pomoc s vejfukem

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
boobess
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

pomoc s vejfukem

Příspěvek od boobess »

ahojky rada bych si koupila koncovy dil vejfuku na yatis r.v.2000. byl by naky problem když si koupim univerzalni jak maji v tuning shopech?! nebo musim mit naky spešl?! mam strach aby s tim nebyl nejaky problem
s delkou a s koncem jestli ma byd ohli na horu nebo rovny diky moc za radu
josuk
Věčnej rejpal

Příspěvek od josuk »

tak vzal bych něco co tam patří, aby se to dalo nasadit během pár minut a bez nějakých úprav..

podle me je jedno co koupíš, některé levné vydrží jen dva-tři roky ale ani cena nemusí být správným vodítkem při výběru...
jsem spokojeny s bosalem, i když někdo tvrdí že je to shit... těžko říct
Mr. Yaris
Věčnej rejpal

Příspěvek od Mr. Yaris »

Zřejmě asi chceš nějaký "tuningový" :wink: Doporučuji výfuk přímo na Yarise. Už jen kvůli té práci na přizpůsobení univerzálu. U Yarise je problém v tom kolenu co jde přes nápravu. Není tam moc místa a ty univerzální výfuky jsou celkem velké. Mám to z vlastní zkušenosti, takže vím o čem mluvím. Teďka mám výfuk firmy Ulter a jsem spokojen.

Doporučuji firmu Spei. Zřejmě asi nejlepší cena a solidní jednání. Chvíli jsem sice musel čekat, ale tohle chápu. Na Yarise si asi běžně někdo laděný výfuk nekupuje :wink: Tady odkaz, mám ten druhý od konce.

http://eshop.spei.cz/eshop/sportovni-vy ... jednoducha
denso
Navigátor

Příspěvek od denso »

Originál Toyoťácký (optifit) mají teď za 2500Kč s DPH (Toyota - Havířov). Bohužel jsem musel měnit. Starý výfuk (tlumič výfuku) je jako nový, ale trubka je KO (r.v. 2001). Mimochodem je potřeba ještě koupit těsnění na přírubu. Stálo (tuším) 300kč.
Toyota Yaris 998 r.v. 2001
Toyota Yaris 1,3 NG Terra Cool r.v. 2007
Toyota Yaris 1,8 T-Sport r.v. 2007
Mr. Yaris
Věčnej rejpal

Příspěvek od Mr. Yaris »

300 za těsnění :shock: Neorigo stojí 90,- A rozhodně v nich není žádný rozdíl.
boobess
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od boobess »

děkuji vám za odpovedi :-) tuningový maš pravdu :-) subik už mam taky zapojeny ale chudinka jajinka je cela z toho vydunena hele nebude nejaky sraz yarisku?! :D
Odpovědět

Zpět na „Yaris“