Minisrazek Brno
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Ja zatim nevim, cas bych asi mel.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Lexus IS200
Lexus RX400h
- scruupp
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Tak se pořádně podívej na blok co je tam napsaný (aspoň teda na 2.0 u 1.6 si nejsem jistej)SeeJ. píše:Kotass, eXhibice je slabý výraz, můžeš být rád že si nedorazil!
Jinak trochu mě mrzelo že to bylo tak rozkouskováno, ještě aby toyota začala vyrábět motorky:)
TOYOTA CELICA 4g 2.0 GTi + BMW 325i Touring (2.5->170k + špéra->radost z jízdy dveřma napřed)
- Celerak2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
jojo, 2.0 Gti 5gen má na motoru pár dílů s výlisky Yamahascruupp píše:Tak se pořádně podívej na blok co je tam napsaný (aspoň teda na 2.0 u 1.6 si nejsem jistej)SeeJ. píše:Kotass, eXhibice je slabý výraz, můžeš být rád že si nedorazil!
Jinak trochu mě mrzelo že to bylo tak rozkouskováno, ještě aby toyota začala vyrábět motorky:)

"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
- Kysi
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Takze timto verejne dekuji Kotassovi, ze dorazil ve ctvrtek na hrbitov a velkoryse mi zapujcil nastavec na svicky, nebot mi tim zachranil motor a Talianum zivot
Doma sem totiz poprve cumel jakmile jsem je vytah z motoru a zjistil, ze "Italsti odbornici" tam dali misto klasiky nejake "Champion xxx" a podruhe jsem cumel, kdyz jsem pak na netu zjistil ze jsou pro vozy Fiat, Citroen, Peugeot... navic pro obsah 1,5 a 1,7l
...no zabit je malo 
P.S.1 : Neboj Kotassku, klic ti vratim, sadu shanet nemusis, bo uz jsem konecne i v Brne nasel shop ve kterem ho sezenu samostatne za par kacek
P.S.2 : Konecne aspon jeden Toyotak co ma sebou i potrebne naradi, vemte si z nej priklad

Doma sem totiz poprve cumel jakmile jsem je vytah z motoru a zjistil, ze "Italsti odbornici" tam dali misto klasiky nejake "Champion xxx" a podruhe jsem cumel, kdyz jsem pak na netu zjistil ze jsou pro vozy Fiat, Citroen, Peugeot... navic pro obsah 1,5 a 1,7l

P.S.1 : Neboj Kotassku, klic ti vratim, sadu shanet nemusis, bo uz jsem konecne i v Brne nasel shop ve kterem ho sezenu samostatne za par kacek

P.S.2 : Konecne aspon jeden Toyotak co ma sebou i potrebne naradi, vemte si z nej priklad

Celica 2.0 GT 97' ST202 [3S-GE] (125kW/170HP)
- Celerak2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Kysi: a mam si z něj brát příklad i já? myslim že pár kousků nářadí mám v kufru taky

"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Copak sme majitelé koncernových vozů abysme sebou tahali sadu nářadí a sklad náhradních dílů ? Kua snad mám Toyotu, tak proč bych měl mít takový kraviny v kufru 

Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
Lexus IS200
Lexus RX400h
- Kotass
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Hehe .. to je zlozvyk z dob kdy jsem byl "šťastným" majitelem vozu Renault 19Beaver píše:Copak sme majitelé koncernových vozů abysme sebou tahali sadu nářadí a sklad náhradních dílů ? Kua snad mám Toyotu, tak proč bych měl mít takový kraviny v kufru

Kysi : No problemo .. dík za prohlídku té Tvé krasavice ..