Minisrazek Brno

oficiální i neoficiální akce Toyota Klubu
Odpovědět
czmk5
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od czmk5 »

PetrD píše:v kolik tam budete ti co pojedete?
Já bych tam mohl být kolem 7. Jen doufám že tam někdo dojede. Pojedu tam aj když bude pršet. Kdo dojede nabizim sloty u mě v autě. Jedu tam Bilou Felicii Kombi. Poznateji lehce ma vice barev bile na sobě a je hodně prohnila, jen páté dveře jsou bez rezi. ale já si vás nějak najdu toyotaky co tam budete. Hlavně prosím někdo dojeďte felda má špatnou baterku a nejspíše nenastartuji tak si sebou vezmu kabely :o). No a když se mi nepovede nahodit tak bohužel nedojedu, záleží to tedy jen na autě.
Toyota Celica 2.0 GT, T20, 1994
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celerak2.0Gti »

tak jelikož jsem se dnes kousal od Bauhausu na Vinohrady hodinu, tak už nemám chuť tam jet znovu :(:( navíc pěkná bouřka se před chvílí prohnala, a nedivil bych se, kdyby přišla další :(:( takže to vidím asi na další týden, navíc na večer se něco plánuje, takže to asi nevyjde ani časově, tak se omlouvám, pánové.. a případné dámy ;)
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
PetrD
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrD »

moc to řešíš. Tady bouřka byla a už tu krásně usychají silnice a obloha je celkem v poho :wink: se diviš že to bylo ucpaný?Určitě jsi jel ve špičce a když je to na obě srtany zavřený tak se ani není celkem čemu divit :?
Toyota Avensis WG Sol Navi 2,0D-4D/126HP, 2008
Audi TT 1,8T quattro /254HP
PetrD
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrD »

czmk5 píše:
PetrD píše:v kolik tam budete ti co pojedete?
Já bych tam mohl být kolem 7. Jen doufám že tam někdo dojede. Pojedu tam aj když bude pršet. Kdo dojede nabizim sloty u mě v autě. Jedu tam Bilou Felicii Kombi. Poznateji lehce ma vice barev bile na sobě a je hodně prohnila, jen páté dveře jsou bez rezi. ale já si vás nějak najdu toyotaky co tam budete. Hlavně prosím někdo dojeďte felda má špatnou baterku a nejspíše nenastartuji tak si sebou vezmu kabely :o). No a když se mi nepovede nahodit tak bohužel nedojedu, záleží to tedy jen na autě.
když nastartuješ a přijedeš později jak já tak jsem světle modrej Lex
Kysi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kysi »

Celerak2.0Gti píše:tak jelikož jsem se dnes kousal od Bauhausu na Vinohrady hodinu, tak už nemám chuť tam jet znovu :(:( navíc pěkná bouřka se před chvílí prohnala, a nedivil bych se, kdyby přišla další :(:( takže to vidím asi na další týden, navíc na večer se něco plánuje, takže to asi nevyjde ani časově, tak se omlouvám, pánové.. a případné dámy ;)
Je tu v brne domaci a nevi jak jet do Vinohrad rychlejsi oklikou... to je ale ostuda :P
Celica 2.0 GT 97' ST202 [3S-GE] (125kW/170HP)
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Kysi píše: Je tu v brne domaci a nevi jak jet do Vinohrad rychlejsi oklikou... to je ale ostuda :P
já ti plesknu :D nejrychlejší to je po dálnici, ale tam byl rozstřelenej rumunskej náklaďák pod mostem na Vídeňskou, přesně v tom zúžení, což byl důvod kompletního zacpání brna, dálnice od Prahy stála skoro 15km, a kdo mohl, objížděl to přes město. a nemysli si, že jsem nezkusil jet bočníma uličkama kudy to znám, ale ani tam se nedalo projet... k tomu ještě se opravuje most na poříčí-heršpická, to je problém komplet zacpané zvonařky, zavřená husova zas zacpává mendlák a úvoz, u židenických kasáren byly taky sražený auta, což byl další problém.. tak si pak vyber kudy jet, vrtulník bohužel nemám :twisted:
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Kysi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kysi »

Celerak2.0Gti píše:
Kysi píše: Je tu v brne domaci a nevi jak jet do Vinohrad rychlejsi oklikou... to je ale ostuda :P
já ti plesknu :D nejrychlejší to je po dálnici, ale tam byl rozstřelenej rumunskej náklaďák pod mostem na Vídeňskou, přesně v tom zúžení, což byl důvod kompletního zacpání brna, dálnice od Prahy stála skoro 15km, a kdo mohl, objížděl to přes město. a nemysli si, že jsem nezkusil jet bočníma uličkama kudy to znám, ale ani tam se nedalo projet... k tomu ještě se opravuje most na poříčí-heršpická, to je problém komplet zacpané zvonařky, zavřená husova zas zacpává mendlák a úvoz, u židenických kasáren byly taky sražený auta, což byl další problém.. tak si pak vyber kudy jet, vrtulník bohužel nemám :twisted:
Same vymluvy :tongue:
Kysi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kysi »

Tak co dneska? :wink:
T-Zed
Člen Týmu

Příspěvek od T-Zed »

Možná jo. Když bude čas
czmk5
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od czmk5 »

Kysi píše:Tak co dneska? :wink:

100% jedu :wink:
Toyota Celica 2.0 GT, T20, 1994
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

trošku větrno, ale časově by to šlo, zatim nic nemam v planu :)
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
PetrD
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrD »

v kolik?
Kysi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kysi »

PetrD píše:v kolik?
klasika, 7+ :wink:
petiss2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petiss2.0Gti »

Tak v 6 sem už byl na cestě do Brna, tak sem si říkal, že bych se objevil. Ale poté co sem se dozvěděl, že na naší krásné dálnici D1 je ve směru do Brna kolona 10km a vpodstatě to není kudy rozumně objet a bylo to všude totálně ucpaný (pač ti idioti rozkopali co se dá, jak v Brně, tak kolem) tak sem to vzdal, nakoupil jídlo a jel zpátky domů. Tak snad někdy jindy ;) Ne bo na Bečvě :D
Smirek
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smirek »

Ahojte pani..zastesklo se mi po vasi spolecnosti..kdo prijede ve ctvrtek?
Celica T20 1.8
Odpovědět

Zpět na „Srazy Toyota Klubu“