...minulej ctvrtek tam bylo teda totalne nabouchano

Ale ale, budeš tady dole na jihu?? Zdržíš se do víkendu či zas valíš dom??CharlieCh píše:Já asi taky, tak hojnou účast, prosím
Na tahac rovnou zapomen, bo posledne tam jeden stal natazeny zrovna na te ''nasi'' strane a zabral peknej kus mistapetiss2.0Gti píše:A nebo jak mi teď řekl kolega, nechali bychom návěs na parkáči někde jinde, asi u pekáren a dojeli jen s tahačem, to by možná šloNo jak napsal Kotass, huvidíme huvidíme
Jo, v sobotu odpo fičíme domů, abychom se připravili na pondělní nástup do prácepetiss2.0Gti píše:Ale ale, budeš tady dole na jihu?? Zdržíš se do víkendu či zas valíš dom??
To abych zapřemýšlel jestli se tam zítra nestavím, ale nevím nevím jak bych se tam namotal s návěsem![]()
Nic se nedeje... Petiss je kecka a nakonec tam vubec nedorazil, a my osttani jsme se tam nakonec taky moc nezdrzovali a presunuli jsme se do hospudkyCharlieCh píše:Tak sorry, auto je bez kol, respektive bez zadních brzd, které jsou momentálně pro mě prioritní...tak někdy příště
Ale prd že jsem kecka, do půl šesté jsem stál u delta pekáren připravenej odpřáhnout návěs a jet ke hřbitovu. Jenže ty jsi říkal že tam dorazíš až tak o té půl osmé. No a tak když mi po půl šesté zavolal Spookey, že na šestou jede na okruh, tak sem si dal sraz s ním u okruhu před vstupem k hlavní tribuně. Tam jsem s kolegem přeskočil ke Spookeymu do autíčka a jeli sme na "Céčko" mrknout na jízdy autíček. A Spookey dorazil i s DrGisem, takže sme si udělali kinder sraz bez aut. No a na závěr se Spookey svezl s kamionkem tak půl kiláku u okruhu aby poznal, že těch 460 kobyl co dává 13tilitrovej motůrek dokáže pěkně táhnout i naloženej návěsKysi píše:Nic se nedeje... Petiss je kecka a nakonec tam vubec nedorazil, a my osttani jsme se tam nakonec taky moc nezdrzovali a presunuli jsme se do hospudky
Copak se stalo, že je autí nemocný?? Jak sem psal teď kysimu, taky mi to nevyšlo. Tak snad někdy příštěCharlieCh píše:Tak sorry, auto je bez kol, respektive bez zadních brzd, které jsou momentálně pro mě prioritní...tak někdy příště