čidlo teploty, palivový filtr, svíčky nebo něco jiného
čidlo teploty, palivový filtr, svíčky nebo něco jiného
Ahoj všem, prosím o radu mám toyotu carinu e, r.v.97 1.8 16ventil, ve studeném stavu bez problému po ohřátí občasně strácí na výkonu, při jemném pohybu plynového pedálu to opět jede bez problému, většinou je problém při jízdě do kopce nevim jak to popsat výkon stratí jak při zapnuté klimatizaci, nejde o cukání. prosím o radu čím by tato závada mohla být na diagnostice na nic nepřišli, ale nevím jeslti to dělali pořádně nějak se jim do toho nechtělo. prosím prosím o radu děkuji Milan
možná jsem přišel na závadu
zdravím nevím jeslti je to 100% ale po včerejšku to vypadá, na nalezení závady, zkusil vyměnit čidlo snímání škrtící klapky a zároveň jsem napíchnul jen na povrchu čidlo, které jsem si myslel že je na teploměr, na teploměr zjevně není protože při odpojení mi teploměr pořád ukazuje, po vyzkoušení auto jelo, zkusil jsmem zpět napojit čidlo a auto nejelo, takže jsem dal zpět starý snímač škrtící klapky a to "teplotní" čidlo jsem opět napíchnul na mimo na čidlo které jsem sehnal na vrakáči, auto jede jen má trošku vyšší volnoběžné otáčky což bude asi tím že čidlo na povrchu není tak ohřáté. Teď bych potřeboval poradit o které čidlo se jedná abych ho mohl objednat, jde do bloku motoru a jdou z něho dva dráty je zelené barvy a je mi divné že je matka posekaná jakoby levý závit to co jsem sehnal má zavit klasický????? poraďte o jaké čidlo přesně jde děkuji M.