Sytič...Supra MkIII turbo

vše ohledně modelové řady Supra
Odpovědět
Aikidoka
Člen Týmu

Sytič...Supra MkIII turbo

Příspěvek od Aikidoka »

Zdravím všechny příznivce, chci se zeptat nefunguje mi sytič, nemáte někdo podobnou zkušenost a nebo dobrou radu co s tím, na jakých čidlech je závislý apod.Předem děkuji....... :D
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: Sytič...Supra MkIII turbo

Příspěvek od Idaho »

Aikidoka píše:Zdravím všechny příznivce, chci se zeptat nefunguje mi sytič, nemáte někdo podobnou zkušenost a nebo dobrou radu co s tím, na jakých čidlech je závislý apod.Předem děkuji....... :D
čidllo teploty chladiva ( je jich 3-6 podle verze supry - pro který stát byla určena a rok.. ) nikdy nevím které z nich to je.

Spíše bude ale chyba v 7. vstřiku - zanesený, zatuhlý, nefunknčí..
Aikidoka
Člen Týmu

Příspěvek od Aikidoka »

Děkuju za rychlou odpověď, auto je evropská verze, rok výroby 10/91, dotáhl jsem ji z Německa, kde na motoru udělali "generálku", nedotažená hlava, vyfouklé těsnění na dvou a náběh na třetí válec, z toho usuzuji že s ní pán,který o technice neměl moc ponětí jezdil i s fouklým těsněním, celkově motor zanedbanej, vytlučený klínek na řemenici (klika)nastartovat šla s velkými problémy a pokud se nedržel plyn chcípla, te´d už jezdí ale studený start jde špatně, prostě bez sytiče, dělal jsem auto-diagnostiku a vyblikala čidlo teploty vody a váhu, váha asi nebude špatná jen je zasr... od oleje, jinak motor jde velmi potichu a nádherně pravidelně
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Aikidoka píše:Děkuju za rychlou odpověď, auto je evropská verze, rok výroby 10/91, dotáhl jsem ji z Německa, kde na motoru udělali "generálku", nedotažená hlava, vyfouklé těsnění na dvou a náběh na třetí válec, z toho usuzuji že s ní pán,který o technice neměl moc ponětí jezdil i s fouklým těsněním, celkově motor zanedbanej, vytlučený klínek na řemenici (klika)nastartovat šla s velkými problémy a pokud se nedržel plyn chcípla, te´d už jezdí ale studený start jde špatně, prostě bez sytiče, dělal jsem auto-diagnostiku a vyblikala čidlo teploty vody a váhu, váha asi nebude špatná jen je zasr... od oleje, jinak motor jde velmi potichu a nádherně pravidelně
pokud hlásí čidlo teploty vody jako závadu tak je to o no, bohužel ti neřeknu ketré protože když postavíš vedle sebe pet super tak každá bude mít jiný domek termostatu a jiný počet / konektory čidel..

Ad servis - to je bežné - papírové tesnení, hlava utažená dle dílenksého manuálu ( spatně ) atd...

proste se o ty chudinky neumej starat :)

pokdu bys cokoliv potřeboval tak není problém..
Aikidoka
Člen Týmu

Příspěvek od Aikidoka »

O.K. zatím díky, ty čidla se dají proměřit na odpor...pokud se nepletu, nevíš hodnoty?
Toro
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Toro »

Aikidoka píše:O.K. zatím díky, ty čidla se dají proměřit na odpor...pokud se nepletu, nevíš hodnoty?
tady najdeš manuál pro US Jsou tam sice místama rozdíly, ale nic lepšího jen tak neseženeš...
Darujte krev. Je i pro vás...
Omlouvám se za gr. chyby :sneaky: :blush:
Aikidoka
Člen Týmu

Příspěvek od Aikidoka »

Díky, jo ten je dobrej, mám ho v Pdf verzi, jenže hodnoty čidel jsem zatím nenašel, uvidíme, stejně dřív než ve čtvrtek se k tomu nedostanu...
Odpovědět

Zpět na „Supra“