Minisrazek Brno

oficiální i neoficiální akce Toyota Klubu
Odpovědět
Kysi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kysi »

No ja urco na 100% :P - a rekl bych ze Kotass bude zase taky (tusim dobre?)
...minulej ctvrtek tam bylo teda totalne nabouchano :twisted:
Celica 2.0 GT 97' ST202 [3S-GE] (125kW/170HP)
Kotass
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kotass »

Huvidíme huvidíme .. :wink:
Obrázek
petiss2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petiss2.0Gti »

CharlieCh píše:Já asi taky, tak hojnou účast, prosím :D
Ale ale, budeš tady dole na jihu?? Zdržíš se do víkendu či zas valíš dom??
To abych zapřemýšlel jestli se tam zítra nestavím, ale nevím nevím jak bych se tam namotal s návěsem :D :D
petiss2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

A nebo jak mi teď řekl kolega, nechali bychom návěs na parkáči někde jinde, asi u pekáren a dojeli jen s tahačem, to by možná šlo :P No jak napsal Kotass, huvidíme huvidíme ;)
Kysi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kysi »

petiss2.0Gti píše:A nebo jak mi teď řekl kolega, nechali bychom návěs na parkáči někde jinde, asi u pekáren a dojeli jen s tahačem, to by možná šlo :P No jak napsal Kotass, huvidíme huvidíme ;)
Na tahac rovnou zapomen, bo posledne tam jeden stal natazeny zrovna na te ''nasi'' strane a zabral peknej kus mista :mad: krom toho kdyz pocitam ze to tam bude jak minule, tak bys tam s nim ani neprojel (sotva sme se protahli s auty :twisted: ) radsi ho nech treba na place primo pred branou hrbitova (tam se vejdes celej - teda jesi bys zvladl ten kopec :wink: )
Praetorian
Řidič

Příspěvek od Praetorian »

No a v kolik by ste se tam zacali asi tak srocovat?? 8)
Ferda
Člen Týmu

Příspěvek od Ferda »

Ja bych to videl mezi 7 a 8 jako vzdy, ale spis v 7, at lip zaparkujem, ikdyz me parkovani tentokrat palit nebude :P
Jo a co motokary? Dame?
CharlieCh
Věčnej rejpal

Příspěvek od CharlieCh »

petiss2.0Gti píše:Ale ale, budeš tady dole na jihu?? Zdržíš se do víkendu či zas valíš dom??
To abych zapřemýšlel jestli se tam zítra nestavím, ale nevím nevím jak bych se tam namotal s návěsem :D :D
Jo, v sobotu odpo fičíme domů, abychom se připravili na pondělní nástup do práce :cry: ale rádi tě uvidíme (beru manželku, pokud se rozhodne jet se mnou) :D a co celerák?
Toyota Yaris Blue 2004 1.0 VVTi 48 kW 5D
Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
Kysi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kysi »

Petiss vzkazuje, ze bude na hrbitove uz od sesti, ale z pracovnich duvodu bohuzel jen do pul osme...no, a my ostatni se radi zdrzime 8)
CharlieCh
Věčnej rejpal

Příspěvek od CharlieCh »

Tak sorry, auto je bez kol, respektive bez zadních brzd, které jsou momentálně pro mě prioritní...tak někdy příště :cry:
Kysi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kysi »

CharlieCh píše:Tak sorry, auto je bez kol, respektive bez zadních brzd, které jsou momentálně pro mě prioritní...tak někdy příště :cry:
Nic se nedeje... Petiss je kecka a nakonec tam vubec nedorazil, a my osttani jsme se tam nakonec taky moc nezdrzovali a presunuli jsme se do hospudky 8)
petiss2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Kysi píše:Nic se nedeje... Petiss je kecka a nakonec tam vubec nedorazil, a my osttani jsme se tam nakonec taky moc nezdrzovali a presunuli jsme se do hospudky 8)
Ale prd že jsem kecka, do půl šesté jsem stál u delta pekáren připravenej odpřáhnout návěs a jet ke hřbitovu. Jenže ty jsi říkal že tam dorazíš až tak o té půl osmé. No a tak když mi po půl šesté zavolal Spookey, že na šestou jede na okruh, tak sem si dal sraz s ním u okruhu před vstupem k hlavní tribuně. Tam jsem s kolegem přeskočil ke Spookeymu do autíčka a jeli sme na "Céčko" mrknout na jízdy autíček. A Spookey dorazil i s DrGisem, takže sme si udělali kinder sraz bez aut. No a na závěr se Spookey svezl s kamionkem tak půl kiláku u okruhu aby poznal, že těch 460 kobyl co dává 13tilitrovej motůrek dokáže pěkně táhnout i naloženej návěs :P A ještě jsem mu říkal ať pak u hřbitova pozdravuje ;)
Takže závěrem: pokud následující týden bude stejný jak minulý tak by ten čtvrtek mohl konečně klapnout ;)
petiss2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

CharlieCh píše:Tak sorry, auto je bez kol, respektive bez zadních brzd, které jsou momentálně pro mě prioritní...tak někdy příště :cry:
Copak se stalo, že je autí nemocný?? Jak sem psal teď kysimu, taky mi to nevyšlo. Tak snad někdy příště ;)
CharlieCh
Věčnej rejpal

Příspěvek od CharlieCh »

petiss2.0Gti píše:Copak se stalo, že je autí nemocný?? Jak sem psal teď kysimu, taky mi to nevyšlo. Tak snad někdy příště ;)
Bubny a pakny už toho měly dost, zato teď už toto autiko asi přežijí...
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celerak2.0Gti »

CharlieCh: což o celeracka, ten ve čtvrtek nocoval ve Slaném u prahy, když nemohli počkat do půl sedmé večer abych jim tam shodil dvě roury a mazal domů :( zato v pátek jsem tomu dal zabrat, odtama do Ružomberok a Brezno (tzn SK), pak do Bratislavy naložit a v sobotu v 5 ráno jsem byl doma, po 20h řízení kamionu bez pauzy (doufam ze sem nechodi nikdo z odboru dopravy :roll: :twisted: 8) ) takže jsem to opravdu nějak nestíhal to UH, ale byl jsem tam týden předtím :D:D
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Odpovědět

Zpět na „Srazy Toyota Klubu“