Zadní mlhovka

vše ohledně modelové řady Carina
Odpovědět
kptr
Člen Týmu

Zadní mlhovka

Příspěvek od kptr »

Prosím o radu,

jedná se mě o to, že když chci zapnout zadní mlhovku, tak sepnu spínač, rozsvítí se v něm kontrolka...cvakne relé...rozsvítí se zadní mlhovka...ale v okamžiku kdy ten spínač pustím, tak to celé zase zhasne.
Neuvědomuju si teď ale, jestli to má být s aretací nebo bez aretace to tlačítko.....

Nesetkal se s tímto problémem už někdo?
A nemůžu najít to relé...cvaká to někde pod přístrojovkou ale nic jsem tam nenašel...:-((

Díky za jakoukoli informaci....
Toyota Avensis 1.8 VVTi, 95kW, 2001, sedan
jarda123
Člen Týmu

re:mlhovka

Příspěvek od jarda123 »

Já mám na Carině E combi 1997 vypínač s aretací,tzn.že zůstane zamáčknuté.Tipoval bych,že máš špatný vypínač.
tekiler
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Re: re:mlhovka

Příspěvek od tekiler »

jarda123 píše:Já mám na Carině E combi 1997 vypínač s aretací,tzn.že zůstane zamáčknuté.Tipoval bych,že máš špatný vypínač.
ja tlacitko z aretaci nemam,obcas se mi stane ze kdyz nastartuju bezi mi mlhovka a musim ji vypnout
1 z 10 mechaniků opravdu autum rozumí, ale všichni si to o sobě myslí!!!! TOYOTA CARINA E WAGON 96 1.8i 79kw -
7a-Fe
kptr
Člen Týmu

Příspěvek od kptr »

Tak už jsem to zjistil....má tam být tlačítko s aretací......takže nezbývá mě než sehnat jiné.... :cry:
mysak
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mysak »

Já mám tlačítko bez areace (stejně jako rozmraz. zadního skla hned vedle). 1. stisk sepne, 2. rozepne. Když zhasnu motor se zapnutou mlhovkou, tak po startu nesvítí.
ArnieGT
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ArnieGT »

mysak píše:Já mám tlačítko bez areace (stejně jako rozmraz. zadního skla hned vedle). 1. stisk sepne, 2. rozepne. Když zhasnu motor se zapnutou mlhovkou, tak po startu nesvítí.
Taky tak,.... :wink:
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
kptr
Člen Týmu

Příspěvek od kptr »

Tak to jste mě teď dostali........jestli je tam tlačítko bez aretace, tak tam musí být v tom případě nějaké pomocné samodržící relé, které to při zmáčknutí všechno drží.
Je to i logické...když vypnu klíček a světla tak všechno zhasne. Pokud by tam byla aretace tak by se zadní mlhovky rozsvítily při rozsvícení světel.

Ale kde ho hledat???
carina e
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od carina e »

blbne mi hmlovka, bud sa mi zapne samovolne aleboked prajdem po mensej nerovnosti. mal som ju asi 3 krat rozobranu no stale to blbne nema s tym niekto skusenost co tam treba napravit,popripade kolko stoji nove tlacitko?
TOYOTA Carina E 1,6 xli 4A-FE sedan ´97
6,5l/100km
Odpovědět

Zpět na „Carina“