Sytič...Supra MkIII turbo
Sytič...Supra MkIII turbo
Zdravím všechny příznivce, chci se zeptat nefunguje mi sytič, nemáte někdo podobnou zkušenost a nebo dobrou radu co s tím, na jakých čidlech je závislý apod.Předem děkuji....... 

- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sytič...Supra MkIII turbo
čidllo teploty chladiva ( je jich 3-6 podle verze supry - pro který stát byla určena a rok.. ) nikdy nevím které z nich to je.Aikidoka píše:Zdravím všechny příznivce, chci se zeptat nefunguje mi sytič, nemáte někdo podobnou zkušenost a nebo dobrou radu co s tím, na jakých čidlech je závislý apod.Předem děkuji.......
Spíše bude ale chyba v 7. vstřiku - zanesený, zatuhlý, nefunknčí..
Děkuju za rychlou odpověď, auto je evropská verze, rok výroby 10/91, dotáhl jsem ji z Německa, kde na motoru udělali "generálku", nedotažená hlava, vyfouklé těsnění na dvou a náběh na třetí válec, z toho usuzuji že s ní pán,který o technice neměl moc ponětí jezdil i s fouklým těsněním, celkově motor zanedbanej, vytlučený klínek na řemenici (klika)nastartovat šla s velkými problémy a pokud se nedržel plyn chcípla, te´d už jezdí ale studený start jde špatně, prostě bez sytiče, dělal jsem auto-diagnostiku a vyblikala čidlo teploty vody a váhu, váha asi nebude špatná jen je zasr... od oleje, jinak motor jde velmi potichu a nádherně pravidelně
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
pokud hlásí čidlo teploty vody jako závadu tak je to o no, bohužel ti neřeknu ketré protože když postavíš vedle sebe pet super tak každá bude mít jiný domek termostatu a jiný počet / konektory čidel..Aikidoka píše:Děkuju za rychlou odpověď, auto je evropská verze, rok výroby 10/91, dotáhl jsem ji z Německa, kde na motoru udělali "generálku", nedotažená hlava, vyfouklé těsnění na dvou a náběh na třetí válec, z toho usuzuji že s ní pán,který o technice neměl moc ponětí jezdil i s fouklým těsněním, celkově motor zanedbanej, vytlučený klínek na řemenici (klika)nastartovat šla s velkými problémy a pokud se nedržel plyn chcípla, te´d už jezdí ale studený start jde špatně, prostě bez sytiče, dělal jsem auto-diagnostiku a vyblikala čidlo teploty vody a váhu, váha asi nebude špatná jen je zasr... od oleje, jinak motor jde velmi potichu a nádherně pravidelně
Ad servis - to je bežné - papírové tesnení, hlava utažená dle dílenksého manuálu ( spatně ) atd...
proste se o ty chudinky neumej starat

pokdu bys cokoliv potřeboval tak není problém..
- Toro
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
tady najdeš manuál pro US Jsou tam sice místama rozdíly, ale nic lepšího jen tak neseženeš...Aikidoka píše:O.K. zatím díky, ty čidla se dají proměřit na odpor...pokud se nepletu, nevíš hodnoty?
Darujte krev. Je i pro vás...
Omlouvám se za gr. chyby

Omlouvám se za gr. chyby