestli vše zítra dobře dopadne tak dokonce i s celikou
Jsem tě dneska ráno viděl, byl jsi těsně před Rosicema a blikal, že pojedeš k STK. Kde jsi nechal SPZky??? Jinak čelda vypadala pěkně ;) Škoda, že zítra budu s Celerakem někde v Německu, takže se určitě neukážeme :(
Tak to jsem jel zrovna za Radkem, a značky jsem měl v depozitu, pač je bez aktuální technické nevydavaj
TOYOTA CELICA 4g 2.0 GTi + BMW 325i Touring (2.5->170k + špéra->radost z jízdy dveřma napřed)
Kysi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kysi »

Panove, co takhle zitra hrbitov? :wink:
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celerak2.0Gti »

esi nezaprší nebo nespadnou traktory z nebe, tak se ukážu, mám do pondělka volnoooo :D:D :lol: 8)
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Foost
Manager Týmu

Příspěvek od Foost »

Pánové a co takhle na ten meeting Celica o víkendu :lol: (Platí pro ty co se ještě nerozhodli). :lol: Jdiť můžete udělat konvoj a hurá společně na akci :lol: :lol:
petiss2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Foost píše:Pánové a co takhle na ten meeting Celica o víkendu :lol: (Platí pro ty co se ještě nerozhodli). :lol: Jdiť můžete udělat konvoj a hurá společně na akci :lol: :lol:
O meetingu víme, to se neboj, ale bohužel to nikomu z nás nevychází :( Snad příště to vyjde a dorazí "brněnský drak" :twisted:
petiss2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Pánové, vzhledem k tomu, že jsem dnes doma a jedu až ráno, tak velmi vážně zvažuju večerní účast :P Hlavně jsem tam už hooodně dlouho nebyl. Na kolikátou hodinu to svoláváte?? Pořád na půl 7??
Kysi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kysi »

pul sedma je pasovina, to spis sedma az pul osma :-)
Samohyb
Člen Týmu

Příspěvek od Samohyb »

jak to u toho hřbitova probíhá? chci říct, párkrát sem jel okolo, ale neměl sem čas. jen se tam vykládá, nebo i nějaký doprovodný akce (víte jak, striptýzek, lesbishow, soutěž v níž je první cenou kozatá bloncka :D
Toyota Corolla Gt-S, AE92, 98kW, r.v.10/88
Kysi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kysi »

No jak vidis podle poslednich prispevku, tak uz to spis neprobiha... sezona skoncila, a uz dlooouho sme se tam nesrazeli 8)
Jinak vetsinou pokec, obcas nekdo nejaky driftik, ale svlikaci bloncky se jeste neobjevily :(
Odpovědět

Zpět na „Srazy Toyota Klubu“