Milan píše:Myslim že kontrola neni dobrej nápad - vyhozený prachy.Pro jistotu bych nechal vyměnit rozvoďák a jezdil a jezdil a jezdil

.Když něco bude špatný tak to poznáš sám.Ten rozvoďák ti udělaj v každý druhý autodílně.
nie su to vyhodene prachy. vies na com jazdis, co mozes cakat, co musis vymenit, a hlavne sa vyhnes prekvapeniam, ako napr. ze v alpach zistis ze mas zodrate brzdove platnicky.
ked povies servisu, ze mas take a take auto, a chces ho skontrolovat a povies co by si chcel skontrolovat, oni ti povedia cca cenu a bude. viac ako 1000-2000 korun by to nemalo byt. co sa tyka vymeny oleja, to zvladne kazdy servis, ale odporucam ti priniest si vlastny olej aj filter a pozerat sa, ci ho aj naozaj vymenia.
ND by som nekupoval v toyote, pokial nebude cena aspon priblizna s dielmi Nipparts, JapanParts (kuk na
www.automatejcek.cz,
www.mjauto.cz)
pozri si toto forum, obcas tu ludia pochvalia aj varuju pred servismi, ak nevies do ktoreho servisu ist.
co sa tyka rozvodoveho remenu, u oboch nasich Coroll (rv1991) sme ich menili v stredisku praktickej vyucby na automobilovom ucilisti, material som kupil u Matejceka. tie motory su celkom jednoduche, takze sa to da v klude vymenit aj doma na dvore, ale pri novsich motorov by som sa bal. ako je to v tvojom pripade, neviem.
ako presne sa prejavuje to drnkanie-hadzanie? trasie sa ti iba volant, alebo cele auto?
drgi