kod budikov
- carina e
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
tak co podarilo sa ti to tam namontovat?ja by som si to tiez chcel spravit,neviem sice aky kod mam ale ked rozoberiem budiky tak tam ekono a je tam aj ziarovka no nefunguje. sice tam niesu ledky(zelena,cervena)ale videl som to na honde aj tak fungovat ze pokial si siel ekono tak svieti a ked si pridal tak iba zhasne.neviem ci sa ti to podarilo zhotovit, ak hej tak by som ta poprosil o par rad odkial co napojit,ja som tiez elektrikar sice nie salboprud ale aj z toho viem nieco..........tak dik za rady 

vsetko ma svoj cas,, momentalne riesim motor 129kW,, potom chcem tie ledky,, ale neviem ci to urobim len tak ako to je na celicach ze jedna zelena a druha zlta,, napadov mam v hlave viacej,,
1, klasika;
2, postupne rozsvecovanie viacerych LED ala Formula 1;
3, nieco na sposob Alfy,, pridavny budik ktory by bol ociachovany do 129kW a ukazoval by akutalny vykon,,
1, klasika;
2, postupne rozsvecovanie viacerych LED ala Formula 1;
3, nieco na sposob Alfy,, pridavny budik ktory by bol ociachovany do 129kW a ukazoval by akutalny vykon,,
- 69..patrik
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
ta trojka je zajímavá, ale mě osobně by přišlo atraktivnější tam prdnout budík s aktuální spotřebou, viz. BMW pod otáčkoměrem. Což je takovej ekonoměr, protože když vidíš že Ti leze ke 30 l/100 tak tu nohu většinou povolíš
jasný, okamžitá spotřeba není celková, ale dá se podle toho docela dobře orientovat

tak to nie,, jazdil som nejaky cas na Corolle 2002 a tam bolo na radiu akutalna potreba,, a ver mi, ze ked to skocilo pri jednotke na 40l tak som to vypinal,,, aktualna potreba ma nezaujima moc,, som vrchar,, v kopcoch sa potrebujem vysantit,, takze to by mi nepomohlo,, skor ten budik s vykonom by som bral,, aj ked ani to nieje idealne riesenie,, paci sa mi tiez ledky na preradenie , kde si nastavis kedy ma zasvietit ledka a vies ze tam treba preradit,, ver mi, ze ked idem Rally styl,, tak na otackomer nieje moc kedy kukat,, zatial sa riadim podla sluchu 

- carina e
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
ja by som bral aj prvu aj druhu moznost,no ten budik si neviem predstavit.ked to skonstruujes tak daj vediet nieco by som skusil aj ja.a pocuj ked uz sme pri budikoch ked som pozeral to ekono tak som si trocha obzrel aj tachometer ze co a ako a ze ci neviem zistit ze ci nieje stoceny len som ho vytiaho a zasa naspat zalozil.ked som sa siel potom previezt rucicka bola uplne dolu kam mi nikdy neklesla a celkovo zle ukazoval lebo ked som siel 90 ukazoval 40 ako keby ho nieco nechcelo pustit
viem ze som mantak a ze sa do toho nemam co sparat ale posral som to,nevies niaku radu? 

- carina e
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
rucicku je jedno ako nasadis len aby bol snek (aky je aj v hodinach) v jednej rovine som z toho na vetvy. ja mam take nestastie,ked som sa chcel pozriet preco mi zle zatvara okno ak som posral cely system no nakoniec som ho na treti krat opravil.
ale asi z elektronikou nebude nic ako ma teraz napada lebo vlasne rucicka zastane a nevrati sa spat takze bude nieco z mechanikou 

- carina e
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
tak budiky som nakoniec musel vymenit,zohnal som si ich cez autobazar.eu...dnes som ich nahodil vsetko funguje ako ma,ale po par metroch mi zasvieti kontrolka hladiny oleja, pritom som menil olej dva tyzdne dozadu a hladina je v poho takze neviem ci tam nieje nieco z niakym senzorom ci co no na starych budikoch nesvietilo nikdy nic,
pls rada
pls rada

TOYOTA Carina E 1,6 xli 4A-FE sedan ´97
6,5l/100km
6,5l/100km