Nová Toyota Yaris

vše ohledně modelové řady Yaris
Tomas
Manager Týmu

Příspěvek od Tomas »

Na zelenu som si uz zvykol :D
Stareho nejdem predavat, bude na nom jazdit mama a sestra (chudacik), povodne som ho nemal vobec v plane kupit, ale dali mi super cenu a Toyota zacala robit akciu, ze das pri preberani 50% z ceny, rok nic neplatis a potom 5 rokov splacas zvysnych 50%. Ak tych zvysnych 50% splatis skor, tak skoro nic nepreplatis. Je v tom aj zakonne a havarijne poistenie. Ak ho objednas do konca roka, tak mas este kus vyrobeny v Japonsku a ako bonus je klima zadarmo. Cele to vyjde na 445 000 Sk.
Toyota Yaris, 1.0 VVTi, r.v.99
Honda Civic, sedan, 1.6 VTEC, r.v.2004
drobcheck
Člen Týmu

Příspěvek od drobcheck »

Tomas píše:Na zelenu som si uz zvykol :D
Stareho nejdem predavat, bude na nom jazdit mama a sestra (chudacik), povodne som ho nemal vobec v plane kupit, ale dali mi super cenu a Toyota zacala robit akciu, ze das pri preberani 50% z ceny, rok nic neplatis a potom 5 rokov splacas zvysnych 50%. Ak tych zvysnych 50% splatis skor, tak skoro nic nepreplatis. Je v tom aj zakonne a havarijne poistenie. Ak ho objednas do konca roka, tak mas este kus vyrobeny v Japonsku a ako bonus je klima zadarmo. Cele to vyjde na 445 000 Sk.
takze zase nebudes moct nahodit denso sviecky, kn filter a dalsie veci? :wink:
Tomas
Manager Týmu

Příspěvek od Tomas »

Tak Yarisa som bol zrusit :(

Nadabil som na zahradu s chatkou kusok od BA za dobru cenu. Urcite je to rozumnejsia investicia, stary Yarisko este do leta pocka.
Toyota Yaris, 1.0 VVTi, r.v.99
Honda Civic, sedan, 1.6 VTEC, r.v.2004
cahir
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cahir »

mne sa nejak nepaci ten novy ...
a ak corolla pojde tymto smerom tiez, tak koniec..
nakoniec tu ostane ako jedine krasne auto alfa..
Corolla (E12)
3D HB, 1.4VVTi
Mr. Yaris
Věčnej rejpal

Příspěvek od Mr. Yaris »

Tak jsem si pořádně prohlídl nového Yarise a taky si v něm poseděl. Je to paráda. Hlavně na těch 18". Měli ho v Essenu na motor show. Hodně dobrá akce. :wink:
danny1691
Člen Týmu

Příspěvek od danny1691 »

včera jsem ji očumoval v tom novým obchoďáku na Chodově.
Kámoš ji dokonce komentoval těmito slovy...
...ale todle vypada to zepredu jak kudlanka nabozna kdyz ji sestrelim za jizdy prednim sklem...
z boku se mu líbí podstatně víc
Komanche

Příspěvek od Komanche »

:lol: me se to uz nelibi no ;) Corolla nova je fajn, hrozim se jaka bude dalsi generace kdyz vidim novyho Yarise... :?
Marek
Člen Týmu

Příspěvek od Marek »

Zatiaľ som nevidel žiadnu recenziu, ale čosi sa dá vytušiť z výsledkov Zlatého volantu 2005 - strana 14 (v SK/CZ/EN som to nenašiel :( ).
Komanche

Příspěvek od Komanche »

Marek nejak nechapu na co reagujes a co z toho pdf mam vytusit? :)
Marek
Člen Týmu

Příspěvek od Marek »

Komanche píše:Marek nejak nechapu na co reagujes a co z toho pdf mam vytusit? :)
Reagujem na debatu o novom Yarise :)
Hodnotil sa tu zatiaľ iba vzhľad, ale to nie je jediné kritérium (aspoň pre mňa). Nikde som zatiaľ nevidel žiadnu recenziu a preto ma potešilo, že som našiel výsledky ankety Zlatý volant 2005, kde bol nový Yaris porovnávaný s inými novými autami danej triedy. V pdf na strane 14 je rozpísané, ako sa hodnotené autá páčili pretekárom, technikom, prominentom. Dalo by sa z toho napr. vytušiť, že ak sa tak veľmi páčil technikom, zachoval si svoju vysokú technickú úroveň ...
OK? :wink:
Naposledy upravil(a) Marek dne úte 06.12.2005, 16:19, celkem upraveno 1 x.
Komanche

Příspěvek od Komanche »

tak zas o tom bych si ani nedovolil pochybovat, ze :) proc by zahazovali kvalitu kdyz to se na toyote ceni ;) ale jinak ok 8)
BRunner
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRunner »

Tak jsem včera okukoval nového Yarise, i jsem se do něj posadil. Osobně ho považuju za mnohem hezčí než starý model. Vnitřek taky vypadá pěkně, dokonce je tam relativně i dost místa na hlavu vpředu a na nohy vzadu (ve starém jsem neseděl).
Co ale nemůžu překousnout jsou budíky uprostřed a to že sedím jako kdybych měl v prdeli zaražené pravítko (to je ale asi u většiny nových malých aut).
Marián Miček
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Co nanho hovorite???

Příspěvek od Marián Miček »

Akoze tie fotky palubovky, co su vsade uvadzane )automaticka klima + aut. prevodovka) - ved taka konfigurcia ani nie je mozna (v SR), automaticka klima = LUX, a aut. prevodovka sa da dat iba ku SOL... divne...
Inak novy Yardo sedi na ceste celkom dobre, vyhlad z vozidla super (vyska posedu), ale zda sa mi dost hlucny - hluk od motora (skusal som motor 1,3). Co na to hovorite?
Chcel som kvalitne, komfortne male auto, a toto splna iba vybava LUX, ktora je vsak neprimerane draha (610.000) - to radsej doplatim stovecku a vezmem civic 1,8 sport (730.000,-) - podstatne lepsia vybava, podstatne lepsi motor.
Yaris 1.0 terra 3d 2002
Odpovědět

Zpět na „Yaris“