Zadní náprava
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Zadní náprava
Zdravim, něměl tady někdo problém se zadní nápravou. Něco tam za jízdy bouchá, nemůže to být ta tyč (stabilizátor???) v nápravě?Nemůžu na to přijít...zkoušel jsem co by to mohlo být,ale na nic jsem nepřišel. Díky za radu 

-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Rezerva to není, zkoušel jsem jezdit bez ní. Zdá se mi jestli to není uložení zadní nápravy nebo pružin...musím to zkusit.
Jinak nevíte jak má správně ta zadní náprava vypadat? Mám rok 2000 a je prohnutá do luku, je to tak správně??? A ten stabilizátor je ještě víc prohnutý. Jiného Yarise jsem zespoda ještě neviděl.
Jinak nevíte jak má správně ta zadní náprava vypadat? Mám rok 2000 a je prohnutá do luku, je to tak správně??? A ten stabilizátor je ještě víc prohnutý. Jiného Yarise jsem zespoda ještě neviděl.

-
- Věčnej rejpal
Re: Zadní náprava
Mrkni se jestli nemáš uvolněné ty plastové chrániče, které jsou upevněné na podlaze před zadními koly.Už jsem to tady někde psal.Jeden se mi uvolnil, otočil se o 90°, a asi od 60km/h začal klepat o podlahu.Bylo to docela slyšet.Kelda píše:Zdravim, něměl tady někdo problém se zadní nápravou. Něco tam za jízdy bouchá, nemůže to být ta tyč (stabilizátor???) v nápravě?Nemůžu na to přijít...zkoušel jsem co by to mohlo být,ale na nic jsem nepřišel. Díky za radu