se mi nikde nepodařilo sehnat skoro nic na carinu e, nejlépe na 1.8. jde mi krom sportovního vzduchového filtru (ten bude KN), kdyby byla k mání třeba rozpěrná tyč mezi tlumiče, nebo takové svody, případně nejaká hezká zadní světla (přední asi čeká výměna technologií - v budoucnu - páč japonci prostě nesvítí - to není chyba ale vlastnost), nebo takové hezké bílé budíky s chromovanými rámečky, protiprůvanové plexi (to tu někde bylo, žejo,.
dejte sem pls. kdo co víte co jste našli, mě se to třeba líbit nebude ale jsou zde jistě nějací vyznavači fofr pruhů a super mračíte v kombinaci s uchlastaným motorem co si nebere(opravdu) více jak 2litry oleje na mezi jeho výměnami.
upravy Cariny E
- WTE-greenfa
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
upravy Cariny E
celica 97 super black&white edition
- WTE-greenfa
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
ruku na srdce, hezké přední lampy jsou super na pohled, nevím jak svítí, snad líp, ale v situaci kdy budu šikovný a seženu nejaké hezké třeba za 7tisic a nebo budu min sikovný a za tu cenu tam dám xenony a konečně to auto bude svítit a ne jako ted kdy moji světelnou H4 modlu (favorita s osram žárovkama a na nej měli jenom ti s xenony) mohu jen tak poprkávat, protože to svítí asi tak polovičně (max.)
ale podivam se tam to zase joo.
ale podivam se tam to zase joo.
celica 97 super black&white edition