Doky přestavba 6G 3S-GE na 3S-GTE/300-350 hp/ předokolka

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

gabko24 píše:s SS napravou to bude uplne vpohode, predpokladam! ja sa tesiiiiiiiiiim.... a stvorkoly sem, stvorkoly tam, sportove auta zacinaju pri zadnom pohone! :D
s tím si dovolím ne souhlasit :)

..a Doky asi ví proč.. btw dnesní vývoj situace mne opet posunul blíže projektu Boban II :D
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Jo vím proč já jsem se nastavil nyní jak jsem to kluci prezentoval GT beru jako studijní projekt investoval jsem sprvu asi míň účelně do vývoje a různých fines ale nyní když jsem se rozhodl jít dál již fixně tak to považuju za správné rozhodnutí abych se vyhnul v budoucnu věcem a řeknu s odstupem půl roku byla to moc dobrá investice přisli jsme v rámci stavby na moc problémů které by se vymstili kdybychom nepostupovali k tomu takhle.Proto ten investovanej čas a výskum a změny k tomu ať mi na tom vše sedí.Předek nyní co mám je jak na GT4 co se týče nápravy a IC který chci dát atd. svodů, spojek vývodů a to tohle mi v podstatě šlo s tím že jsem měl ověřeno že na RS Forde to funguje s nápravou tou co tam nyní bude.Ono je to ale hlavně jak to budu používat a ,,blbnout".
Vše co jsem chtěl jsem vynikajícím způsobem využil k tomu abych eliminoval potíže v přestavbě GT4 ta přijde na program ale až s velkým odstupem nejprve se musím trochu vzpamatovat a dokončit malu príšeru TA22 ta bude zadokolka Gabko ale ,,jen" 150 Hp :lol: teď jen naspořit penízky.
Nějaké ty auta doma jsou.
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

No 4kolu kRAVku jsem měl 3roky. Samozřejmě se to s tímto nedá srovnávat je to jiný druh auta,ale co se mi moc nezamlouvalo u toho,že člověk nevěděl co si až může dovolit. Pořád drží pořád drží a najednou se to utrhlo a to potom byly opravdu horké chvíle i ze silnice pryč. :) přeci jen jedna náprava zvlášť ta zadní se dá dobře odhadnout a řekl bych že zatáčkou na asfaltu projede asi nejrychleji. Můj názor. Jinak Juro,právě jsem si udělal radost a do konce roku nekoupím už ani matku na kolo. :)
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
gabko24
Věčnej rejpal

Příspěvek od gabko24 »

jasne, ze je to vec nazoru a komu co sa paci, komu co sadne :-) ale mne sa to paaaaaciiiiii
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS 300
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Pan Garett sedí na místě a je tam spokojený http://img199.imageshack.us/gal.php?g=0261009142.jpg :D
czmk5
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od czmk5 »

krása na pohled, vše je tak čisté, radost pohledět
Toyota Celica 2.0 GT, T20, 1994
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

czmk5 píše:krása na pohled, vše je tak čisté, radost pohledět
však budeš mít také takovou. :) ale bude na ní daleko víc práce než na Dokyho. Je docela v žalostnem stavu. Ale už se z toho pomalu uzdravuje. ;)
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Zítra přijde na řadu usazení ic,olej motor a olej převodovka chladiče. Po dnešní zkoušce to vypadá velice nadějně že vše sedne jak má. Zítra další foto. Už bych rád začal tahat i elektroniku. Jinak jsem rozšířil sadu nářadí a nahradil stařičky osciloskop novým 2ch 100MHz takže můžeme nabídnout kompletní diagnostiku.
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Z toho osciloskopu mám radost je to dobré že můžeš nyní dělat v podstatě co se ti zalíbí a dělat adekvátní diagnostiku s novým osciloskopem, ten starej prostě dosloužil.Na fotky jsem zvědavej tak se uvidí jak to sedne.Hrozně je to důležité.
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

A tady je par videi pro všechny co se dotazovali jak můžu ladit motor bez brzdy a jak vipec funguje :D http://www.youtube.com/watch?v=jel2P1slIag http://www.youtube.com/watch?v=uBDkWpwSiN4 a jedno 1zzfte http://www.youtube.com/watch?v=FvtCQAwSyXw
Marty
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty »

No tohle je luxus, přátelé. :twisted:
Obzvlášť ta poslední!
Obrázek
'06 Mazda 6 2.0 MZR-CD 105kW
ex '97 Corolla AE111L 4A-FE 81kW
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Tak to se mi líbí, myslím že to přesně sedlo jak jme potřebovali.Uděláme výřezy v nárazníku pěkně dolní průduch navýšíme jak jsme se domluvili a uděláme vstup horní a bude vystaráno a zůstanou i původní mlhovky to mně teší zažil jsem s nima milou příhodu a bylo by mně to líto měnit, líbí se mi to tak jak to je.Ty chladiče něčekal jsem že až tak sednou to přiznávám.Jsem zvědavej zítra na down pipe a výfuk zdali se pohneme i s ním ať se může vařit.SPOKOJENOST!!!
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Doky píše:Tak to se mi líbí, myslím že to přesně sedlo jak jme potřebovali.Uděláme výřezy v nárazníku pěkně dolní průduch navýšíme jak jsme se domluvili a uděláme vstup horní a bude vystaráno a zůstanou i původní mlhovky to mně teší zažil jsem s nima milou příhodu a bylo by mně to líto měnit, líbí se mi to tak jak to je.Ty chladiče něčekal jsem že až tak sednou to přiznávám.Jsem zvědavej zítra na down pipe a výfuk zdali se pohneme i s ním ať se může vařit.SPOKOJENOST!!!
s chladiči si kluci hezky mákli :)

DP je hotová ( nabodovaná ), zítra dovezu dalsí kolena ( trosku sem se sekl v poctu kolik jich bude potřeba na celý výfuk ) a pak se bude pokracovat - Libore, nemohu se dovolat, posli mi po SMS kolik potřebuješ kolen a jakej prumer + délku a prunmer trubek na vedení od IC, ztíra tam jedu tak at nemusím dvakrát.

Jinak zítra dorazí i pružný díl výfuku takže s ebude v odpoledních hodinách pokracovat na výfuku, náš nový kolega prozatím předčil všechna očekávání ( má, nevím jak Liborova ) a práce se svářečkou ( a nejen s ní ) mu jde perfektne od ruky :)
Dnes večer byla mensí havárie zvedáku, takže prokázal i své další kvality, bohužel opet ztráta nekolika hodina zdržení na dalších pracech.

Jinak se omlouvám vsem co se ptají na GO 3Sge/gte nestíhám ani dojet do brusírny a Dokyho testovací blok vyzvednout abych mohl motor připravit, ale předpokládám že příští týden už s eto trosku uvolní...
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Suprovej postup!!!Jsem zvědavej na výfukovej trakt jak se celkově svaří poprosím o další foto.Dík Honzo.
Odpovědět

Zpět na „Celica“