No, s LG nemám problém, takže tak...
Obecně ale zatím nejsem car-audio-fil, takže se mi do toho nechce sypat velké peníze (ta suma, co Alkyone odkazuješ, je pro mě naprosto nesmyslná za "obyč" 1DIN rádio; jak tak ale koukám na specifikaci, tak až na to, že má v předním panelu nějakou paměť (1GB je zoufale málo), to má podezřele podobnou specifikaci jak ten LG - tipuju to na stejnou tchajwanskou továrnu

).
To LG bylo levné a poslechově je to pro mě velký krok kupředu proti předchozímu (dostal jsem kdysi zadarmo od známého
Sencor SCD-3354MR - nekomentujte), ostatně není se co divit. Minimálně koncový stupeň je diskrétní (MOSFET), proti integrovanému z toho Sensráče a tuner překvapivě citlivý... Kdo by to byl řekl, že na Praze-Zličín naladím Kiss Jižní Čechy?
Upgrade přijde na řadu možná někdy, pokud se rozhodnu vyměnit repro. Cvičně jsem dnes sundal všude tapec, abych se mrknul co tam je, jak je to velké a jak je to tam namontované a vrtat se mi do toho nechtělo (vpředu je to na nýtech a dost pečlivě udělané, vzadu jen na šroubech, ale zadní mě zas moc netankují...). A stejně, když na to dojde, asi bych tam fouknul rovnou zesík, takže opět rádio bez problémů. PRE OUT na všechny 4CH má, tak není co řešit.
EDIT. k tomu rádiu jsem taky dostal IR dálkové. Vysvětlí mi ale někdo, k čemu je to dobré?