Zadní náprava

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
Kelda
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Zadní náprava

Příspěvek od Kelda »

Zdravim, něměl tady někdo problém se zadní nápravou. Něco tam za jízdy bouchá, nemůže to být ta tyč (stabilizátor???) v nápravě?Nemůžu na to přijít...zkoušel jsem co by to mohlo být,ale na nic jsem nepřišel. Díky za radu :roll:
Canabik
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Canabik »

mozno rezerva :twisted: skus to mrknut :wink:
Yaris TS 2003
www.yaris-club.com
Yaris WRC
Řidič

Příspěvek od Yaris WRC »

Canabik píše:mozno rezerva :twisted: skus to mrknut :wink:
presne presne aj mne tam daco hrkotalo nevedel so stym je a nakoniec to bola rezerva uvolnena :D
Kelda
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kelda »

Rezerva to není, zkoušel jsem jezdit bez ní. Zdá se mi jestli to není uložení zadní nápravy nebo pružin...musím to zkusit.
Jinak nevíte jak má správně ta zadní náprava vypadat? Mám rok 2000 a je prohnutá do luku, je to tak správně??? A ten stabilizátor je ještě víc prohnutý. Jiného Yarise jsem zespoda ještě neviděl. :roll:
aevn
Řidič

Příspěvek od aevn »

náprava je správně, nejlepší je zvednout a hledat, případně najít nějaký hrb a za spolupráce dalšího člověka ho prostě přejíždět(ten hrb :) ) a poslouchat odkud to jde. Tipoval bych vytečený tlumič, nebo jeho uložení.
Radus2,0Gti
Věčnej rejpal

Příspěvek od Radus2,0Gti »

Mě to dělalo uložení ramen
RAV4 D-CAT
Tomas
Manager Týmu

Příspěvek od Tomas »

A co zdvihak na auto? Mozno je to blby napad, ale mne ten poriadne buchal. Ta gumicka, co ho drzi sa mi casom natiahla a mal volu. Podlozil som ho molitanom.
Toyota Yaris, 1.0 VVTi, r.v.99
Honda Civic, sedan, 1.6 VTEC, r.v.2004
Thomas
Navigátor

Re: Zadní náprava

Příspěvek od Thomas »

Kelda píše:Zdravim, něměl tady někdo problém se zadní nápravou. Něco tam za jízdy bouchá, nemůže to být ta tyč (stabilizátor???) v nápravě?Nemůžu na to přijít...zkoušel jsem co by to mohlo být,ale na nic jsem nepřišel. Díky za radu :roll:
Mrkni se jestli nemáš uvolněné ty plastové chrániče, které jsou upevněné na podlaze před zadními koly.Už jsem to tady někde psal.Jeden se mi uvolnil, otočil se o 90°, a asi od 60km/h začal klepat o podlahu.Bylo to docela slyšet. :lol:
Odpovědět

Zpět na „Yaris“