kod budikov

vše ohledně modelové řady Carina
carina e
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od carina e »

tak co podarilo sa ti to tam namontovat?ja by som si to tiez chcel spravit,neviem sice aky kod mam ale ked rozoberiem budiky tak tam ekono a je tam aj ziarovka no nefunguje. sice tam niesu ledky(zelena,cervena)ale videl som to na honde aj tak fungovat ze pokial si siel ekono tak svieti a ked si pridal tak iba zhasne.neviem ci sa ti to podarilo zhotovit, ak hej tak by som ta poprosil o par rad odkial co napojit,ja som tiez elektrikar sice nie salboprud ale aj z toho viem nieco..........tak dik za rady :)
ToyoCarE

Příspěvek od ToyoCarE »

vsetko ma svoj cas,, momentalne riesim motor 129kW,, potom chcem tie ledky,, ale neviem ci to urobim len tak ako to je na celicach ze jedna zelena a druha zlta,, napadov mam v hlave viacej,,
1, klasika;
2, postupne rozsvecovanie viacerych LED ala Formula 1;
3, nieco na sposob Alfy,, pridavny budik ktory by bol ociachovany do 129kW a ukazoval by akutalny vykon,,
69..patrik
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 69..patrik »

ta trojka je zajímavá, ale mě osobně by přišlo atraktivnější tam prdnout budík s aktuální spotřebou, viz. BMW pod otáčkoměrem. Což je takovej ekonoměr, protože když vidíš že Ti leze ke 30 l/100 tak tu nohu většinou povolíš :P jasný, okamžitá spotřeba není celková, ale dá se podle toho docela dobře orientovat
ToyoCarE

Příspěvek od ToyoCarE »

tak to nie,, jazdil som nejaky cas na Corolle 2002 a tam bolo na radiu akutalna potreba,, a ver mi, ze ked to skocilo pri jednotke na 40l tak som to vypinal,,, aktualna potreba ma nezaujima moc,, som vrchar,, v kopcoch sa potrebujem vysantit,, takze to by mi nepomohlo,, skor ten budik s vykonom by som bral,, aj ked ani to nieje idealne riesenie,, paci sa mi tiez ledky na preradenie , kde si nastavis kedy ma zasvietit ledka a vies ze tam treba preradit,, ver mi, ze ked idem Rally styl,, tak na otackomer nieje moc kedy kukat,, zatial sa riadim podla sluchu :-D
carina e
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od carina e »

ja by som bral aj prvu aj druhu moznost,no ten budik si neviem predstavit.ked to skonstruujes tak daj vediet nieco by som skusil aj ja.a pocuj ked uz sme pri budikoch ked som pozeral to ekono tak som si trocha obzrel aj tachometer ze co a ako a ze ci neviem zistit ze ci nieje stoceny len som ho vytiaho a zasa naspat zalozil.ked som sa siel potom previezt rucicka bola uplne dolu kam mi nikdy neklesla a celkovo zle ukazoval lebo ked som siel 90 ukazoval 40 ako keby ho nieco nechcelo pustit :cry: viem ze som mantak a ze sa do toho nemam co sparat ale posral som to,nevies niaku radu? :idea:
ToyoCarE

Příspěvek od ToyoCarE »

u Carin je vsetko elektronicke,, takze si mohol nieco na nom pokazit,, mal si aj rucicku vonku?

PS: stocene km sa daju spoznat podla toho, ak niesu cisla v rovine,, samozrejme ak sa blizi k 9 tak sa trocha pohnu,, ale inak musia byt dokonale v rovine
carina e
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od carina e »

do riti serie ma to a to som ju mal uz vo vybornom stave len kabinovy filter.a bolo by.rucicku som mal voku az potom ked som sa to snazil opravit ale s tym istym vysledkom.este raz si to poriadne prezriem a dam vediet.
P.S: kilometre kuknem akurat sa idem previezt.
díík
ToyoCarE

Příspěvek od ToyoCarE »

neviem prsne ako to tam je riesene,, mozno si len na hovno nasadil rucicku,, teda ak to je len nasunute bez nejakeho strediaceho koliku
carina e
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od carina e »

rucicku je jedno ako nasadis len aby bol snek (aky je aj v hodinach) v jednej rovine som z toho na vetvy. ja mam take nestastie,ked som sa chcel pozriet preco mi zle zatvara okno ak som posral cely system no nakoniec som ho na treti krat opravil. :) ale asi z elektronikou nebude nic ako ma teraz napada lebo vlasne rucicka zastane a nevrati sa spat takze bude nieco z mechanikou :cry:
ToyoCarE

Příspěvek od ToyoCarE »

mno,,, uz len to vidim na ine budiky,, najdi si tu niekde sa ropzredavaju dve Cariny,,, inak,, poznam to,, naserie to ked sa snazis nieco opravit,, a ono sa to nejak viacej posere
carina e
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od carina e »

sak to ale ja som huzevnaty a vytrvaly aj ten system na okno som chcel uz kupit a mal som ho uz aj vyhliadnuty.ale nakoniec som to opravil obycajnym lankom na bicykel.to ma trocha povzbudilo tak sa budem snazit dat dokopy aj tie budiky.
P.S: tu to aspom zije oproti slovenskemu foru
carina e
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od carina e »

tak budiky som nakoniec musel vymenit,zohnal som si ich cez autobazar.eu...dnes som ich nahodil vsetko funguje ako ma,ale po par metroch mi zasvieti kontrolka hladiny oleja, pritom som menil olej dva tyzdne dozadu a hladina je v poho takze neviem ci tam nieje nieco z niakym senzorom ci co no na starych budikoch nesvietilo nikdy nic,
pls rada :?
TOYOTA Carina E 1,6 xli 4A-FE sedan ´97
6,5l/100km
Jirka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jirka »

V olejove vaně je čidlo hladiny oleje,zkus ho odpojit,
J
carina e
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od carina e »