Doky píše:Tak to se mi líbí, myslím že to přesně sedlo jak jme potřebovali.Uděláme výřezy v nárazníku pěkně dolní průduch navýšíme jak jsme se domluvili a uděláme vstup horní a bude vystaráno a zůstanou i původní mlhovky to mně teší zažil jsem s nima milou příhodu a bylo by mně to líto měnit, líbí se mi to tak jak to je.Ty chladiče něčekal jsem že až tak sednou to přiznávám.Jsem zvědavej zítra na down pipe a výfuk zdali se pohneme i s ním ať se může vařit.SPOKOJENOST!!!
s chladiči si kluci hezky mákli
DP je hotová ( nabodovaná ), zítra dovezu dalsí kolena ( trosku sem se sekl v poctu kolik jich bude potřeba na celý výfuk ) a pak se bude pokracovat - Libore, nemohu se dovolat, posli mi po SMS kolik potřebuješ kolen a jakej prumer + délku a prunmer trubek na vedení od IC, ztíra tam jedu tak at nemusím dvakrát.
Jinak zítra dorazí i pružný díl výfuku takže s ebude v odpoledních hodinách pokracovat na výfuku, náš nový kolega prozatím předčil všechna očekávání ( má, nevím jak Liborova ) a práce se svářečkou ( a nejen s ní ) mu jde perfektne od ruky

Dnes večer byla mensí havárie zvedáku, takže prokázal i své další kvality, bohužel opet ztráta nekolika hodina zdržení na dalších pracech.
Jinak se omlouvám vsem co se ptají na GO 3Sge/gte nestíhám ani dojet do brusírny a Dokyho testovací blok vyzvednout abych mohl motor připravit, ale předpokládám že příští týden už s eto trosku uvolní...