Carina 2.0 D info
Carina 2.0 D info
Zdravim, chtel bych se zeptat jestli nekdo nevite kde by se dala sehnat servisni knizka na Carinu 2.0D nebo nejaky informace o tomhle aute aspon na netu.
Diky moc za kazdou radu
Diky moc za kazdou radu
Ja vim navod k obsluze k tomu mam, tam je tak maximalne kde je volant a kde pedaly, kde najdu radici paku atd.
Nejde mi tam tachometr, tak by mne docela zajimalo jestli je klasicky s nahonem nebo jestli je elektricky, zatim jsem to jeste nerozdelaval, jen mne zajima na co se mam popripade pripravit, a pak par drobnosti, podrobna servisni knizka se vzdycky hodi

Nejde mi tam tachometr, tak by mne docela zajimalo jestli je klasicky s nahonem nebo jestli je elektricky, zatim jsem to jeste nerozdelaval, jen mne zajima na co se mam popripade pripravit, a pak par drobnosti, podrobna servisni knizka se vzdycky hodi

- Tygr
- Věčnej rejpal
Tak znova..v servisní knize se nic takového nepíše, navíc... ta se nedává.. ale třeba taková Dílenská příručka by Ti mohla pomoci (bohužel ji mám jen v Angličtině).
Jinak tacho je tam elektrický, u převodovky jsou dva konektory, jeden je tacho, druhý couvačky.
(V návodu k obsluze se dozvíš, kde najdeš couvačky
)
Jinak tacho je tam elektrický, u převodovky jsou dva konektory, jeden je tacho, druhý couvačky.
(V návodu k obsluze se dozvíš, kde najdeš couvačky

Kup si Toyotu a zustanes s ni navzdy a Celica je srdecni zalezitost:o)
ak by si potreboval manual v cestine tak si pozri stranku www.carinae.wbs.cz tam to je na stiahnutie
carina e 98kW |133hp|
Návod k obsluze...
Tak já nevím, ale přece jen bych řekl, že i ten "trapný" Návod k obsluze se občas hodí, pro nevlastníky tady odkaz (výše zmíněný už je neaktuální):
Snad to tam chvíli vydrží :wink:
Kód: Vybrat vše
http://uloz.to/2016567/navod-carina.pdf
Verso 1,8 2017 EX: Carina E combi 2,0 1996 3SFE